Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Teşkilat 26. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Teşkilat 26. Bölüm Tek Parça Full İzle…

TRT 1’in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat son bölümde, Libya’daki büyük başarı sonrası ekibi Ankara’da büyük bir sürpriz karşıladı. Teşkilat 26. bölüm, kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri, “Teşkilat 27. bölüm fragmanını yayınlandı mı?” sorusuna da cevap arıyor. İşte Teşkilat 26. bölüm tüm yaşananlar ve Teşkilat tek parça full izleme ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat, dün akşam son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölümde birbirinden önemli gelişmeler yaşandı. İşte Teşkilat son bölüm yaşananlar…

Teşkilat Son Bölüm Yaşananlar

Teşkilat Son Bölüm Yaşananlar

Libya’da sağlanan büyük başarının ardından Ankara’ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir. Yıldırım’ın yeni hamlesi hem Nemesis’in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcı olacaktır. Yıldırım’a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olaylar silsilesinin içinde bulur. Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar.

Tüm bu sürecin içinde Serdar bir anda ortadan kaybolur. Serdar’ın geri dönebilmek için zorlu yolları aşması ve tüm ekibin de başarılı olmaktan başka çaresi yoktur.

Teşkilat 26. Bölüm Tek Parça Full İzle

Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Teşkilat 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin sıkı takipçileri, Teşkilat yeni bölüm fragmanını araştırıyor. TRT 1, Teşkilat 27. Bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. Teşkilat 27. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanamaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın