Görüş Bildir
Haberler
Zach LaVine Mest Etti, Curry Üçlük Yağdırdı!

Zach LaVine Mest Etti, Curry Üçlük Yağdırdı!

Batuhan
15.02.2015 - 09:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA All Star'da smaç yarışmasını Minnesota'dan Zach LaVine kazandı. Üç sayı yarışmasını kazanan Stephen Curry, salı günü öldürülen Müslüman gençleri unutmadı.

Bu yıl New York'un ev sahipliği yaptığı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu organizasyonunun ikinci gününde, üç sayı, smaç ve yetenek yarışmaları düzenlendi.

Brooklyn Nets'in maçlarını oynadığı Barclays Center'da düzenlenen organizasyonda, merakla beklenen smaç yarışmasını, Minnesota Timberwolves oyuncusu Zach LaVine kazandı.

Bu yıl getirilen format değişikliğiyle yarışmacıların zaman sınırlaması olmaksızın kendi istedikleri tarzda smaçlar bastığı yarışmada, Brooklyn Nets'ten Mason Plumlee, Milwaukee Bucks oyuncusu Giannis Antetokounmpo, Orlando Magic'ten Victor Oladipo ve Minnesota Timberwolves'tan Zach LaVine hünerlerini sergiledi.

İlk turun ardından LaVine ve Oladipo finale kalırken, LaVine topu havada bacaklarının arasından geçirdikten sonra bastığı smaçlarla izleyenleri coşturdu.

LaVine, finalde sergilediği iki smacıyla toplam 94 puan alarak yarışmayı kazandı. Oladipo ise 72 puanda kaldı.

Curry, öldürülen Müslüman gençleri unutmadı

Sekiz oyuncunun mücadele ettiği üç sayı yarışmasını, Golden State Warriors'tan Stephen Curry kazandı.

Yarışmada Curry ile birlite James Harden (Houston Rockets), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Kyle Korver (Atlanta Hawks), Marco Belinelli (San Antonio Spurs), Wesley Matthews (Portland Trail Blazers) ve J.J. Redick (Los Angeles Clippers) mücadele etti.

Curry'nin ayakkabısının üzerinde, öldürülen üç Müslüman gençten Barakat'ın ismi yazılıydı. [Fotoğraf: AFP]

İlk turda Thompson 24, Curry ve Irving ise 23'er puan alarak finale yükseldi. Finali Curry 27 puan alarak kazanırken, Irving 17, Thompson 14 puan aldı.

Curry'nin yarışmada giydiği ayakkabının üzerinde, Kuzey Karolina'da salı günü öldürülen üç Müslüman gençten biri olan Deah Shaddy Barakat'ın ismi yazılıydı.

Üç sayı yarışmasını kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Curry, öldürülen gençlerin ailelerinin yanında olduğunu söyledi.

Kendisinin de Kuzey Karolina'da büyüdüğünü belirten Curry, öldürülen gençlerden Deah'nın da basketbol maçlarında kendisi gibi 30 numaralı formayı giydiğini ve onunla ilgili güzel şeyler duyduğunu ifade etti.

Curry, 'Yalnız değiller. Umarım bu onlara bir miktar huzur ve rahatlık verir' diye konuştu.

All-Star etkinliklerinde oyun kurucuların hünerlerini sergilediği yetenek yarışmasını Patrick Beverley (Houston Rockets) kazandı.

Şutör yıldızlar mücadelesinde ise zafer Miami Heat'ten Chris Bosh, NBA'in efsane oyuncularından Dominique Wilkins ve WNBA yıldızlarından Swin Cash'in oluşturduğu takım zafere ulaştı.

NBA All-Star etkinlikleri, daha önce halk oylamasıyla ilk 5'leri belirlenen 64'üncü NBA All-Star maçıyla sona erecek. Doğu ve Batı karmalarının karşılaşacağı maç, TSİ 03.30'da Madison Square Garden'da oynanacak.

AA

Smaç Yarışması

Üçlük Yarışması

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0