Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor Ödülü ve Ünlüler Anlat Bakalım Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Ödülü ve Ünlüler Anlat Bakalım Oyununu Kim Kazandı?

Survivor nefes kesen bir ödül oyunu ile 2 Haziran Çarşamba akşamı sevenleri karşısına çıktı. Elemenin ardından gerçekleştirilen ilk ödül mücadelesi, kırmızı ve mavi takımların rekabetine sahne oldu. İki takıma da Survivor Yunanistan yarışmacıları eşlik etti. Türkiye ve Yunanistan takımları, karma bir takım oluşturarak ödül oyunu için mücadele verirken kırmızı takım parkurda rakibini mağlup ederek kazanan taraf oldu. Ardından ünlü isimlerle birlikte Anlat Bakalım oyunu yapıldı. Peki, Ünlüler Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Yunan Karma Ödül Oyununu

Türk Yunan Karma Ödül Oyununu

Survivor'ın son bölümünde ödül oyunu için karma bir takım oluşturuldu. Kırmızı ve mavi takım olarak Türkiye ve Yunanistan takımları ikiye bölündü. Oyun öncesinde Türk Yunan karma ödül oyununu kazanan takımın lüks bir villa vakit geçireceği açıklandı. Moral bulmak isteyen takımlar karma ödül oyunu için adeta canını dişine taktı.

Oyunun ilk etabından kıran kırana yaşanan mücadelede mavi takım ve kırmızı takımın atakları nefes kesen anlara sahne oldu. Heyecan dolu mücadelenin ardından Survivor'da karma ödül oyununu 10-9'luk skorla kırmızı takım kazandı. Villa ödül oyununu kazanan kırmızı takım büyük sevinç yaşarken, mavi takım ise kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın nefes kesen ödül oyunu gerçekleşti. Oyuna Survivor Yunanistan yarışmacıları da katıldı. İki ülke kırmızı ve mavi takımları birbirleri ile ödül için mücadele etti. Bu haftanın ödülü ise lüks bir villada, Arap mutfağının leziz yemeklerinden oluşan bir akşam yemeği ve ardından yöresel dans gösterisi oldu. Kazanan takım seçilen kıyafetlerle ödülde zaman geçirebilecek. Heyecan yaratan ödülü kazanan takım ise Berkay'ın sayısı ile kırmızılar oldu.

Ünlüler Anlat Bakalım'ı Kim Kazandı?

Ünlüler Anlat Bakalım'ı Kim Kazandı?

Survivor 2021 yarışmasında ilk kez gerçekleştirilen Ünlüler Anlat Bakalım yapıldı ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Anlat Bakalım oyunun kazananına ise pizza yeme şansı veriliyor. Üstelik kazanan takım Final Four final maçını izleyebilecek. Oyunun kazananı Dora ve Ezgi Eyüboğlu oldu. Ödülü takım arkadaşları ile paylaşacak.

Oyunda takımlar şu şekilde: 

  • Poyraz - Doğuş Balbay

  • Dora - Ezgi Eyüboğlu

  • İsmail - Onur Buldu

  • Batuhan - Doğu Demirkol

  • Ayşe - Eypio

  • Aleyna - Merve Özbey

  • Berkay - Utku Yuvakuran

  • Steven - Alp Kırşan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın