Görüş Bildir
Haberler
TV
Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Son Nefesime Kadar 4. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Son Nefesime Kadar 4. Bölüm Tek Parça Full İzle!

FOX TV ekranlarına yeni bir soluk getiren dizi Son Nefesime Kadar, beklediği reytingleri yakalayamadığı için erken final kararı aldı. Yayın hayatına yeni başlayan sizi dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Son Nefesime Kadar'ın son bölümünde, Ferzan, yaşanan olaylardan sonra yıllar önce Mihri'den ayrılmasının bir hata olduğunu fark eder. Bunun üzerine bir karar alır. Gökçe'yi terk edecek ve tekrar Mihri'yle beraber olacaktır. Dizinin üçüncü bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler dördüncü bölümünü tek parça izleme adresi yayınlandı. Peki Son Nefesime Kadar son bölümde neler oldu? Son Nefesime Kadar fragmanı yayınlandı mı? İşte Son Nefesime Kadar 4. Bölüm tek parça full izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Nefesime Kadar, her ne kadar sevilen isimleri kadrosunda toplamış olsa da izleyiciden ilgi görmedi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Rojda Demirer, Ertan Sabah gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizi yeni sezona 5. bölümüyle veda etmeye hazırlanıyor. Son Nefesime Kadar, Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türünde bir dizidir. Dün akşam dizinin dördüncü bölümü yayınlandı. Dizinin bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler 4. bölümün tek parça izleme adresi yayınlandı. Peki Son Nefesime Kadar son bölümde neler oldu?

Son Nefesime Kadar Son Bölümde Neler Oldu?

Son Nefesime Kadar Son Bölümde Neler Oldu?

Ferzan, yaşanan olaylardan sonra yıllar önce Mihri'den ayrılmasının bir hata olduğunu fark eder. Bunun üzerine bir karar alır. Gökçe'yi terk edecek ve tekrar Mihri'yle beraber olacaktır.

Ferzan'ın aldığı bu karar karşısında Mihri, tahmin edildiği gibi bir karşılık vermez. Mihri Ferzan'a oldukça sert bir tepki gösterir. Mihri tüm dikkatini ise Umut'un üzerine toplama niyetindedir. Babasıyla yaşadığı tatsız maceranın ardından Umut okula yeni tayini çıkan bir öğretmeniyle beraber eski mutlu günlerine dönmüştür. Mihri yeni öğretmene minnettar olsa da, kendisini bekleyen tehlike karşında savunmasızdır.

Son Nefesime Kadar Son Bölüm İzle

Son Nefesime Kadar Son Bölüm İzle

Son Nefesime Kadar Dizisi 4 Bölüm | FOX

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

FOX TV dizinin yeni bölümü bittikten sonra 5. bölüm final fragmanını izleyicilerle paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son Nefesime Kadar 5. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın