Görüş Bildir
Haberler
PC
Kimisi Hazır, Kimisi Yolda: Souls Heyecanını Durduramayanların Severek Oynayacağı Dark Souls Benzeri 8 Oyun

Kimisi Hazır, Kimisi Yolda: Souls Heyecanını Durduramayanların Severek Oynayacağı Dark Souls Benzeri 8 Oyun

FromSoftware tarafından geliştirilen souls formülü altın çağını yaşıyor. Elden Ring ile oyun dünyasında yeni bir rüzgar estiren Souls türü önümüzdeki yıllarda yeni örneklere kavuşacak gibi görünüyor. 

Bu listede çıkmasını heyecanla beklediğimiz Soulslike oyunları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lies of P

1. Lies of P

Çıkışını heyecanla beklediğimiz Lies of P ise Carlo Collodi'nin ölümsüz eserini oyuncuların sayısız kez öleceği bir oyuna dönüştürecek. Pinokyo'ya hayat verdiğimiz oyunda kabuslarla dolu Krat şehrine gidecek ve birbirinden zorlayıcı mücadeleler vereceğiz.

2. Dolmen

2. Dolmen

Uzayda geçen yeni oyun Dolmen oyuncuları birbirinden korkutucu yaratıklarla dolu Revion Prime'a götürecek. Souls severleri ziyadesiyle memnun edecek olun türün alıştığımız formülünü kendince yorumluyor ve keyifli bir deneyim vadediyor.

3. Hollow Knight: Silksong

3. Hollow Knight: Silksong

Dark Souls'a benzeyen oyunlar denince akla ilk gelen yapımlardan biri olan Hollow Knight türün elementlerini 2D ile birleştiriyor. Müthiş müzikleri, takdire şayan sanat tasarımı ve akıcı oynanışıyla gönüllerde taht kuran oyun ikinci halkasıyla bir sonraki seviyeye geçiş yapacak.

4. Steelrising

4. Steelrising

Fransız İhtilali'ni bilim kurgu elementleriyle harmanlayan Steelrising, oyuncuları Kral XVI. Louis'in kanlı rejimini durdurmaya davet ediyor. Kralın ordusunun merhamet nedir bilmeyen robotlardan oluştuğu oyunda oyuncular bir mühendislik harikası olan Aegis'e hayat verecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Black Myth: Wukong

5. Black Myth: Wukong

Çin merkezli oyun firması tarafından geliştirilen Black Myth: Wukong ise listemizdeki en şaşırtıcı oyunlardan biri oldu. Souls türünün bileşenlerinden esinlenen oyun oyunculara Maymun Kral Wukong'a hayat verme şansı sunacak. Üst düzey görselliği ve akıcı oynanışıyla dikkat çeken oyunu heyecanla bekliyoruz.

6. Thymesia

6. Thymesia

Türün severlerini kaotik bir orta çağ krallığına götüren Thymesia, hem zorlayıcı dövüş mekanikleri hem de hızlı yapısıyla oyuncuları çetin bir sınava davet ediyor. Simya deneylerinin ters teptiği bu krallıkta birbirinden ilginç yaratıklar oyuncuyu yok etmek için sıra bekliyor olacak.

7. Ashen

7. Ashen

Annapurna Interactive'in yayıncı koltuğunda oturduğu Ashen türün elementlerinden nasibini alırken kendine has bir dünya resmetmekten geri kalmıyor. Co-op bileşeniyle pek keyifli ve zorluğuna rağmen rahatlatıcı bir deneyim sunan Ashen'da kendi yuvanızı kuracak, maceralarınızda tanıştığınız yüzleri dost bileceksiniz.

8. The Surge 1-2

8. The Surge 1-2

Deck13 tarafından geliştirilen The Surge, bilim kurgu öğelerini Souls oyunlarındaki zorlayıcı dövüşlerle harmanlıyor. Denklemin içine teknolojik zırhlar ve kaçkın yapay zekalar ekleyen oyun müthiş bir atmosfer sunarak oyuncuları pek keyifli bir Souls deneyimine vade ediyor. 

Serinin ikinci halkası ise ilk oyunun başarılı yaptığı her şeyi güncelleyerek zorluğuyla sabır törpüleyen bir oynanış sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan ULUSOY

Black Myth: Wukong !!!!