Görüş Bildir
Haberler
Sonu Mutlu Biter mi Dersiniz? Aşklarıyla Ses Getiren ve Evlenmesi Beklenen 13 Ünlü Çift

etiket Sonu Mutlu Biter mi Dersiniz? Aşklarıyla Ses Getiren ve Evlenmesi Beklenen 13 Ünlü Çift

cokiyiya
13.09.2016 - 17:49

Masal gibi başlayan aşkları ile birbirlerine çok yakıştırdığımız, hatta 'İşte gerçek aşk!' dediğimiz çiftlerin mutlu sonlarına 'Evet' demelerini kim istemez ki? Bazı çiftler de var ki ilişkilerini onaylamasak da nikah masasına giden yolda hızlı adımlarla ilerliyorlar.

Ne yazık ki günümüz ilişkilerinin çoğu, saman alevi misali yandığı gibi sönüyor.  Mutlu sonlarına kavuşurlar mı dersiniz? Karşınızda, aşklarıyla ses getiren ve evlenecekleri beklenen ünlü çiftlerimiz... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burçin Terzioğlu & İlker Kaleli

1. Burçin Terzioğlu & İlker Kaleli

Onlarınki dizi setinde başlayan ve gerçeğe dönüşen bir aşk! Herkes tarafından çok yakıştırılan ve evlenmesi beklenen mükemmel çiftimiz, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı. 1,5 yıllık ilişkilerinin ardından İlker, Marmaris'te Burçin'e sürpriz bir şekilde evlilik teklif etti. Romantik çiftin, önümüzdeki sene nikah masasına oturucağı konuşuluyor. İlker ve Burçin'e mutluluklar diliyoruz. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. ❤️

2. Fahriye Evcen & Burak Özçivit

2. Fahriye Evcen & Burak Özçivit

Ekranların önünde yaşanan güzel bir aşk daha... Fahriye ve Burak'ın ilişkisi yaklaşık 3 yıldır devam etmekte. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin, uzun ve mutlu ilişkilerini nikah masasına taşımaları dört gözle bekleniyor. Ne zaman evlenecekleri merak konusu olan ikiliden Burak, çıktıkları bir yurtdışı tatilinde Fahriye'ye sürpriz bir evlilik teklifi yapmış ve sevgilisinden 'Evet' yanıtı almıştı. Düğün hazırlıkları yapan romantik çiftimizin, 2017 yazında dünya evine girmesi bekleniyor. Ay hadi inşallah! 😍

3. Şükran Ovalı & Caner Erkin

3. Şükran Ovalı & Caner Erkin

Asena Atalay ile boşanmasının ardından güzel oyuncu Şükran Ovalı'ya aşık olan ve aşkının peşini uzun süre bırakmayan Caner, ne yaptı etti sonunda aşkına kavuştu. Şimdilerde mutlu bir beraberlik yaşayan çiftimiz, evlilik yolunda adeta koşuyorlar. Birbirlerine çok yakıştırılan ikiliden Caner, geçtiğimiz günlerde yaptığı bu açıklama ile yakında düğün olacağının sinyallerini verdi.

Şükran benim evleneceğim kadın, ona laf ettirmem.

4. İrem Derici & Lider Şahin

4. İrem Derici & Lider Şahin

Radyocu Rıza Esendemir ile 1,5 yıllık evliliğini aniden sonlandırmasının ardından, Lider Şahin ile sürpriz bir ilişkiye başlayan İrem Derici, yaşadıklarından dolayı ağır tepkiler görmüştü. Şarkıcının, Lider Şahin ile olan birlikteliğini bazı hayranları onaylamadığı gibi Şahin'in ailesi de ilişkiye destek çıkmadı. Buna rağmen yaklaşık 10 aydır, ikilinin saçlarında aşk dolanıyor... Geçtiğimiz ay Lider Şahin hakkında çıkan 'Evi terkedip sevgilisinin evine taşındı.' haberleri de düğün dedikodularını peşinde getirdi.

5. Gupse Özay & Barış Arduç

5. Gupse Özay & Barış Arduç

Başrollerini paylaştıkları 'Deliha' filminde aşk yaşamaya başlayan ikili, evlenmeleri dört gözle beklenen ünlü çiftlerden... Gupse'nin dün attığı bir tweet sonrası 'Barış, sette Gupse Özay'a evlenme teklif etti!' dedikoduları yayıldı.

