Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki En İlginç 5 Seks Ritüeli

Tarihteki En İlginç 5 Seks Ritüeli

Çağrı Akkoç
02.11.2014 - 20:38 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 01:06

Cinsellik dünyanın büyük bir çoğunluğu tarafından hala aşılamaz bir tabu olarak kabul edilse de, dünyada cinselliğin hayatın bir parçası olarak kabul gördüğü birçok zaman dilimi ve topluluk mevcut.

Kaynak: http://thistrendy.com/details.php?id=365
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Antik Mısır

1. Antik Mısır

Antik Mısır cinsellik konusunda erkeklerle kadınların en özgür olduğu kültürlerden biriydi. Nil Nehri’nin gelgitleri ve akışı bile yaratıcı Tanrılarının boşalması olarak algılanırdı. Bu fikir firavunları ortaya çıkardı- Tanrı vergisi iktidarlıklarıyla birlikte- ekinler için suyun verimliliği artsın diye Nil Nehri’ne karşı mastürbasyon ayinleri düzenliyordu. Firavunun cinsel gücünü temsil eden Tanrı Min Festivali boyunca erkekler halk içinde düzenli olarak mastürbasyon yapardı.

2. Antik Yunan

2. Antik Yunan

Antik Yunan tarihte, cinsellikteki en verimli ve kabul edici topluluklardan biriydi. Homoseksüellik sıradan bir toplumsal gelenekti ve herkes tarafından kabul edilmişti. Ama Antik Yunanlıların cinsel kültürlerini garip yapan bu toleransları değildi. Cinsel tutku iki cins için de normal görülen bir şeydi ve bu sadece taraflar arasındaki aktif/ pasif rol bakımından birbirinden ayrılıyordu. Aktif olan kişi cinsel eylemi gerçekleştirendi, bu onun toplumdaki yüksek statüsünü, yetişkinliğini ve erkeksiliğini yansıtan bir eylemdi.

3. Papua Yeni Gine

3. Papua Yeni Gine

Papua Yeni Gine'deki Trobriand kabilesi cinsel aktiflikleriyle tanınıyorlar. Erkekler de 10 ile 12 yaşları arasında hiçbir sosyal damga yemeden sevişmeye başlar. Bir diğer ilginç ayrıntı da evlilik öncesi seksin iyi karşılanması ancak evlenmeden önce birlikte yemeğe çıkmanın hoş karşılanmaması.

4. Hindistan

4. Hindistan

Merkez Hindistan’ın Chhattisgarh yöresinde ormanda yaşayan The Deer Horn Muria kabilesinin “Ghotul” adı verilen, genç kız ve erkeklere şarkı, bilgi, kabile dansı ve seks öğreten bir festivali vardır. Gece olduğunda törensel orgiler düzenlerler. Kızlar doğal bitkisel bir doğum kontrol likörü içerek hamilelikten korunurlar ve her gece farklı bir seks partneri seçerler. Eğer bitkisel içecek işe yaramaz ve kız hamile kalırsa, tüm köy bebeği sahiplenir ve kimse babasının kim olduğunu bilmez.

5. Haiti

5. Haiti

Her yaz Temmuz ayında voodoo büyücüleri ve dindar katılımcılar, ayinlerini gerçekleştirmek için kutsal bölgeye hac yolculuğu yapar ve aşk tanrıçalarına tapar. Sondan bir önceki ibadet, herkesin çıplak halde şelalenin altına girip cennetten iyilik istemesini içerir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
4
4
3
3
2