Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Elvis Presley Biyografisi 'Elvis'ten Ethan Hawke'lı 'Siyah Telefon'a 6 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Elvis Presley Biyografisi 'Elvis'ten Ethan Hawke'lı 'Siyah Telefon'a 6 Film Vizyonda

claude cahun
25.06.2022 - 11:17

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt arayan sinemaseverler için haftanın sinema filmlerini derledik. Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları 24 Haziran haftası 2'si yerli, 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 6 yeni filmi konuk edecek.

Vizyondaki filmler listesinde bu hafta efsane Rock'n Roll yıldızı Elvis Presley'nin yaşam öyküsünü anlatan 'Elvis'ten Ethan Hawke'ın başrolde olduğu korku filmi 'Siyah Telefon'a sinema filmleri yer alıyor. 

Hazırsanız detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çılgın Kuşlar (Crazy Birds)

1. Çılgın Kuşlar (Crazy Birds)

Özet: Her sene olduğu gibi bu ilkbaharda da Fernville'de hayvanların katılacağı bir şarkı yarışması düzenlenecektir. Şovun favorileri şimdiden bellidir. Tabii ki kuşlar Marshall ve Mimi! Ancak yerel müzik gurusu Marlon Pintop bun durumdan pek de hoşnut değildir. Peki sizce kazanan kim olacaktır?

Oyuncular: Thomas Freeley, Maria Petrano, Jacob Whiteshed

Yönetmen: James Snider

2. Yumrukları Gevşetmek (Razzhimaya Kulaki)

2. Yumrukları Gevşetmek (Razzhimaya Kulaki)

Özet: Kuzey Osetya'daki eski bir maden kasabasında yaşayan Ada, filmin merkezinde yer alıyor. Ailesini çok sevmesine karşın üstündeki kurdukları hâkimiyetin boğuculuğundan sıkılan genç kadın bu durumdan kurtulmanın yollarını arıyor.

Oyuncular: Milana Aguzarova, Alik Karaev, Soslan Khugaev

Yönetmen: Kira Kovalenko

3. Gizemli Köy

3. Gizemli Köy
  • IMDb puanı henüz belli değil. 

Özet: Gizemli Köy filminin konusu adeta bir sır gibi saklanıyor. Korku türündeki filmin çekimlerinin ya da çekimlerinin bir kısmının Malatya'da yapıldığı biliniyor. 

Oyuncular: Eyüp Ergüven, Gülşah Susam, Toygun Ateş

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

4. Sünnet Çocuğu

4. Sünnet Çocuğu
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Eski bir film prodüktörü olan Sami, 60'lı yaşlarında ve hayatta doğru düzgün dikiş tutturamamış bir adamdır. Şöhret olma hayaliyle yanıp tutuşan 30'lu yaşlardaki Meloş'la sevgili olan Sami, sürekli ona buna borçlanır. Ancak bu defa sert bir taşa çarpmıştır. Eğer Bekir'e olan borcunu ödemezse sünnetle cezalandırılacak olan Sami, bu işten paçayı sıyırabilecek midir?

Oyuncular: Aydemir Akbaş, Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan

Yönetmen: Aydemir Akbaş

5. Elvis

5. Elvis

Özet: Rock'n Roll kralı Elvis Presley'nin hayatını takip eden bu biyografi filminde, sanatçının çocukluk yıllarından yükselişi ve dünyaca tanınan bir yıldız oluşuna uzanan hayat hikâyesi tüm yönleriyle anlatılıyor.

Oyuncular: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge

Yönetmen: Baz Luhrmann

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Siyah Telefon (The Black Phone)

6. Siyah Telefon (The Black Phone)

Özet: Henüz 13 yaşındaki Finney Shaw, sadist bir katilin pençesine düşer. Kendisini ses geçirmez bir bodrumda kilit altında bulan çocuk, duvardaki bağlantısız telefondan katilin diğer kurbanlarının sesini duyar. Onların yaşadıklarını duyunca, benzerini yaşamamak için kaçmanın yollarını aramaya başlar.

Oyuncular: Mason Thames, Madeleine McGraw, Ethan Hawke

Yönetmen: Scott Derrickson

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın