Görüş Bildir
Haberler
Songül Öden'i Yakından Tanıyalım

Songül Öden'i Yakından Tanıyalım

Can Eroğlu
28.02.2014 - 12:50 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 13:37

Songül Öden'i Yakından Tanıyalım

Bugün sizlere ünü sadece Türkiye’de değil Ortadoğu, Balkanlar hatta Rusya’ya ulaşmış bir oyuncumuzdan bahsedeceğiz. Kendisi 1979 Diyarbakır doğumludur.

Bizler onu Gümüş dizisinde gördük ilk. Gümüş dizisinde oldukça başarılı bir performans sergiledi. Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Mehmet karakteri ile kendisinin oynadığı Gümüş karakterinin aşkı, efsanelerden biri oldu dersek yanlış bir yargı sürmüş olmayız herhalde.

Songül Öden Gümüş karakterinin naifliğini ve gerçekliğini bizlere gösterdi. Naif , duygusal ve gerçek rol kabiliyeti olanlardandı. Gümüş dizisi Ortadoğu’ da da merakla takip edilmeye başlandı. Orda da karakterin naifliği ve gerçekliği ekranları başına kilitledi izleyiciyi. Daha sonra Vazgeç Gönlüm ve Mükemmel Çift dizilerinde de oynadı. Özellikle Mükemmel Çift’ te oynadığı karakter daha vamp bir roldü ve onu da başarı ile canlandırdı.

Ve son olarak onu Umutsuz Ev Kadınları’ndaki Yasemin rolüne hayat verirken gördük . Dizi bir uyarlama ve Songül Öden oynadığı karakterin hakkını sonuna kadar verdi.

Hülya Avşar ve Yavuz Bingöl’e başrolünü paylaştığı 72. Koğuş sinema filminde de gayet iyi bir iş ortaya çıkarmıştı. Bizler onu sadece sinema ve dizilerde de seyretmedik . Tiyatroda da baya güzel işlerde seyrettik kendisini.

Songül Öden deyince aklıma gerçek ve doğal bir oyunculuk gelir . Kıymeti bilinmesi gereken oyuncuların başında gelir

Kaynak: http://www.gezegende.com/songul-odeni...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın