Görüş Bildir
Haberler
TV
Son Nefesime Kadar Son Bölüm: Son Nefesime Kadar 5. Bölüm (Final) Tek Parça Full İzle! Finalde Yaşananlar...

Son Nefesime Kadar Son Bölüm: Son Nefesime Kadar 5. Bölüm (Final) Tek Parça Full İzle! Finalde Yaşananlar...

FOX TV ekranlarının reyting kurbanı olan dizisi Son Nefesime Kadar, dün akşam yayınlandı. Beklediği ilgiyi seyirciden göremeyen Son Nefesime Kadar final yaptı. Dizinin son bölümünde, Ferzan, Mihri’ye Vedat’ın hiç tekin biri olmadığını ve kendisi hakkında içinde kötü hisleri olduğunu söyler. Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler dizinin beşinci bölümünü tek parça izleme adresi araştırıyor. Peki Son Nefesime Kadar son bölümde neler oldu? İşte Son Nefesime Kadar 5. final bölümü tek parça full izleme ekranı ve bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Nefesime Kadar, dün akşam Fox Tv ekranlarına veda etti. Beklendiği kadar ilgi görmeyen dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Rojda Demirer, Ertan Sabah gibi başarılı isimlerin paylaştı. Son Nefesime Kadar, Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türünde bir dizidir. Dün akşam dizinin son bölümü yayınlandı. Son Nefesime Kadar final bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 5. bölümün tek parça izleme adresi yayınlandı. Peki Son Nefesime Kadar son bölümde neler oldu?

Son Nefesime Kadar 5. Bölümde Neler Oldu?

Son Nefesime Kadar 5. Bölümde Neler Oldu?

Ferzan usta bir gazeteci olarak biriktirdiği tecrübeleriyle tecrübeyle Vedat’ı takip etmeyi kafasına koyar. Vedat’ın bir yemek yemek için buluştuğu adamın Rus Mafyası’nın önemli bir üyesi olduğunu gün yüzüne çıkarır.

Su üstüne çıkardığı bu önemli gelişmeyi hemen Mihri’yle paylaşır ama ortada herhangi bir suç olmadığından Mihri harekete geçemeyeceğini, daha somut delillere ihtiyaçları olduğunu söyler.

Son Nefesime Kadar İzle

Son Nefesime Kadar İzle

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Full İzle

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın