Görüş Bildir
Haberler
Terim'den UEFA Koşusu Sözü

Terim'den UEFA Koşusu Sözü

Fatih
06.05.2015 - 00:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin açılışı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 'in katıldığı törenle yapıldı.

Palandöken ilçesinde 4'ü UEFA standartlarında 5 antrenman sahasının açılış kurdelasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte kesen Terim, yaptığı açıklamada, Erzurum'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Buranın birçok gencin eğitimi açısından önemli bir merkez olacağına inandığını belirten Terim, 'Böyle güzel bir spor tesisini açmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bizde bu tesisi daha da hareketlendirmek için Haziran ayında burada 3 tane UEFA koşusu oynayacağız. Antrenörlerimiz burada olacaklar. Burada futbol federasyonunun bir kontağı da olursa çok memnun oluruz' dedi.

Sekmen de, Erzurum'un bir kış şehri olduğunu ve bu nedenle kış turizminde belli bir noktaya geldiğini ifade etti.

Erzurum'un 'Yüksek İrtifa Merkezi' haline geleceğini kaydeden Sekmen, 'Geçen yıl 30'a yakın takımı ağırlamıştık. Buradan mutlu ayrıldılar. Teknik direktörler ayrılırken bize teşekkür ettiler. Yeni sahalarımızı yapıyoruz burada. Burası gelecekte onlarca takımı ağırlayacak. Antalya kış kampı için, Erzurum'da yaz kampı için uğrak yeri olacak' diye konuştu.

Program sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle kısa süreli izdiham yaşandı.

Öte yandan açılışın ardından yapılan dostluk maçında, kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinden oluşan Basıngücü, belediye meclis üyelerinden oluşan takımı 3-2 mağlup etti.

AA

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/millitaki...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın