Görüş Bildir
Haberler
Sıradan Anahtarlıkları Kapı Önüne Koyacak 10 İlginç Anahtarlık Modeli

Sıradan Anahtarlıkları Kapı Önüne Koyacak 10 İlginç Anahtarlık Modeli

Buldumbuldum
14.03.2014 - 11:45 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 14:03

Hayattaki küçük detaylar, mutluluğa giden yolda önemli pırıltılardır. Hani bazı dönemleriniz olur, ufacık bir değişiklik yapsanız kendinizi çok iyi hissedersiniz. İşte sizi böyle bir değişikliğe götürecek ilginç mi ilginç anahtarlık modellerimiz var. 'Amaaan alt tarafı anahtarlık, kullansam ne olur kullanmasam ne olur!' demeyin. Sıradan anahtarlıklarla kıyaslanamayacak kadar ilginç ve bir o kadar da renkli bu anahtarlıklar hayatınıza farklılık katmak için can atıyorlar. Mutluluğun küçüğü büyüğü olmaz ilkesini benimseyenlerin oldukça hoşuna gideceğini ve sahip olmak için sabırsızlanacaklarını düşündüğümüz en farklı anahtarlık modelleri huzurlarınızda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Çok İşlevli Tank Anahtarlık

1-) Çok İşlevli Tank Anahtarlık

Yanınızda taşıdığınız anahtarlığınızın anahtarlık olmak dışında farklı işlevleri de olsun istemez misiniz?  Çok işlevli tank anahtarlık sayesinde monte ve demonte işlemlerini tornavida aramadan gerçekleştirebileceksiniz. Üç farklı tornavida ucu bulunan bu anahtarlık 'Her problem beni bulur zaten' diyenlerin sahip olması gereken bir ürün.. :)

2-) Projeksiyonlu Saat Anahtarlık

2-) Projeksiyonlu Saat Anahtarlık

Eve dönüş saatiniz, babanızın kızgın bakışlarına maruz kalmamanız açısından oldukça önemli. Anahtarla kapıyı açma hamlesinde bulunmadan evvel saati öğrenebileceğiniz bu projeksiyonlu saat anahtarlık çok kullanışlı. Anahtarlığınızın sıradan metal anahtarlardan farkı olsun istiyorsanız bu ilginç anahtarlık tam sizlik!

3-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

3-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

İçerisinde tornavida, tirbüşon, makas, testere, bıçak olmak üzere 11 farklı alet bulunan bu ahşap çakının üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırmanız mümkün. Eğer babanızın doğum günü yaklaşıyorsa ona bu kişiye özel çok amaçlı ahşap çakıyı hediye edebilirsiniz.

4-) Disko Topu Mini Hoparlör

4-) Disko Topu Mini Hoparlör

Her an her yerde dinlediğiniz müziği sevdiklerinizle paylaşma isteğiniz gelirse diye, bu disko topu mini hoparlörü sizinle tanıştırmak istiyoruz. Anahtarınızı yanınızda taşıdığınız müddetçe, anahtarlık olarak kullanabileceğiniz bu mini hoparlörü çok seveceksiniz. 

Müziğinizin sesine güç katacak  bir hoparlöre ihtiyaç duyuyorsanız hem anahtarlık hem de hoparlör olarak kullanabileceğiniz bu disko topu oldukça ideal bir seçim olacak.

5-) Teleskop Anahtarlık

5-) Teleskop Anahtarlık

Araştırmacı ruhunuz sizi bir türlü rahat bırakmıyor mu? Ah ne güzel ne güzel! :) Çünkü tam sizlik bir anahtarlıkla karşınızdayız. Hem teleskop hem fotoğraf makinesi olabilen üstüne üstlük pusulası ve led ışığı da bulunan bu anahtarlık her şeyi detaylı olarak araştırmak isteyenlerin sağ kolu olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) Loto Oynayan Anahtarlık

6-) Loto Oynayan Anahtarlık

Zengin olmanın hayalini kurarken kendinizi loto oynarken bulmanız oldukça doğal. Fakat can sıkıcı olan bir şey var. O da sürekli birilerine 'Haydi bir rakam söyle de onu yazayım' demek. Sizi bu dertten kurtaracak hatta dert ortağınız olacak loto oynayan anahtarlığa sahip olmak istemez misiniz? Bir de üstündeki minik butona bastığınızda size farklı numaralar sunacak bu anahtarlıkla şansınızı deneyin. Çünkü şansın nereden geleceği belli olmaz. ;)

7-) Solar Anahtarlık

7-) Solar Anahtarlık

Karanlığı, sırf anahtarın deliğini bulamadığınız için sevmiyorsanız yalnız değilsiniz. Bazen öyle anlar oluyor ki kaç hamle yaparsanız yapın bir türlü anahtarı yerleştiremiyorsunuz kapıya.. Bu da gereksiz stres yaşamanıza sebep oluyor.Halbuki başka derdimiz yokmuş gibi ne gerek var bu tarz stresler yaşamaya. Solar anahtarlık tüm stresinizi ortadan kaldırmak için üretildi. Güneş enerjisiyle şarj olan ve karanlığınızı aydınlatacak bu anahtarlık sıradan anahtarlıkların papucunu dama atacak.

8 -) Gizli Anahtarlık

8 -) Gizli Anahtarlık

Herkesin vardır bir gizli saklısı.. Peki anahtarlığınız neden sırdaşınız olmasın ki! Hele ki işinizi garantiye almayı seviyorsanız mutlaka bu anahtarlık sizin olmalı. Kağıt paralarınızı saklayabileceğiniz bu gizli anahtarlık kimseye sır kutusu olduğunu belli etmeyecek kadar esrarengiz. Yanınızda cüzdan taşımadığınız zamanlarda, güvendiğiniz başka bir kapının olması ne kadar güzel öyle değil mi?

9-) Rübik Küp Anahtarlık

9-)  Rübik Küp Anahtarlık

Can sıkıntısına hiçbir zaman tahammülünüz yok mu?  Zaman, mekan tanımadan her zaman sıkıntıyı eğlenceye çevirebilecek rübik küp anahtarlık ile eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız. Rübik küpü bilmeyen yoktur herhalde, onun anahtarlık versiyonuyla karşılaştınız mı bilmiyoruz ama eğlenceli halinden bir şey kaybetmediğinden emin olabilirsiniz.

10-) Zapla!

10-) Zapla!

Tüm televizyon markalarıyla uyumlu, minik kumanda anahtarlık sayesinde gittiğiniz her yerde televizyon kontrolü sizin elinizde olacak. Kanal değiştirme, ses açıp kapama vb. özellikleriyle etrafınızdakileri esrarengiz kumanda anahtarlığınızla şaşırtabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için ürüne git butonuna tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?