Görüş Bildir
Haberler
Tek Başına İzlemen Gereken Erotik Film Hangisi?

etiket Tek Başına İzlemen Gereken Erotik Film Hangisi?

Lunami
07.07.2022 - 23:56

Bakalım tek başına izlemen gereken erotik film ne? 🧐👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyet kimliğin nedir?

2. Yaşın nedir?

3. Aşağıdaki hangi film türünü daha çok beğeniyorsun?

4. Beğenmediğin bir film türü varsa bu aşağıdakilerden hangisi?

5. Erotik film izlemeyi sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi sıklıkla erotik film izliyorsun?

7. Daha önce bu erotik filmlerden hangisini izledin?

8. Daha önce yukarıdaki soruda yer alan erotik filmlerden kaç tanesini izledin?

9. Erotik filmlerde bu olursa izlemem dediğin bir konu var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Düşler, Tutkular ve Suçlar (The Dreamers)

Senin izlemen gereken erotik film 2003 yılında yayımlanmış bir film olan 'Düşler, Tutkular ve Suçlar' (The Dreamers) adlı yapım! 1968 yılının çalkalantılı olaylarının göbeğinde geçen filmin konusu, Isabelle ve Theo adlı ikiz kardeşlerin, tanıştıkları Matthew adlı öğrenciyi evlerine davet etmeleriyle başlıyor. 1968 yılının Fransa'sında yaşanan olaylar sırasında üçlü utku ve cinsellik dolu yeni bir maceraya atılıyorlar. Düşler, Tutkular ve Suçlar filminin yanında, toplumun normlarına uyarak yaşamaya çalışan Adele adlı genç kızın mavi saçlı bir kız olan Emma ile karşılaşmasıyla ikilinin ve hayatlarında yaşanan olayları anlatan 2013 yapımı bir film olan 'Mavi En Sıcak Renktir' adlı film de tek başına izleyebileceğin filmler arasında yer alıyor.

Hizmetçi (Handmaiden)

Senin izlemen gereken erotik film 2016 yılında yayımlanmış bir film olan 'Hizmetçi' (Handmaiden) adlı yapım! İçerisinde bolca entrikanın bulunduğu bu film 1930'ların Kore'sinde geçiyor. Kore'nin Japonya işgalinde olduğu yılları anlatan filmin konusunu zengin bir Japon kadının (Hideko) zenginliğini ele geçirmeye çalışan Koreli bir adam ve adamın Koreli hizmetçisi (Sook-hee) arasında geçen olayları içermektedir. Üçlü arasında yaşanan olayların dengesi hizmetçinin zengin kadına aşık olmasıyla bozulur. Cinsellik, tutku ve bolca entrika içeren 'Hizmetçi' filmine ek olarak tek başına izleyeceğin erotik filme İtiraf 1-2  (Nymphomaniac 1-2) adlı yapımı da eklemeyi düşünebilirsin.

Aşk (Love)

Senin izlemen gereken erotik film 2015 yılında yayımlanmış bir film olan 'Aşk' (Love) adlı yapım! Filmi diğer erotik filmlerden ayıran en önemli özelliği ise Aşk'ın dram türünde de bir film olmasıdır. Aşkın, cinselliğin ve dram konularının arasında gezinen ve arasında kalan bir yapım olan 'Aşk' filminin konusu bir genç adam ve kadın sevgilisinin ilişkilerine renk katmak istemesiyle birlikte başlıyor. Partnerlerin bu isteği bir genç kadını ilişkilerine almasıyla üçlünün hayatları başka bir boyuta eviriliyor. İki genç kadın ve bir genç adamın yaşamlarının çevresinde yaşanan olayları anlatan 'Aşk' tek başına izlemen için tavsiye ettiğimiz film.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
16
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın