Görüş Bildir
Haberler
Sır Perdesi Aralanıyor! Dünyanın En Korkunç ve En Değişik Yaratıklarının Gizemlerini Keşfetmeye Hazır mısınız?

Sır Perdesi Aralanıyor! Dünyanın En Korkunç ve En Değişik Yaratıklarının Gizemlerini Keşfetmeye Hazır mısınız?

ozcanmine
11.05.2018 - 01:01

Bu içerik bizi kimliği bilinmeyen, keşfedilmemiş ve daha önce hiç duymadığımız garip hayvanlarla tanıştırıyor. Baştan uyarmak istiyorum. Dünya üzerinde var olan bu garip yaratıkların fotoğraflarını gördüğünüz zaman gözlerinize hakim olun. Hatta görünce 'Ne lan bu?' düşüncesine kapılabilirsiniz, bunlara da hazırlıklı olun :) Ayrıca belirtmek isterim ki, bu fotoğraflar anonim blog sayfalarından, haberlerden, efsaneleşmiş ve herkesin bir kehanetiyle birlikte ortaya konulan kuşkucu internet bilgilerinden derlenmiştir. 

Tamam da bu korkunç yaratıklar nerede bulundu? Ya da bu yaratıklar neler? Uzayda var olan yaratıklar ya da hayvanlar dünya üzerinde var mı? Bu yaratıkların veya hayvanların neler olduğunu, gizemlerini merak ediyorsanız heyecanlı bir okuma sizleri bekliyor, diyebiliriz. Ayrıca bu gece için şimdiden iyi uykular dileriz :)

Kaynak: https://www.ranker.com/list/the-10-st...

1. Huzurlarınızda New York plajında yakalanmış 'Montauk Canavarı'

1. Huzurlarınızda New York plajında yakalanmış 'Montauk Canavarı'

Efsanesi şu;

Yerel gençler bu canavarı buldular, fotoğrafladılar ve sattılar! (yaşasın tam bir insancıl hareket!) Şu anda da, Pulm Adaları yakınlarında bulunan Hayvan Hastalıkları Merkezinde Amerikan hükümetinin merak uyandıran deneylerinin yapıldığına dair teoriler ortaya atılmaktadır. 

Gagasının dinozor gagasına olan benzerliği sebebiyle tarih öncesinden keşfedilmemiş bir memeli olduğu düşünülüyor. 

Diğer bir ihtimal ise, köpek karakterini andırıyor olması ve kaplumbağa gibi kabuğunun olması (ama kaplumbağaların dişleri yok bunu da diyelim)

'Peki nasıl bir yaratık bu? Bizden ne istiyor? Tarih öncesinden geldiyse nasıl yaşadı? Hala onun gibi yaratıklar var mı?' gibi bir sürü soru kafanızın içinde biliyorum. Buyurun bir alt maddeye o zaman :)

Tabii ki de sır çözüldü ve gerçek ortaya çıktı!

Doğu Hampton Doğal Kaynaklar Direktörü Larry Penny ve diğer uzmanlar, bu 'canavar' olarak bilinen şeyin çürümekte olan bir rakun olduğunu doğruladılar. 

'Montauk Canavarı' vak'ası çözüldükten sonra da çevrede pek çok ceset gözlemlendi. montauk-monster.com adlı site bu vak'ayı fotoğrafları ile birlikte araştırmakta oldukça kararlı görünüyor. Pulm Adasında bu cesetlere benzeyen pek çok çirkin hayvan olduğunu da ilave ediyorlar. 

Yani bu ne demek oluyor? Şöyle ki, oldu da Pulm Adasına falan gittiniz. Eğer rakunları böyle gördüyseniz arkanıza bakmadan okyanusa doğru falan koşun. Köpek balıklarına yem olmak daha iyi bizce :)

2. Berwick Louisiana'da Geyik Kamerasına yansıyan yaratık "Eerie Canavarı"

2. Berwick Louisiana'da Geyik Kamerasına yansıyan yaratık "Eerie Canavarı"

Gelelim hikayesine, 10 Kasım 2010 tarihlerinde adının verilmediği bir avcının Berwick sınırları içerisinde kamp yaptığı sırada geyik avlamak için kullandığı kamerasına rahatsız edici bir yaratık takılmıştır. NBC 33'ün bu fotoğrafı yayınlamasının ardından tüm dünyada bu garip yaratık konuşulur hale geldi. 

Bu avcının kamerasına takılan yaratık ince ve uzun bacaklı, hızlı hareket eden ve geceleri görünür olmasının yanı sıra ruh yiyen ve sesi derinlerden gelecek şekilde uluyan bir yaratık olarak biliniyordu.

Hâlâ gizemini koruyor desek çok korkar mısınız?

