Görüş Bildir
Haberler
Survivor Şampiyonu Ogeday ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Nisa Kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında?

Survivor Şampiyonu Ogeday ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Nisa Kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında?

2022 Survivor All Star'da heyecan sürüyor. Survivor'da ilk elemenin ardından yedeklerden 4 farklı isim adaya gelmişti. Bu isimlerden biri de eski yarışmacı Nisa Bölükbaşı oldu. Yarışmanın ardından Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Bölükbaşı'nın şimdilerde başka bir Survivor yarışmacısı ile birlikte olduğu öğrenildi. Son olarak eski aşkı Barış Murat Yağcı hakkında yaptığı konuşmalar ile gündeme gelen Bölükbaşı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 Survivor All Star'da gönüllüler takımı yarışmacısı olan Nisa’nın performansı çok beğeniliyor. Bir önceki oyunda takım arkadaşı Evrim'in Barış Yağcı için 'Bu ne çirkin bu nasıl bir şey bunu arkadaşları sevenleri bunu sevgilileri yani anlam veremiyorum' yorumundan sonra Nisa ile Evrim arasında tartışma yaşanmıştı. Yeni bolumda Nisa, Evrim arasında geçen tartışmayi anlatırken, ' Ben önceden hiç sesimi cikarmazdim. Ama şimdi susmuyorum. Çünkü ben bir sene onun yüzünden (Barış Murat Yağcı) çok çektim. Ne çektiğimi ben bilirim. Telefonlarını karistiryordu. Elimden alıyordu. Şifrelerini değiştirip annemle olan konuşmalarını vs okuyordu' dedi. Nisa bu itirafları sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Sosyal medyada çok konuşulan isim hakkında insanlar araştırma yapmaya başladı. Survivor 2020'nin ardından All Star 2022'ye de katılan ve Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edilen Nisa Bölükbaşı'nın hayatı merak konusu oldu. Nisa Bölükbaşı Kimdir? Survivor Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında, Nereli?

Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

Nisa Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesinin desteğiyle daha sonra kendi başına yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın