Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat Dizisinde Flaş Değişiklik! Mete Başkan'ın Yerine MİT Ekibinin Başına Kim Geçiyor?

Teşkilat Dizisinde Flaş Değişiklik! Mete Başkan'ın Yerine MİT Ekibinin Başına Kim Geçiyor?

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 2. sezon ilk bölümünden çarpıcı bir tanıtım daha yayınlandı. Dizide Mesut Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan'ın yerine MİT ekibinin başına geçen isim dikkat çekti. Peki, Mete Başkan'ın yerine kim geçti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisi 2. sezon için gün sayıyor. TRT 1'in MİT'i anlatan dizisi 2. sezon ilk bölümüyle 6 Eylül Pazar akşamı seyirci karşısına çıkacak.

KADROYA YENİ OYUNCULAR KATILDI

Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda ünlü isimler de katıldı. Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp diziye katılan yeni oyuncular oldu.

METE BAŞKAN'IN YERİNE GEÇİYOR!

Uzun süre EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandıracak. Halit Başkan, MİT'in özel ekibinin başına geçecek.

Dizide Mete Başkan'ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi görmüştü.

Sağlığına kavuşan Akusta'nın eşi Şafak Özbir ise usta oyuncunun çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabileceğini belirtmişti. Ünlü oyuncu, diziye ilerleyen bölümlerde yeniden dahil olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın