Görüş Bildir
Haberler
TV
Survivor'da Dominik Faslı Bitti! Yarışmacılardan Biri Daha Elendi, Geriye Üç Finalist Kaldı

etiket Survivor'da Dominik Faslı Bitti! Yarışmacılardan Biri Daha Elendi, Geriye Üç Finalist Kaldı

Borgen
21.06.2017 - 01:04

Survivor'da final haftası son sürat devam ediyor. Yarı finalistleri belirleyecek son iki oyunun ardından artık Dominik günleri sona erdi ve finalistler Kıbrıs'a geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oylama girmeden son üçe kalmak için oynanan son oyunlardan ilkini kazanan Serhat Akın oldu ve kendini yarı final koltuğuna attı.

Survivor 2017'nin son oyunun galibi ise Ogeday'dı ve o da diğer koltuğun sahibi oldu.

Böylece yarışmanın başından beri favoriler arasında gösterilen Adem Kılıççı ve...

Bu senenin tartışmasız en iyi performansının sahibi Sema, oylamada karşı karşıya gelmek üzere Kıbrıs'ın yolunu tuttu.

Yarışmacılar yola çıkmadan önce son defa adaya döndüler ve barakalarını söküp eşyalarını ateşe verdikten sonra teknelerine bindiler ve beş ayın ardından Dominik'e veda ettiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onları Kıbrıs'ta aileleri bekliyordu. Önce Adem geldi ve ailesi ile kucaklaştı. Uzun süreli bu ayrılıktan sonraki kavuşma anı herkesin gözlerini doldurdu.

Daha sonra Sema iskeleye yanaştı ve önce oğlu sonra ailesiyle hasret giderdi. Yarışmacıların yorgun ama mutlu ve şaşkın halleri görülmeye değerdi.

Gecenin sonunda Adem ve Sema, bir üst tura çıkmış olan Ogeday ve Serhat'ın yanına gidebilmek için Kıbrıs'ta oylamaya çıktılar.

Gecenin sonunda şampiyonluk hayallerine veda eden, belki de gelmiş geçmiş en başarılı yarışmacılardan Sema olurken Adem bir üst tura çıkıp Ogeday ve Serhat'ın rakibi olmaya hak kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
722
304
205
93
92
92
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
blackbrain.

gördüğünüz gibi ogeday ve serhat kendi emekleriyle yarı finale çıktı ademse keriz destekleyenleri sayesinde.

Yasin Kaya

hadi lan ordan mal. adem şampiyon enayi seni

Jenny Humphrey

Sema o kadar emek verdi, performansta zirvedeydi ama Adem gibi halka oynayanlar kazanıyor işte.Geçen senelerden Turabi ve Atakan'ı iyi izlemiş, çalışıp gelmi... Devamını Gör

Fatih Öztürk

Malesef acunun işleri işte. Adam sms'ten para kazanıyor. O yüzden sms'i kapatamaz. Adam yan ekran uygulamasından bile kredi kartıyla oy satıyor. Umrunda deği... Devamını Gör

Jenny Humphrey

Bu arada Adem doping yapmış bir sporcu.Turinabol isimli yasaklı maddeyi kullanmış.Hem bir kere de değil bir kaç kere doping yaptığı kanıtlanmış ve ona rağmen... Devamını Gör