Görüş Bildir
Haberler
Tatlıses'in Aracına Çarpan Sürücünün Kanında 0.10 Promil Alkol Çıktı

Tatlıses'in Aracına Çarpan Sürücünün Kanında 0.10 Promil Alkol Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içinde İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 8 kişi bugün taburcu oldu. Kamyonet sürücüsü Gültekin Gülsoy'un kanında 0.10 promil alkol tespit edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ambulansla restorana götürüldü

Ambulansla restorana götürüldü

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde dün Tatlıses'in de bulunduğu minibüs, kamyonla çarpışmış, ünlü türkücü kaza sonrası aracında sıkışmıştı. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Tatlıses, bölgedeki özel hastaneye kaldırıldı. İki ayak tarak kemiğinde kırık olan İbrahim Tatlıses, dün akşam tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi ve ambulansla sahne alacağı restoran götürüldü.

Tekerlekli sandalye ile sahne aldı

Tekerlekli sandalye ile sahne aldı

Tatlıses şarkılarınıysa ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalyeden söyledi. 

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, 'Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenab-ı Hak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiçbir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'Doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim. Affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık, araba alev aldı. İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı. Ben arabanın içindeydim, kül olacağız ve yangını söndürdü. Ben bu akşam seyircime söz verdim, 'Sahneye çıkacağım' dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler' dedi.

Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı

Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı

Öte yandan hastanede tedavisi süren 8 yaralı da tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy'un, ifadesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aracın hakimiyetini kaybettiğini ve kazanın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.

Kazayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı, kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy'un yapılan muayenesinde, kanında 0.10 promil alkol tespit edildiği belirtildi.

Yasal promil sınırı kaç?

Yasal promil sınırı kaç?

Türkiye'de ticari araç sürücüleri ve kamu hizmetinde çalışan sürücülerin alkollü olarak trafiğe çıkmaları tümüyle yasak. Diğer sürücüler içinse yasal sınır olarak bir litre kanda yarım gram alkole eşit olan, 0.50 Promil belirlenmiş durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet TMC

Ibo o kadar zengin Pazarlama aracina biniyor. LAN al bi tane Dodge Caravan,Chevrolet Express,GMC Savana