Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Yemeklere Göre Ne Tür Bir Öğrencisin?

etiket Tercih Ettiğin Yemeklere Göre Ne Tür Bir Öğrencisin?

Ne tür bir öğrencisin?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. Sabah kahvaltın genelde hangisi oluyor?

2. Peki öğle yemeğinde genelde hangisini tercih edersin?

3. Peki bu içeceklerden hangisini tercih edersin?

4. Ee çikolatasız olmaz değil mi? Bu çikolatalardan birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki bu atıştırmalıklardan hangisi?

6. Şimdi de abur cubur seç bakalım.

7. Akşam yemeğine başlarken hangi çorbayı tercih edersin?

8. Şimdi de sulu yemeklerden birini seç bakalım.

9. Son olarak, pilav mı yoksa makarna mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arka sıradaki party hard öğrenci!

Sen en arka sıralarda oturan ders ile çok ilgisi olmayan her gece partileyelim modunda takılan bir öğrencisin. Sen olmasan ne sınıf ne de arkadaş ortamında bir eğlence olmayacak. Ortamı canlı tutan sensin. Ve deli dolusun. Seviyorsun bu hayatı. Sanki hayatımı dersler mi kurtaracak diyorsun. Ve sürekli eğlenmeye, arkadaşlarınla takılmaya bakıyorsun. Dersler falan seni çok sıkıyor. Ama sen eğer istersen biraz olsun derslerini umursarsan herkesten başarılı olabilirsin. Ama sen eğlence insanısın. Dersi dinlemek, ders çalışmak hiç sana göre değil.  O yüzden partilemeye devam!!

Sınıfın en köşesinde uyuyan ara sıra kitap okuyan cool öğrenci!

Sen sınıfın en köşesinde oturan, herkesle çok muhatap olmayan ama cool takılan öğrenci modundasın. kendi halinde takılmayı seviyorsun. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. Uyuduğun zaman seni rahatsız edenlerden nefret ediyorsun. Sen kimseyle konuşmak istemiyorsun ama insanlar nedense sana bayılıyorlar. Fazla cool duruyorsun. Ondan dolayı da dikkatleri üzerine çekiyorsun. He bir de arada bir o kitap okumaların yok mu? Valla asaletin ile herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Ama böylesi sana çok yakışıyor be!

Havasından geçilmeyen öğrenci!

Sen var ya sınıfın en havalı insanısın. Böyle olmayı nasıl başarıyorsun? Tarzın, duruşun insanlarla olan iletişimin gerçekten kendin hayran bırakacak cinsten. Ne zaman okula gitsen insanlar seninle konuşabilmek için can atıyorlar. Hem eğlenceli hemde havalısın. Sosyal ortamlarda takılmaya bayılıyorsun. Bitmeyen bir enerjiye sahipsin. Gülüşünle adeta herkesi mest ediyorsun. Tarzını zaten konuşmaya gerek yok. Sıradan değilsin. Farklısın! Ama bu farklılık her anlamda var. Sadece dış görünüşün değil. Veya konuşman değil. Her anlamda diğer öğrencilerden farklı olduğunu gösteriyorsun. Havandan geçilmiyor be!

Proje döneminde ''ben yaparım'' diye atılan sonra kaybolan esrarengiz öğrenci!

Sen işte o esrarengiz öğrencisin! Her dersin projesine gerçekten atlayıp sonra canın istemediği için ortadan kayboluyorsun. Aslında yapmak istiyorsun da sonradan işine gelmiyor be! Aamannnn kim uğraşacak bununla diyorsun. Valla sende haklısın. Ama sende çok fenasın. Diğerlerini gaza getirip bir andan ortadan kayboluyorsun. Bütün ihale onlara kalıyor. Sonra yemediğin küfür kalmıyor. Ama bunu yaparken inanılmaz eğlendiğini biliyoruz. O kadar eğleniyorsun ki resmen umurunda değil hiçbir şey. Dersleri de çok takan bir tipin yok. İşin gücün goygoy. Seviyorsun be hayatı!

Her sınavdan takılmadan geçen öğrenci!

Senin zeki olup olmadığını çözmeye çalışan çok insan var. Nasıl oluyor da hiç çalışmadığın bir sınavdan yüksek puanlar alıp geçebiliyorsun. Yoksa geceleri ders çalışıp insanlara ders çalışmadım diyenlerden misin? Hayır yani bunun bi sırrı varsa diğerlerine de anlat. Yazık, insanlar saatlerce ders çalışıp senden düşük not alıyor. Tabi bu durum senin hoşuna gitmiyor değil. Onlar senin gram umurunda değil. Bu durum seni havalı yapıyor. Çünkü senin nasıl böyle çalışmadan yüksek notlar aldığını düşünen insanlar sana yaklaşmaya çalışıyor. Sende umursamaz bir tavırla onlara pas vermiyorsun. Gerçekten harikasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
731
668
443
235
144
115
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aleyna

Sınıfın en köşesinde uyuyan ara sıra kitap okuyan cool öğrenci! walaha bildin

Alish Göroğlu

yanlış bildi ben hep önde oturan birisiyim ve dersi diğerlerinden daha iyi dinlerim ama hard pardy çıktı genele baktığınız kesin :)

Pasif Kullanıcı

Arka sıradaki party hard öğrenci! Sen en arka sıralarda oturan ders ile çok ilgisi olmayan her gece partileyelim modunda takılan bir öğrencisin. Sen olmasan... Devamını Gör