Görüş Bildir
Haberler
Survivor Nisa'nın Açıklamalarıyla Tekrardan Gündeme Gelen Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor Nisa'nın Açıklamalarıyla Tekrardan Gündeme Gelen Barış Murat Yağcı Kimdir, Kaç Yaşında?

TV 8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Barış Murat Yağcı'yla aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, Survivor'ın son bölümünde Evrim Keklik'in Barış Murat Yağcı'yla ilgili yaptığı yorumların ardından ağlayarak sevgili oldukları dönemde neler yaşadığını anlattı. Bölükbaşı, ünlüler takımında yer alan Barış Yağcı hakkında çarpıcı itiraflarda bulunmasının ardından sosyal medyanın en çok konuşulan iki isim oldular. Peki yeniden gündeme gelen Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star'ın yarışmacı kadrosunda bulunan Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'nın yarışmadaki itiraflarının ardından yeniden gündeme geldi. Survivor Nisa yarışmada Barış Yağcı hakkında, ' Ben önceden hiç sesimi cikarmazdim. Ama şimdi susmuyorum. Çünkü ben bir sene onun yüzünden (Barış Murat Yağcı) çok çektim. Ne çektiğimi ben bilirim.'' açıklamalarında bulunmuştu. Peki çok konuşulan Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında?

Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında ve Nereli?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir'de doğdu. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen ve 1.92 metre boyundaki Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi'yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi. Şimdi 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın