Görüş Bildir
Haberler
Tek Tık ile Android'i iOS 9'a Taşıyın

Tek Tık ile Android'i iOS 9'a Taşıyın

ATKN
09.06.2015 - 15:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, iOS 9 ile Android kullanıcılarını kendi platformuna çekmeye çalışıyor. Move to iOS ile Android cihazlarınızdaki tüm bilgileri iOS 9’a aktarabilirsiniz.

Apple, dün tanıtmış olduğu iOS 9 ile mevcut kullanıcılarını heyecanlandırmak kalmayıp Android kullanıcılarını kendi platformuna çekme çalıştı. Etkinlik sırasında duyurulmayan ancak Apple’ın kendi sitesinde iOS 9’un tanıtım bölümünde Move to iOS uygulaması dikkat çekti.

Move to iOS Nedir?

Move to iOS uygulaması ile Android kullanıcılarının cihazlarında bulunan; rehber, mesaj, fotoğraf ve videolar, yer imleri, posta hesapları, takvim, duvarkâğıdı ve DRM koruması olmayan şarkıları ve kitapları direkt olarak iOS 9yüklü iPhone veya iPad’e aktarılabiliyor.

Henüz kesin bir bilgi bulunmasa da Move to iOS uygulamasının hem Android hem de iOS cihazlar için yayınlanacağı ve aynı Wi-Fi bağlantısı üzerinden aktarım işleminin gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Apple Music uygulamasını Google Play’e getireceğini açıklayan Apple’ın, Move to iOS uygulamasını da Android için yayınlama ihtimali çok yüksek.

Bakalım Apple bu hamleleri ile Android kullanıcılarını kendi platformuna çekebilecek mi?

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0