Görüş Bildir
Haberler
Sneijder'in Harika Golü Hollanda'ya Yetmedi

Sneijder'in Harika Golü Hollanda'ya Yetmedi

Fatih
12.11.2014 - 23:09

Sneijder'in Harika Golü Hollanda'ya Yetmedi

Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda A Milli Takımımız'ın rakiplerinden Hollanda , hazırlık maçında Güney Amerika temsilcisi Meksika ile karşı karşıya geldi. Amsterdam Arena Stadı'nda oynanan mücadeleyi Meksika 3-2 kazandı.

Mücadeleye konuk ekip Meksika etkili başlayan taraf oldu ve yıldız ismi Carlos Vela ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından iki takım da ilk yarıda yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı Meksika'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Karşılaşmanın 49. dakikasında Galatasaraylı Wesley Sneijder'in ceza alanı dışından bulduğu muazzam golle Hollanda skoru 1-1'e getirdi. Meksika, bu gole 62. dakikada ilk golün sahibi Carlos Vela ile karşılık verdi ve Güney Amerika temsilcisi skoru 2-1'e getirdi. Real Madrid forması giyen Javier Hernandez, 69. dakikada attığı golle Meksika adına skoru 3-1'e taşırken Hollanda Daley Blind attığı şık golle skoru 3-2'ye getirirken aynı zamanda maçın da skorunu ilan etti ve Meksika, Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.

Hollanda, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 16 Kasım Pazar gecesi sahasında Letonya'yı konuk edecek.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/euro2016/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sneijder'den Muazzam Gol

Sneijder'den Dalya

Sneijder'den Dalya

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı’nda 100. kez forma giydi. 

Galatasaraylı yıldız, Hollanda Milli Takımı’nın formasını 100. kez giydi ve Meksika maçı öncesi plaketle ödüllendirildi.

30 Nisan 2003’te ilk kez A Milli Takım’da görev alan 29 yaşındaki futbolcu, Hollanda ile 2010 Dünya Kupası’nda ikincilik, 2014 Dünya Kupası’nda ise üçüncülük başarısı yaşadı. Sneijder, Hollanda Milli Takımı’nda 28 gol kaydetti.

FutbolArena

Kaynak: http://www.futbolarena.com/haber/gala...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0