Görüş Bildir
Haberler
Tatile Çıkmadan Önce İndirmeniz Gereken En İyi 6 Uygulama

Tatile Çıkmadan Önce İndirmeniz Gereken En İyi 6 Uygulama

Onedio Medya
20.05.2016 - 20:21

Yoğun şehir hayatından vakit bulup tatile gittiğiniz iki haftada zamanınızı boşa harcamayın. Çünkü size her konuda yardımcı olacak uygulamalar var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Triposo

1) Triposo

Ücretsiz / Android/iOS

Neredeyse Lonely Planet uygulamasının tam tersiyle karşı karşıyasınız. Tatil yapmak için Basingstoke ve Toskana arasında mı kaldınız? Triposo tam size göre. Uygulama gezilecek turistik yerleri, otelleri ve restoranları sıralıyor ve ilgilendiğiniz yerlerin arasındaki yürüme mesafesini de hesaplıyor.

2) Guides / Lonely Planet

2) Guides / Lonely Planet

Ücretsiz / Android, iOS

Lonely Planet’in yenilenmiş Guides’ı büyük şehirler açısından en heyecan verici uygulama değil. Ancak uygulama mükemmel görünen arayüzü ve oldukça büyük ağı sayesinde övgüyü hak ediyor. Daha da önemlisi uygulama, ziyaret etmeniz gereken yerler hakkında gerekli bilgileri veriyor.

3) Evernote

3) Evernote
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ücretsiz / Android, iOS, Windows, BlackBerry

Eğer aldığınız notlar genellikle rastgele kağıtlara yazdığınız karışık karalamalardan ibaretse ve sonrasında aldığınız notu bulamıyorsanız Evernote’u indirmeyi deneyin. Listelerinizi gizleyebilir, URL’leri, belgeleri ve şarkı söylediğiniz kaydı bile Evernote’unuzda saklayabilirsiniz.

4) Skyscanner

4) Skyscanner

Ücretsiz / Android, iOS

Skyscanner uçuş planınız için tüm detaylarla uğraşıyor. Uygulama, takvimi renklendirerek kullanıcıyı bilgilendiriyor. Yeşil renk bilet fiyatları ‘ucuz’, sarı ‘hmm, idare eder’ kırmızıysa ‘ya deli olmalısın ya da çok zengin’ şeklinde sizi bilgilendiriyor. Ayrıca yolculuğa çıkmadan önce en iyi koltuk seçimi için SeatGuru’yu incelemenizde de fayda var.

5) Google Maps

5) Google Maps

Ücretsiz / Android, iOS

Bu uygulama tatil planlamak için biraz ilginç bir seçim gibi duruyor ama biz Google Maps’in oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Yer ayırttığınız otel size sahilin 5 dakikalık mesafede olduğunu iddia ediyorsa Google Maps’ten kontrol edip gerçek mesafeyi öğrenmek sizin için yararlı olacaktır. Çünkü o 5 dakika helikopter için olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6) TripAdvisor

6) TripAdvisor

Ücretsiz / Android, iOS, Windows

Öncelikle size düşen görev nereye gitmek istediğinizi bulmak. TripAdvisor ise oraya nasıl gideceğinizi ve nerede konaklayabileceğinizi size söylemekle görevli. Uygulama otellerin fiyat bilgilerini, daha önce kalanların yorumlarını ve fotoğraflarını gösteriyor.

Stuff

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
14
6
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış Alp

Para.exe is downloading %0.0001.

Erkan Dağ

Tatile çıkmadan önce gereken ilk şey, para.

Therewasauser

Lan ne bu tatil anlayışınız ya.İlla otele mi gidiciniz