Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomeni Gizem Çelebi'nin Aracı Kurşunlandı: Eski Sevgili Aranıyor

Sosyal Medya Fenomeni Gizem Çelebi'nin Aracı Kurşunlandı: Eski Sevgili Aranıyor

ismail kahraman
29.10.2022 - 12:55 Son Güncelleme: 29.10.2022 - 13:11

Sosyal medya fenomeni olan şarkıcı Gizem Çelebi’nin sahip olduğu araç kurşunlandı. Çelebi, olayın eski sevgilisinin yaptırdığını düşünerek şikayetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5 el ateş edildi

5 el ateş edildi

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 00.30’da Sarıyer Yeniköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sosyal medya fenomeni Gizem Çelebi'nin evinin önünde duran aracı kimliği henüz belirlenemeyen biri tarafından kurşunlandı. Kurşunların hedefi olan araçta maddi hasar meydana gelirken seken kurşunlardan biri mahalle sakinlerinden birinin perdesini ve kombisini sıyırdı. O esnada sokakta kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. 

Yaşananlar kameralara yansıdı. Çelebi, olayı eski sevgilisi olan S.A.’nın gerçekleştirebileceğinden şüphelenerek hem emniyete hem de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

İşte yaşananlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
7
7
4
2
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Naçar

kendi kurşunlatmış olabilir mi.. ünlü olma çabaları tahminimce.

Pasif Kullanıcı

Benimde aklıma geldi ama 5 delik demek 50 bin tl ye yakın tamir masrafı demek bu o parayı vermez kadınların aklı böyle çalışmıyor sıfır sermaye ile rekla... Devamını Gör

Beatrize Vaksman

Neyi dugu belirsiz, sanat ya da entellektuel, bilimsel hic bir icerigi olmayan bireylerin fenomen diye parlatildigi donem ve onlarin sohret olma senaryolari.... Devamını Gör

Mert Can

Böyle olmamış amk söyle eski sevgiline bi dahaki sefere kaçırsın seni öyle daha çok reklam olur:D