Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star 2022 Kadrosu Belli Oldu Mu? Fenomen Ata Benli Survivor All Star 2022 Kadrosunu İfşa Etti

Survivor All Star 2022 Kadrosu Belli Oldu Mu? Fenomen Ata Benli Survivor All Star 2022 Kadrosunu İfşa Etti

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor’da önümüze yıl all star düzenlenecek. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, sonuna kadar Survivor 2022 kadrosunu açıklamayacak ve sürpriz yapacaktı. Ancak çok izlenen sosyal medya fenomeni Ata Benli, Survivor All Star 2022 kadrosunu açıkladı. Peki, Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler olacak? Survivor All Star 2022 ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor All Star için heyecanlı bekleyiş sürerken, Ata Benli’nin açıkladığı All-Star kadrosu gündeme geldi. Acun Ilıcalı, Survivor All-Star kadrosunu sonuna kadar açıklamayacaktı ancak Survivor 2022 kadrosu sızdı. Daha önceki senelerde yapılan yarışmalarda kadroyu doğru açıklayan fenomen Ata Benli, Survivor All Star 2022 kadrosunu açıkladı.

SURVİVOR 2022 KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Survivor All Star 2022'nin Ata Benli'nin ifşasına göre tüm kadrosu şu şekilde olacak;

Sercan Yıldırım, Ogeday, Damla Can, Mert Öcal, Hikmet Tuğsuz, Berkay Yuvakuran, Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Elif Gönen, Batuhan Karacakaya, Berkan Karabulut, Furkan Kızılkaya, Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Turabi, Anıl Berk Baki, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Nagehan Karadere.

Survivor All Star 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor All Star 2022 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor 2022'nin ne zaman başlayacağına ilişkin net bir tarih bulunmuyor. Ancak yarışma he yıl ocak ayı civarında başlıyor. Survivor All Star 2022'nin de TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının final yapmasının ardından başlayacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın