Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Avatar Atakan Kimdir? Avatar Atakan Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Avatar Atakan Kimdir? Avatar Atakan Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
12.12.2021 - 18:00

TV8 ekranlarının en sevilen uzun soluklu yarışma programlarından Survivor'ın 2022 kadrosu belli oldu. Yarışmanın başlamasına az bir zaman kala yapımcı Acun Ilıcalı bu senenin All Star olacağını belirtti. Geçmiş senelerde Survivor olma yolunda tüm çabasını ve hırsını ortaya koyan yarışmacılardan en başarılı olanların ve en sevilenlerin bir araya getirildiği kadroda 2016 yılında şampiyon olan Avatar Atakan adıyla tanınan boksör Çağan Atakan Arslan da yer alıyor. Peki Avatar Atakan kimdir? Avatar Atakan kaç yaşında ve nereli? Avatar Atakan evli mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star'ın yarışmacı kadrosu açıklandı. Ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılan takımlarda geçtiğimiz senelerin en sevilen ve en beğenilen yarışmacılarının yer aldığı görüldü. En başarılı kadın ve erkek yarışmacıların bir araya geldiği Survivor 2022 kadrosunda 2016 yılına damgasını vuran şampiyon Avatar Atakan'ın da olduğu görüldü. Peki Avatar Atakan kimdir? Avatar Atakan kaç yaşında ve nereli? Avatar Atakan evli mi? İşte detaylar...

Avatar Atakan Kimdir?

Avatar Atakan Kimdir?

Çağan Atakan Arslan, 07 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. Vücut geliştirmeye küçük yaşlarda başlayan sporcu, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmasının ardından günümüze kadar birçok başarıya imza atmıştır.

Atakan Arslan, İstanbul Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulundan mezun olmuştur. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır

Avatar Atakan Evli Mi?

Avatar Atakan Evli Mi?

Çağan Atakan Arslan 2017 Şubat ayında Serap Korkmaz ile evlenmiş ve 2018 yılında Leon Aslan Arslan adında bir oğulları olmuştur.

Avatar Atakan'ın Başarıları

Avatar Atakan'ın Başarıları
  • 2007 yılı Kickboks Türkiye Şampiyonu

  • 2009 yılı Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu

  • 2010 yılı Muay Thai Türkiye Şampiyonu

  • 2010 yılı Best Muay Thai Superlig Şampiyonu

  • 2010 yılı Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu

  • 2010 yılı İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya 3.sü

  • 2011 yılı Türkiye Muay Thai Şampiyonu

  • 2011 yılı Best Muay Thai Süper ligi Şampiyonu

  • 2011 yılı İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın