Görüş Bildir
Haberler
Suudi Prensten Kardashian'a 1 Milyon Dolarlık Teklif

Suudi Prensten Kardashian'a 1 Milyon Dolarlık Teklif

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kim Kardashian’ın Suudi Arabistan’a giderek 1 milyon dolar karşılığında Suudi prensle bir akşam geçireceği haberi tepki çekti

Son dönemde Paper dergisine verdiği çıplak pozlarla gündemden düşmeyen Kim Kardashian’a Suudi arabistan prensi tarafından bir gece için 1 milyon dolar teklif edildi.

Dünyaca ünlü ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian bu kez Arap dünyasını karıştıracak bir iddiayla gündeme geldi. Spekülasyonlara göre, ocak ayında Suudi krallığının davetlisi olarak Suudi Arabistan’a gitmeyi planlayan Kardashian, Suudi prensin bir gecelik parti teklifine şimdiden evet dedi. Suudi Arabistan’da tepkilere neden olan 1 milyon dolarlık teklif, sosyal medyada “Müslümanlığın yüz karası” olarak paylaşılıyor.

En son 2012 yılında bir firmanın şube açılışı için Bahreyn’e giden Kardasihan burada protestolarla karşılaşmıştı. Basına yansıyan gösterilerde bir aktivist elinde “Suriye mağdurları kabul eder, Bahreyn hayat kadınlarını” yazan bir pankartla fotoğraflanmıştı. Kardashian, sadece krallığın değil Suudi kadınların da dikkatini çekiyor, hatta çoğu kadın ona benzemek için estetik operasyonları geçiriyor.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/suudi-pren...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu kadın evli değil miydi?

Fırat Özdemir

porno yıldızı olur kendisi eşi bu durumdan rahatsız değilmiş mesleğine saygı duyuyormuş amına kodumun godoşu :D

layla derin

ucuza gitmiş...

Serdar Özcan

araplar abaza diyoruz kızıyorsunuz mk