Görüş Bildir
Haberler
Soylu, Kılıçdaroğlu'nu Hedef Aldı, CHP'den Yanıt Gecikmedi

Soylu, Kılıçdaroğlu'nu Hedef Aldı, CHP'den Yanıt Gecikmedi

Emre Ordu
25.05.2022 - 18:08 Son Güncelleme: 25.05.2022 - 18:09

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu fotoşoplanmış bir fotoğrafla hedef aldı. CHPden Soylu'ya yanıt gecikmedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vakıf süsü verilmiş paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktardığını öne sürmüştü. Kılıçdaroğlu, TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD'deki paralel bir vakfa transfer edildiğini söylemişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söz konusu iddiaya Twitter hesabından fotoşoplanmış bir Kılıçdaroğlu fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi. İçişleri Bakanı, Kılıçdaroğlu'nu 'Yalancı' diyerek hedef aldı.

CHP'den yanıt geldi

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Süleyman Soylu'nun paylaşımına yanıt verdi.

Soylu'nun fotoğrafını paylaşan Özkan, 'Sana hangi birini yazsak diğerinin hatrı kalır, halkımız boşluğu doldursun...' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
92
51
6
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Bu kel türkiyenin uyuşturucu genel distribütörü, onu da ekleseydin

Ercüment C

Konudan bağımsız olarak 23 nisan damiyiz kel olan nasıl oluyorda bunca şeye rağmen hala koltuğunda oturup 40 iq şeyler paylaşabiliyor.

Kadir

"Türkiye’de uyuşturucu kullanımının engellenmesi ve uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantılarının araştırılması" önergesi, TBMM Genel Kurulu'nda AKP ve MHP o... Devamını Gör