Görüş Bildir
Haberler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun Kardeşiyle Kavuşma Anı Duygulandırdı ! Göz Yaşlarını Tutamadı...

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun Kardeşiyle Kavuşma Anı Duygulandırdı ! Göz Yaşlarını Tutamadı...

Müge Kakşi
15.05.2021 - 19:25

TV8 ekranlarının oldukça sevilen yarışma programının fragmanında herkesi etkileyen anlar yaşandı. Çeyrek finalin yaklaştığı Survivor'da pazar günü ekrana gelecek bölümde Acun Ilıcalı büyük ödül olarak duvarın arkasında ailelerinin olduğunu söylemesi üzerine herkeste şok etkisi yarattı. Herkesin ailesinden birer kişi gelirken Aleyna'nın kardeşi Cansu ve annesinin gelmesi Aleyna'yı oldukça duygulandırdı. İşte Survivor'da aile ödülü ve detayları

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Şu Duvarın Arkasında Aileniz Var"

"Şu Duvarın Arkasında Aileniz Var"

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çeyrek finalin yaklaştığı Survivor'da pazar günü ekrana gelecek bölümde Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı. Dominik'te gözyaşları sel oldu.

Acun Ilıcalı ödül oyunu için yarışmacılara büyük sürpriz yaptı. Ilıcalı, 'Şu duvarın arkasında aileleriniz var. Hepinizin ailesinden birer kişi şu duvarın arkasında' dedi.

Yarışmacılar daha sonra aileleriyle bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı bölümde Aleyna Kalaycıoğlu'nun hem annesi hem de kız kardeşi geldi. 'Annemle Cansu geldi' diyen Aleyna Kalaycıoğlu sevinç çığlıklarıyla Türkiye'yi ağlattı.

Survivor Aleyna'nın Duygusal Anları

Survivor Aleyna'nın Duygusal Anları

Duygu dolu anların yaşandığı Survivor'da Aleyna Kalaycoğlu trafik kazası sonucu yüzde 100 engelli kalan kardeşi Cansu'ya sarılıp 'Seni çok özledim' diyerek hıçkırıklara boğuldu.

Verdiği röportajda, babasıyla görüşmediğini belirten Aleyna, bu zor süreçte annesinin her şeyi bırakıp kendini kardeşine ve kendisine adadığını ifade etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın