Görüş Bildir
Haberler
Son Yaz 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Akgün Yağmur'u Kurtarabilecek Mi?

Son Yaz 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Akgün Yağmur'u Kurtarabilecek Mi?

Sunay Korkmaz
09.02.2021 - 12:36

Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Soner'in Latif'i infaz etmesini istemesi Akgün'ü zor durumda bırakır. Latif'e silahını doğrultan Akgün, Yağmur'un Soner'in elinde olduğunu öğrenir.  Akgün tetiği çekmeye hazırlanırken, Savcı Selim ise Latif'in ortadan kaybolması üzerine çılgına döner. Peki, yeni bölümde Akgün Yağmur'u Soner'in elinden kurtarabilecek mi?  İşte Son Yaz 7. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son Yaz Son Bölüm Fragmanı

Son Yaz Son Bölüm Fragmanı

Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir.

Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir. Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister. Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Yağmur, Akgün’ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün’den uzak durmaya çalışır. Ama Altay’ın annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün’le yan yana getirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın