Görüş Bildir
Haberler
SwiftKey Artık Tamamen Ücretsiz

SwiftKey Artık Tamamen Ücretsiz

Batuhan
11.06.2014 - 10:38

SwiftKey Artık Tamamen Ücretsiz

Bir Android kullanıcısıysanız ve henüz SwiftKey ile tanışmadıysanız, şimdi tam zamanı. Çünkü 2010 yılından bu yana yazma alışkanlıklarımızı değiştiren uygulama ücretsiz oldu.

Android cihazlarda varsayılan klavyenin yerini alarak, yazma alışkanlıklarınıza ve sosyal medya ile SMS'lerde kullandığınız kelimeleri baz alıp öneriler sunarak hayatımızı kolaylaştıran SwiftKey uygulaması artıktamamen ücretsiz hale geldi. Bugüne kadar ücretli bir sürüm ve 30 günlük deneme sürümü SwiftKey Free seçeneklerine sahip olan bu benzersiz uygulama, nihayet tüm temel özelliklerini hiçbir ücret almadan sunuyor.

Elbette uygulama hatırı sayılır bir ücret üzerinden 10 milyonlarca kezindirildi ve geliştiricisinin dünyalığını yapmasına önemli katkı sağladı. Sanıyoruz SwiftKey geliştiricileri bu getirinin yeterli olduğunu düşündü ve uygulamayı yeni Android kullanıcılarına tamamen ücretsiz sunma kararı aldı.

SwiftKey uygulaması ücretsiz olurken, sunulan farklı temalar ücretli olarak satılmaya devam edecek. Ancak bugüne kadar SwiftKey için ücret ödemiş olan kullanıcılar (yani mevcut Android kullanıcılarının neredeyse tamamı),4,99 dolar değerindeki 10 temalık pakete ücretsiz sahip olabilecek.

iOS uygulaması yolda

Apple'ın WWDC etkinliğinde yaptığı en önemli duyurulardan biri olan, iOS 8'de temel özelliklerin 3. parti geliştiricilere açılıyor olmasıyla birlikte gözlerSwiftKey'e dönmüştü. Geliştirici firma kullanıcılarının beklentisini boşa çıkarmadı ve iOS 8 için cihaz genelinde kullanılabilecek bir SwiftKey sürümü hazırlanacağını açıkladı.

WhatsApp veya Facebook'ta SwiftKey rahatlığını iPhone ve iPad cihazlarında da yaşamak isteyen kullanıcılar; iOS 8'i bekleyin. 

Shift Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/swiftkey-artik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0