Görüş Bildir
Haberler
Taksim'deki Terör Saldırısı Şüphelileri Adliyede

Taksim'deki Terör Saldırısı Şüphelileri Adliyede

Beyoğlu'nda yapılan bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı

İstanbul’un en işlek semtlerinden Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde geçtiğimiz hafta pazar günü bomba patlatılması sonucunda altı kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. Bombalı saldırıyı gerçekleştiren 23 yaşındaki Suriye Uyruklu Ahlam AlbashırEdirne üzerinden yurt dışına kaçış planı yaptığı sırada Küçükçekmece'de bir ev baskınında yakalanmıştı. Saldırıya ilişkin yapılan soruşturmada gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini açıklanmıştı.

Terörist Ahlam Albashır'ın hastaneye getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü

Terörist Ahlam Albashır'ın hastaneye getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü

AA'nın aktardığına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinden 4 polis minibüsüne bindirilen çok sayıda zanlı, zırhlı araçlar eşliğinde çevredeki hastanelerde sağlık kontrolüne götürüldü. Terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Bu arada, şüphelilerin hastaneye getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü. Gözaltına alınan 2 şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ne olmuştu? ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hedefsizkitle

Böyle katiller o masum insanlara kendini savunma hakkı verdi mi de siz bu hakkı ona tanıyorsunuz! Ben idama karşıyım böyleleri ölmesin sürünsün istiyorum. De... Devamını Gör

BB7

İNANMIYORUM..! Yakalanma videosunu yayınladıklarında da söylemiştim. Ulan komşusunu vuran bile götürüp getirirken kamufle ediyorlar, yelek giydiriyorlar fala... Devamını Gör

satici ben

Canlı yayında konuşturun erkekseniz bide bizim vergimizle içeri atıp ömür boyu bedava bakmayın bize sormadan