Hâlâ gizemini koruyor desek çok korkar mısınız?
www.playstationlifestyle.net

Evet bu durum aslında tam olarak çözülemedi. Bazıları da fotoğraf hilesi olacağını söylüyor. Hatta reklam şirketleri bu durumu da kendi çıkarları doğrultusunda kullanıp reklamlarını buna dayanarak yayınlamaya başlamışlardır. 

Şirketlerden biri 2011 Haziranında ortaya çıkan 'Super 8'. Cameron Marie Saunders adlı Super 8 çalışanı, movieweb.com adlı sitede bu yaratık videosundan yola çıkarak bir film ortaya atıyor. Filmde bulunan bu yaratık zombi gibi koşan ve ağlayan bir sahneye sahip oluyor. Bu durum Super 8'in reklam kampanyasından öteye bir durum açığa çıkartmıyor. 

İkinci şirket ise, Playstation! Playstation, 'Resistance 3' için bir reklam kampanyası düzenliyor ve bu gaddar yaratığı öne sürüyor. 

'Insomniac Games'  adlı firma da bu yaratığı güncellemiş bir şekilde piyasaya sürmüştür. Twitter üzerinden 'Ooopsss...görünüşe göre biri ortaya çıktı. Eğer Grim'in kaçtığını görürseniz lütfen Insomniac Oyunların'a geri dönün' uyarısında bile bulundu. 

Tabii ki de bunlar gerçek yaratığın yakalanmasıyla alakalı değil.

3. Gel gelelim Meksika'da ortaya çıkan uzaylı bebeğe!

2007 yılının bahar ayında Mario Moreno Lopez adında bir çiftçi fare kapanına yakalanmış oynayan bir yaratık buldu. Daha sonra bu yaratığı öldürmek için 3 kez onu boğdu. (Harbi neden 1 kere boğmadı acaba asfgagfs) Bu yaratık küçük (çiftçinin dediğine göre 70 cm civarında) ve uzun kafası olan garip bir şey. Ayrıca uzaylı bebek olarak nitelendirilebilecek şekilde akıllı bir yaratık. 

Sürüngeni andırıyor denilse de, sincap gibi olmasına rağmen maymun gibi bir omurga yapısına sahip olması büyük gözlerinin ve kafasının olması bir diğer bakış açısı olarak karşımıza çıkıyor. Tabii bu durum onun garipliğini gözler önüne sermeye yardım ediyor. (O ne değişik bir şey öyle deyip gözünüzde canlandırmaya falan çalıştınız di miiii? Biz de!)

"Beynimizi ele geçircekleeeer!" hadi bu korkunuzu kenara bırakın.

Meksikalı UFO araştırmacısı Jaime Maussan, Moreno'ya cesedi ortaya çıkarması için söylemde bulunduğunda, satılması için Moreno 32.000 dolar gibi uçuk bir fiyat biçmiştir. Hatta Moreno, dolap çevirmediğini ve yaşananların gerçek olduğunu söylemiştir. Daha sonra bu uzaylı bebek 'HistoryChannel's' tarafından soruşturulmaya başlanmıştır. 

Bu garip tipin ölü bir sincap-maymun karışımı bir yaratık olduğu düşünülüyor. 

Veeeeee oyun bitti! Hayvan kanlarıyla rastgele süslenmiş ve uzaylı bebek diye adlandırılan bu yaratık tabii ki de sahte çıktı! (Vallahi ne garip olaylar dönüyor yaa ahshhs)

4. 'E.T' Gerçek olabilir mi?

4. 'E.T' Gerçek olabilir mi?

17 Eylül 2009 tarihinde Cerro Azul, Panama'da tatil yapan dört genç E.T'ye tıpatıp benzeyen ve mağaraya doğru kaçan bir yaratık buldular. Söylediklerine göre, onu yakaladılar ve kayalıklara fırlattılar. (Yine müthiş bir insanlık göstergesi) Daha sonra onu nehre doğru ittirdiler. 

Birleşik Krallık bu yaratığa mağarada yaşıyor olması sebebiyle ve benzerliğiyle 'Gollum' ismini verdi (Lord of the Rings'te olan Gollum'un ta kendisi). Diğer gazeteler ya da haber başlıkları da onu E.T. ye benzerlikleri ile nitelendirdi.

Bu da mı gol değil beeee!

Bilim insanları gençlerin bulduğu bu 'yaratık' tiplemesinin çürümeye başlayan bir tembel hayvan olduğunu söylediler. Uzun süredir nehirde çürümeye başladığı söylenilen hayvanın karnı şişmiş ve derisi de kauçuğa benzeyen bir hal almıştır. 

