Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyanın 16 Yaşındaki Genç Kraliçesi: Sarah Ellen

etiket Sosyal Medyanın 16 Yaşındaki Genç Kraliçesi: Sarah Ellen

idioteque
31.12.2014 - 01:03 Son Güncelleme: 31.12.2014 - 11:39

Duyup duyabileceğiniz en popüler genç kız o.

Instagram ve Facebook hesaplarından 1.4 milyon kişinin takip ettiği 16 yaşındaki Sidneyli Sarah Ellen internet aleminin kraliçesi.

Sarah, verdiği bir ropörtajda şöyle söylüyor: 'Çocukken eğlence sektöründe çalışmayı hayal ederdim. Ama insanların benim yaşam tarzımla ilgilendikleri için kendimi eğlence sektöründe bulacağımı hiç düşünmemiştim.'

'Bu gerçekten çok güzel. Kendimi çok şanslı hissediyorum ve bazen rüya olmadığını anlamak için kendimi çimdikliyorum.'

Kaynak: http://www.dailymail.co.uk/news/artic...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şey bu videoyla başladı.

Teknolojiyi, sosyal medyayı ve eğlenceli şeyler üretmeyi sevdiğini belirten Sarah Ellen, her gün hayranları için 2-3 video-fotoğraf çekip, internete koyuyor.

Sosyal medyayı yalnızca takipçileriyle iletişim kurduğu bir yer değil, aynı zamanda kendi düşüncelerini, sevdiği şeyleri ve yaşam tarzını özgürce yansıtabildiği bir yer olarak görüyor.

Sahibi olduğu köpek yavrusuyla poz veren Sarah Ellen, takipçilerinin yoğun isteği üzerine her gün Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarına farklı içerikler ekliyor.

Bu genç kızın, Facebook'ta 686 bin, Twitter'da 91 bin ve Instagram'da 723 binlik bir takipçi kitlesi var. Peki Sarah'ı bu kadar popüler yapan şey ne? Cevabı kendisi veriyor: ' Aynı soruyu ben de kendime pek çok kez sordum. Beni takip eden bir çok kişi gibi ben de sadece bir ergenim. Ama olumlu ve mutlu bir örnek yaratmaya çalışıyorum. Sanırım insanların beni ve yaptığım işleri sevmesinin nedeni bu. '

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarah'ın internet şöhreti ona bir sürü fırsat da getirdi. Avustralya'nın ünlü moda firmalarından Supre, ona modellik teklifiyle geldi. Çocukluğundan beri Supre'den alışveriş yaptığını belirten Sarah, şimdi onlarla çalışmanın ne kadar mutluluk verici olduğunu söylüyor. Mağazalarda hayranlarıyla buluştuğunda gördüğü ilgiyi de inanılmaz olarak tanımlıyor.

Sarah Ellen, 28. Aria Ödülleri'nde. Ellen, Moda eğitimi almak için geçen sene okulu bıraktı. Ona göre bu yıl gerçekleşen en güzel olay, Supre'nin ona markanın milli temsilcisi olma teklifiydi.

Sarah Ellen'la kamera arkası! Moda eğitimi alan, internetin 16 yaşındaki kraliçesi Sarah Ellen, alışveriş merkezlerine gittiğinde bazen kendisi için çığlık atan hayranlarını gördüğünü söylüyor.

Hayranlarına YouTube kanalını tekrar aktif hale getireceğinin müjdesini veren Sarah Ellen, aynı zamanda moda-yaşam tarzı konularıyla ilgili 'Perks of Her' adında bir blog açmaya da hazırlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
19
18
4
3
1
0