 İşte Gupse'nin tweeti;

Bugün sette hayatımın en heyecanlı anlarından birini yaşadım, ama söylemem. Sürpriz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şeyma Subaşı & Acun Ilıcalı

6. Şeyma Subaşı & Acun Ilıcalı

Magazin dünyasının şüphesiz, en çok ses getiren aşkı onlarınki oldu. 13 yıllık eşinden kısa bir süre önce boşanan Ilıcalı'nın, sevgilisi ile birlikte verdiği pozlar, yakında düğün var dedikodularını da beraberinde getirdi.

7. Aslı Enver & Murat Boz

7. Aslı Enver & Murat Boz

Aşklarıyla hepimizi ölümüne kıskandıran bir çift onlar! Tartışmasız ünlüler dünyasının en beğenilen çifti olan Aslı ve Murat, yaşadıkları buram buram romantik kokan ilişkilerinde birbirlerine olan aşklarını sürekli dile getiriyorlar. Aynı evde yaşamaya başlayan, birbirlerine şarkılar yazan ve aileleriyle tanışan çiftin evleneceği söylentileri aldı başını gidiyor. Hayranları da evlerinde kedileriyle mutlu yaşayan çiftimizi artık evli, mutlu ve kedili görmek istiyor. 😍

8. Serenay Sarıkaya & Kerem Bürsin

8. Serenay Sarıkaya & Kerem Bürsin

Birlikte oynadıkları reklam filminin ardından aşk yaşamaya başlayan çiftimiz de kısa sürede oldukça beğenildi. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftimiz, geçtiğimiz aylarda birlikte yaşama kararı aldı. Evlilik yakın mı dersiniz?

9. Aslıhan Doğan & Arda Turan

9. Aslıhan Doğan & Arda Turan

Yaklaşık 1,5 yıldır dolu dizgin bir ilişki yaşayan çiftimiz, yaklaşık 10 yıllık arkadaşlıklarını aşka dönüştürme kararı almıştı. Nisan ayında, ilişkilerinde küçük çaplı bir kriz atlatan ikili, sonrasında oturup uzun uzun konuştuktan sonra ilişkilerini nikah masasına taşımaya karar vermişti. Çiftin şimdilerde düğün hazırlığı içinde olduğu söyleniyor.

10. Duygu Su Gülpınar & Ali Ağaoğlu

10. Duygu Su Gülpınar & Ali Ağaoğlu

Aşk hayatı bir süredir durgun olan Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Duygu Su ile ortaya çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Çok konuşulan ve ağır tepkiler alan bu ilişki, yeni sevgilisinin 'mutluluğu seçtim' notuyla paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıktı. Bayram’da sevgilisi ile tatile çıkan Ağaoğlu, tatilden önce annesinin elini öpeceklerini söyledi. Tatil öncesi görüntülenen ikiliden Duygu'nun parmağındaki tektaş, evlilik sorularını da beraberinde getirdi. Evlilik ile ilgili konuşmayan çiftin sonu asıl olacak dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Almeda Abazi & Tolgahan Sayışman

11. Almeda Abazi & Tolgahan Sayışman

Uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Almeda ve Tolgahan, birbirlerine oldukça yakıştırılan ünlü çiftlerimizden... Geçtiğimiz sene ailelerini tanıştıran çift için mutlu son yakın görünüyor.

12. Selin Şekerci & Kaan Taşaner

12. Selin Şekerci & Kaan Taşaner

Uzun süredir birlikte olan tatlı mı tatlı çiftimiz, şimdilerde Rengarenk adlı dizide başrolleri paylaşıyorlar. Birbirleriyle uyumu ve enerjisi ekrandan taşan çiftin güzel bir beraberlikleri var. Bu nedenle sevenleri de onların mutlu sonuna şahit olmak istiyor.

13. Canan Ergüder & Kenan Ece

13. Canan Ergüder & Kenan Ece

Güllerin Savaşı dizi setinde tanışan ve dizinin finalinden sonra aşk yaşamaya başlayan çiftimizin aşkı da ekranlardan gerçek hayata taşınanlarından... Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Canan ve Kenan'ın kısa zamanda nikah masasına oturacakları konuşuluyor.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
588
373
203
62
58
58
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Eda Kaya

şimdi bu güzelim çiftlerin arasına Ali Ağaoğlu görgüsüzünü ve Acun Ilıcalı ile karısını aldattığı metresini koymanıza ne gerek vardı allasen

yuuki

ali ağaoğlu sevgilisini kızı zannetdim

TheJunior

Almeda ve Tolgahan az otede evleninde gelin hadi bekliyoz..