Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Kelebek Olun, Kanatlanın Uçun!

Sosyal Kelebek Olun, Kanatlanın Uçun!

Mymacchiato
03.03.2014 - 10:54 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 14:24

Sosyal Kelebek Olun, Kanatlanın Uçun!

Etrafta bir hareketlilik varken neden benim hiçbir şeyden haberim olmuyor ertesi gün anlatılanları dinliyorum diye yakınıyorsanız, sosyal ağların dışında kalmışsınız demektir.

Sosyal hayata dahil olmanın ve eğlenmenin de bir reçetesi var elbet. Mymacchiato sosyal ajandanızı canlandırmanız için sırları sizinle paylaşıyor:

  • Fayda potansiyeli yüksek bir imaj çizin. Arkadaşlarınızın, sizinleyken iş ya da özel hayatı için faydalanabileceği sosyal çevrelerle tanışma imkanı varsa, aranan bir sima olmaya devam edeceksiniz

  • Kafanızı kuma gömmeyin. Instagram’ı çok sık kullanmasanız dahi yeni parti ve trendlerden haberdar olmak için parti organizatörlerini, mekan sahipleri ve işletmecilerini takip edin.

  • Tolere etmeyi öğrenin. İnsanları attığınız mesajlara cevap vermedi ya da çağırdığınız partilere katılmadı diye kara listeye almaktansa biraz geniş düşünün ve uzun vadeli oynayın. Bugünlerin yarını da var, fevri çıkışlar, sizi yanlış konumlandırır.

  • Kalabalık olun. Güzel bir ortama girdiğinizde arkadaşlarınızı da dahil etmekten çekinmeyin. Böyle

  • bir jest, ileride sizin için açık kart olacaktır. Tabi ortamı tatsızlaştıracak tipler olmamasına dikkat !

  • İnsanlara kendilerini iyi hissettirin. İnsanlara sırf konuşmak olsun diye problematik konulardan bahsetmek yerine enerjisi yüksek ve rahatlatan konu başlıklarıyla merhaba deyin.

  • Seyahat ajandanız hep dolu olsun. Sosyal ajandada sadece yoğun olmak yetmez, öyle de gözükmek gerekir, ajandanızda anlatacağınız hikayelere vesile olacak yerler mutlaka olsun. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın