Görüş Bildir
Haberler
Sony, Düşük Özellikli Ancak Büyük Ekranlı Bir Telefon Hazırlıyor

Sony, Düşük Özellikli Ancak Büyük Ekranlı Bir Telefon Hazırlıyor

Caner
13.08.2014 - 10:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony, Düşük Özellikli Ancak Büyük Ekranlı Bir Telefon Hazırlıyor

6.4-inç büyüklüğünde ekrana sahip Xperia Z Ultra ile geçtiğimiz yıl büyük ekranlı telefonlar kategorisine giriş yapan Sony, dev ekranlı telefonla beklediğinin çok altında satış elde edebildi. Sony şimdi aynı kategori için bu defa giriş seviyesi bir telefonu kullanıcılara sunmanın hesabını yapıyor.

Kriter testinde D2203 model numarasına sahip yeni bir Xperia telefon ortaya çıktı. Sahip olduğu özellikler itibariyle giriş/orta düzeyde konumlandırılan D2203’ün en dikkat çeken özelliği ise kuşkusuz 6.1-inç büyüklüğündeki ekranı görünüyor.

6.1-inç büyüklüğündeki ekran 854 x 480p çözünürlüğünde ve inç başına sadece 160ppi piksek yoğunluk sunuyor. Telefonun arka bölümünde 5MP çözünürlüklü bir kamera, ön kısmında ise VGA kameraya yer veriliyor.

Sony D2203’ün işlemci tarafını 1.2GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 ve Adreno 305 grafik birimi oluşturuyor. 1GB RAM, 4GB dahili depolama (artırılabildiği tahmin ediliyor), Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, Bluetooth, GPS, NFC, ve tabii ki Wi-Fi telefonda yer alacak diğer özellikler olacak.

Sony’nin büyük ekranlı telefonu ne zaman duyuracağı henüz bilinmiyor.

kaynak: xperiablog

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/son...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0