Evet bu ölü bir tembel hayvan ama takdir edelim ki bu durum gayet gizemli ve harika! :)

5. Hayvan öldürüp kanını içen bir yaratığa hazır olun! 'Chupacabra'

5. Hayvan öldürüp kanını içen bir yaratığa hazır olun! 'Chupacabra'

Adını okurken 'abrakadabra' falan diye düşünmüş olabilirsiniz. Okunuşu ters gelmiş olabilir ama bu yaratık ne?

Latin Amerika insanının 'Koca Ayak' diye adlandırdığı bu yaratık yalnızca bir kere görüntülenmemiş. Porto Riko'da ve Kuzey Amerika'da (özellikle Teksas'ta) görüntülenmiş. Her yerdeler!

Evet Chupacabra'nın efsanesi, besi hayvanlarını öldürüp kanlarını içmesiyle ortaya çıkmıştır. Hatta Teksas'ta 34 tane tavuğu telef etmiştir. İlk başlarda 90'lı yılların ortalarına doğru görüldü. Saçlarının olmaması ve mavi-gri karışımı bir teninin olduğu hayli dikkat çekmiştir. Uyuz olmuş bir çakalı andıran hareketlerinin olmasıyla DNA'sı incelenmeye alınmıştır. Kurt ve çakal karışımı bu hayvanın ne denli ölümcül olabileceğini düşündünüz mü?

İnsan da olabilir dinozor da ama karışımı da. İyi de ne bu?

İnsan da olabilir dinozor da ama karışımı da. İyi de ne bu?
imagizer.imageshack.us

Michigan Üniversitesi araştırmacıları orijinal Chupacabra yaratığının efsanesinin çıkış noktasının çok ama çok hasta bir çakaldan çıktığını söylüyorlar. Gerçi tavukları telef etmesinin ya da keçilere saldırıp kanlarını kurutmasının açıklaması henüz hala ortada yok! Latin Amerikalı bilim insanları bu yaratığı Gremlinliler vari insan-dinozor karışımı bir şey olduğunu iddia ediyorlar. Peki sizce bu mümkün mü?

6. Şili'de ortaya çıkan canavar! Küçücük bir insan mı yoksa uzaylı mı?

6. Şili'de ortaya çıkan canavar! Küçücük bir insan mı yoksa uzaylı mı?

Şili'de ailesiyle tatil yaptığı sırada bu garip şeyi gören Julio Carreno, onu gördüğünde küçücük olmasının dikkatini çektiğini belirtmiştir. 7.2 santimetre olan bu yaratık Ekim 2002'de ortaya çıkmıştır. İşin ilginç tarafı bu yaratık bulunduğunda canlıydı, vücuduna göre çok büyük bir kafası vardı ve gözleri açıktı. Nitekim ki 8 gün sonra öldü. 

Gözleri ve parmakları eğimli yani orantılı değildi. Pembeden koyuya çalan bir teni vardı, öldükten hemen sonra ısısını korudu ve kendi kendini mumyaladı. İşin en ilginç kısmı da bu!

Gelelim diğer şaşkınlık veren duruma, bu yaratık onu bulan ailenin annesiyle telepatik bir bağlantıya geçmiştir. Diğerleri bu durumun tüyleri diken diken eden cinsten olduğunu söylemiştir fakat nedendir bilinmez ama aile bu durumu yalanlamıştır. 

Bu yaratığın bir kedi fetüsü olduğunu ya da bir uzaylı olduğunu düşünenler de olmuştur.

Hala net bir şekilde 'çözüldü' denmiyor!

Hala net bir şekilde 'çözüldü' denmiyor!

Santiagolu veterinerler tarafından araştırılan konuda hala net bir bulgu ortaya konulmuş değil. Kedi fetüsü de denmiyor. Fiziksel karakteri Amerikaya özgü olan keçeli sıçanla eşleşti ve bu sıçan Şili'de oldukça yaygın bir hayvan türü. Fakat bazıları da bu durumu kabul etmiyor çünkü boyunun ya da dişlerinin belirtilen sıçan türünün boyutuyla uyuşmadığını söyleniyor. 

Kaptan Amerika bu ulvi göreve katıl ve bizi bu belirsizlikten kurtar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
209
76
38
28
25
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Kuran yırtan kız yok mu.

portside

Al sana kabilesi 🙃 https://images.google.com.tr/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fcf.kizlarsoruyor.com%2Fq3116013%2F281dd21d-efa0-4448-9613-a0598759e42c.jpg&imgref... Devamını Gör

Grell

yaratiklardan korkmuyorum.Yaratiklar insanlar kadar tehlikeli olamaz :) baksana yaratigi bulur bulmaz bi oldurme pesindeler :d akli olan yaratik kendini bell... Devamını Gör

Pek çoğu yalnızca heyecan olsun diye uydurulmuş olaylar ama önemli olan bu değil. Asıl önemli ve yaralayıcı olan anlam veremediğimiz her şeye karşı takıntığı... Devamını Gör