Görüş Bildir
Haberler
Suzan Şahin Kimdir? CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in Hayatı

Suzan Şahin Kimdir? CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in Hayatı

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TBMM'de yaptığı konuşmasıyla gündeme geldi. Şahin'in Kahramanmaraş depremlerinin ardından Hatay'daki son durumu anlattığı konuşmasından sonra Suzan Şahin hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Vatandaşlar Suzan Şahin'in nereli olduğunu ve eğitim durumunu araştırmaya başladılar. Peki Suzan Şahin kimdir? Suzan Şahin nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte Suzan Şahin'in biyografisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suzan Şahin Kimdir?

Suzan Şahin Kimdir?

Suzan Şahin 1 Ocak 1968 tarihinde Hatay'ın Dörtyol ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şahin, Türk siyasetçi ve avukattır. CHP'nin Hatay milletvekili olarak görev almaktadır. İlk orta ve lise eğitimini Payas Yakacık Lisesi'nde tamamlamıştır. 

Şahin, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Hatay'ın İskenderun ilçesinde serbest avukatlık yapmaya başlamıştır. Şahin aynı zamanda Türkiye Barolar Birliği Hatay Delegeliği yapmıştır.

Suzan Şahin'in Biyografisi

Suzan Şahin'in Biyografisi

Suzan Şahin 2014-2016 yılları arası CHP Kadın Kolları MYK (Merkez Karar ve Yönetim) yedek üyesi olmuştur. Daha sonra 2018 yılına kadar CHP Kadın Kolları MYK asil üyeliği yapmıştır. Şahin, ardından Akdeniz Bölgesi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. 

Suzan Şahin, CHP İskenderun Kadın Kolları Halkla İlişkiler Temsilciliğini yürütmekte ve CHP Hatay Kurultay Delegesi görevini sürdürmektedir.

Suzan Şahin'in Siyasi Hayatı

Suzan Şahin'in Siyasi Hayatı

Suzan Şahin, 27. dönem CHP Hatay Milletvekilliği ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği yapmaktadır.

Şahin aynı zamanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği görevlerinde bulunmuş ve sığınma evleri, aile içi şiddet ve medeni kanun ile ilgili çalışmalarda bulunmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın