Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2021 Finalistleri Belli Oldu! 24 Haziran 2021 Survivor’da Kim Elendi?

Survivor 2021 Finalistleri Belli Oldu! 24 Haziran 2021 Survivor’da Kim Elendi?

Survivor 2021 kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kıran kırana yarışın ardından yarı final için karşı karşıya geldi. İsmail Balaban'ın direkt yarı finalin ilk koltuğuna oturmasının ardından Ayşe, Poyraz ve Aleyna ile mücadele ederek ikinci koltuğun sahibi olmuştu. Aleyna Kalaycıoğlu ve Poyraz arasındaki SMS yarışında kazanan ise merak uyandırdı. Peki Survivor 2021 son bölümde Survivor finalistleri kim oldu? 24 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim elendi? İşte Survivor son bölüm özeti ve tüm son dakika detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'da Yarı Finale Kim Kaldı?

Survivor'da Yarı Finale Kim Kaldı?

Final öncesi yarı final heyecanı ekrana geliyor. Aleyna ve Poyraz arasında çekişmeli yarı final rekabeti sonrası finalin üçüncü ismi de netlik kazanacak. Öncesinde yarışmacıların adadaki görüntülerinden kısa kesitler izletildi ve ardından İstanbul'a ayak basılmasından sonra ailelerle kavuşmalar ekrana geldi. Ardından Acun Ilıcalı, iki yarışmacının oylarının da birbirine çok yakın olduğunu belirtti.

Oylamanın sonucunu açıklayan Acun Ilıcalı, halktan en fazla oy alan Poyraz, yarı finale giden üçüncü yarışmacı oldu. Aleyna ise final öncesi yarışmaya ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim oldu.

Survivor Finalistleri

Survivor Finalistleri

Yarı finale kalan isimler netleşti ve gözler final yarışmacılarında. 25 Haziran günü gerçekleşecek final gecesinde şampiyon belli olacak. Öncesinde İsmail, Ayşe ve Poyraz arasından finale veda eden isim öğrenilecek.

Ilıcalı, yarın yapılacak final akşamına gidecek isimleri açıkladı. İlk finalist İsmail Balaban olarak açıklandı. İkinci finalist seçilen isim ise Poyraz oldu.

Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da Kim Elendi?

İstanbul'dan TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan kritik yarı final gecesinde, Poyraz'ın yarı final 3'lüsüne dahil olması sonrasında Aleyna Kalaycıoğlu elenerek Survivor 2021 şampiyonluk hayallerine veda etti. Öte yandan kritik yarı final mücadelesinde moderatör Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamayla elenen diğer isim ise Ayşe oldu ve büyük final hayallerini kaybetti. Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonrasında Ayşe destekçileri şok geçirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın