Görüş Bildir
Haberler
Tarkan’dan Beklenmedik Karar! Türkiye’ye Mi Dönüyor?

Tarkan’dan Beklenmedik Karar! Türkiye’ye Mi Dönüyor?

GNS
15.10.2021 - 22:05

Koronavirüs pandemisı sırasında ailesiyle beraber Almanya’ya giden megastar Tarkan hayranlarını sevindiren bir haberini duyurdu. 17 Ekim’de 49 yaşına basacak olan Tarkan doğum gününü Türkiye’de kutlama kararı aldı. Doğum gününü sevdikleriyle bir arada geçirmek isteyen megastar İstanbul’a döneceği öğrenilen Tarkan’a ardı arkası kesilmeyen reklam teklifleri geliyor. Peki megastar Tarkan ne zaman dönüyor? Teklifleri kabul etti mi? Sizin için haberimizde derledik… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs salgınını rahat bir şekilde geçirmek, kendine ve ailesine alan ayırmak isteyen Tarkan bu süreçte Almanya’ya gitme kararı almıştı. 2020 yılından şimdiye kadarki pandemi sürecini Almanya’da geçiren Tarkan sürpriz bir kararla Türkiye’ye dönüş yapıyor. Megastara pek çok reklam teklifi geldiği öğrenilen bilgiler arasında. Peki kabul ettiği bir iş var mı? Tarkan’ın kararı ne?

Doğum Gününü Sevdikleriyle Kutlayacak!

Doğum Gününü Sevdikleriyle Kutlayacak!

17 Ekim’de 49 yaşına basacak olan şarkıcı uzun süredir kaldığı Almanya’dan dönme kararı aldı. İstanbul’daki evine geri dönüp yeni yaşını kutlamak isteyen şarkıcı dönüş hazırlıklarına başladı. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde aranjör Ozan Çolakoğlu ile çalıştığı yeni bir şarkı müjdesi vermesi de hayranlarını son derece mutlu etti. Yeni şarkı haberinden sonra iki farklı markanın uçuk rakamlarla reklam teklifinde bulunduğu öğrenildi. Megastar Tarkan’ın bu teklifleri İstanbul’a geldikten sonra değerlendireceği düşünülüyor.

Aynı zamanda yapımcı Mustafa Uslu’nun, Zeki Müren’in hayat hikayesini canlandırması için Tarkan’a teklifte bulunduğu fakat Tarkan’ın bu teklifi teşekkür ederek geri çevirdiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

Koskoca Sezen eğilip bükülürken Tarkan dimdik durdu. Aslan be!

gndemhabe99

Burda Türkiye beğenmezler ama biraz sıkışınca hemen geri dönerler. Heyyyyy Tarkan bu küçük gördüğün halk sayesinde milyon dolarlar kazandın. Şimdi kazandığın... Devamını Gör