Görüş Bildir
Haberler
Tesla, 30 Nisan’da ‘Otomobil Olmayan’ Yeni Bir Ürün Tanıtacak

Tesla, 30 Nisan’da ‘Otomobil Olmayan’ Yeni Bir Ürün Tanıtacak

ATKN
31.03.2015 - 21:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tesla’nın CEO’su ve kurucusu Elon Musk, attığı tweet ile birlikte Tesla’nın ilk kez otomobil dışında yeni bir ürün duyuracağını açıkladı. 

Tweet pek çok kişiyi heyecanlandırmaya yeterken, Tesla’nın üretim hattı açacağı bir sonraki ürünün ne olacağı konusunda spekülasyonlar başladı. Ancak şu ana kadar ‘içeriden sızan’ hiç bir bilgi yok.

Elon Musk bildiğiniz gibi uzay alanında çalışmalar yapan SpaceX’in de kurucusu ve aynı zamanda SolarCity adlı şirkette de Yönetim Kurulu Başkanı görevlerinde bulunuyor. Patronu olduğu Tesla’dan büyük bir teknolojik hamle beklemek çok da yanlış bir adım olmayacaktır. Kısa süre önce Çin operasyonunda revizeye giden Elon Musk, son açıklamalarından birisinde Tesla’nın Çin operasyonuna büyük önem verdiğinin altını çizmişti. Bu da Tesla’nın bu yeni ürünün üretim ayağının Çin’e taşınabileceği ve Tesla’nın Çin pazarında bir şeyler yapabilme ihtimalini akıllara getiriyor.

Elon Musk’ın tweet’i üzerine CNBC, televizyon yayınında bu haberi önemli haber olarak yayınladı. Musk, Tesla’nın yeni ürününü 30 Nisan tarihinde, Tesla’nın Hawthorne’da bulunan tasarım stüdyosunda gerçekleşecek etkinlikte duyuracağının müjdeledi. Bu duyuru tweet’inin Tesla’nın hisselerinin yüzde 2 civarında değerlenmesine sebep olduğunu da belirtelim.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0