Görüş Bildir
Haberler
Disney'in En İyi Dizi ve Filmleri! Disney Plus’ta İzleyebileceğiniz Birbirinden Kaliteli Yapımlar

Disney'in En İyi Dizi ve Filmleri! Disney Plus’ta İzleyebileceğiniz Birbirinden Kaliteli Yapımlar

addictedmovie
28.01.2022 - 10:00 Son Güncelleme: 14.06.2022 - 11:06

Disney Plus sonunda Türkiye'ye geldi!

Tabii haliyle 'Disney Plus nedir?', 'Disney Plus Türkiye fiyatı nedir?', 'Disney Plus Türkiye'ye hangi dizi ve filmler yer alacak?' gibi sorular belirdi kafalarda.

Bizler de Disney Plus'ta yer alacak en iyi dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. Hadi gelin detaylara hep birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Disney Plus sonunda Türkiye'ye geldi! 🥳

Disney Plus sonunda Türkiye'ye geldi! 🥳

Tabii haliyle, "Disney Plus Türkiye'de hangi dizi ve filmler yer alacak?" gibi sorular belirdi kafalarda. Bizler de Disney+'da yer alan en iyi film ve dizileri bir araya getirdik.

Tabii haliyle, "Disney Plus Türkiye'de hangi dizi ve filmler yer alacak?" gibi sorular belirdi kafalarda. Bizler de Disney+'da yer alan en iyi film ve dizileri bir araya getirdik.

Filmler

Eternals (2021)

Eternals (2021)

IMDb: 6.3 

Özet: Avengers: Endgame (2019) filmindeki olayların ardından, beklenmedik bir trajedi dolayısıyla binlerce yıldır Dünya'da gizlice yaşayan kadim uzaylılar olan Ebedileri, insanlığın en eski düşmanı Deviant'lara karşı yeniden bir araya gelmeye zorlamasını ve birlikte mücadele etmesini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Chloé Zhao

Oyuncular: Gemma Chan, Richard Madden, Salma Hayek

Alis Harikalar Diyarında (2010)

Alis Harikalar Diyarında (2010)

IMDb: 6.4 

Özet: Alis, zorla bir sosyete etkinliğine katılan ve burada bir tavşanı takip etmesi sonucunca çukura düşen 17 yaşındaki bir gençtir. Alic burada bambaşka bir dünyaya gözlerini açar. Şapkacı, uçan kedi, cüceler ve daha pek çok faklı varlığın olduğu bu dünyayı kötü kraliçenin elinden kurtarabilecek tek ki vardır. Alice bu dünyadaki insanları kurtarabilecek tek kişidir. 

Yönetmen: Tim Burton

Oyuncular: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Michael Sheen

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Night House (2020)

The Night House (2020)

IMDb: 6.5 

Özet: Yakın zamanda kocasını gömdükten sonra, duygusal olarak yaralı, kederli lise öğretmeni Beth, kasvetli bir ormanın kalbinde onun için inşa ettiği geniş, ürkütücü boş göl evine geri döner ve geri dönesiyle birlikte kocası hakkındaki karanlık sırları öğrenmeye başlar. 

Yönetmen: David Bruckner

Oyuncular: Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Vondie Curtis-Hall

Mary Poppins: Sihirli Dadı (2018)

Mary Poppins: Sihirli Dadı (2018)

IMDb: 6.7 

Özet: İlk ziyaretinden on yıl sonra, büyülü dadı Mary Poppins, Banks kardeşlerine ve Michael'ın çocuklarına hayatlarındaki zor bir dönemde yardım etmek için geri döner. Ailenin geçirdiği zor süreçte ihtiyaçları olan mutluluğu sağlayabilmek için Poppins, garip kuzeni ile birlikte eğlenceli bir yola koyulurlar.

Yönetmen: Rob Marshall

Oyuncular: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw

Wolfgang (2021)

Wolfgang (2021)

IMDb: 6.9

Özet: Avusturyalı bir genç olan Wolfgang Puck, üvey babasının sert mizacından kaçmak için yemek yapma aşkına sığınır. 24 yaşında ADD'ye gitmeden önce bir Fransız restoranında çırak olan Puck, kariyerinin en büyük riskini aldı ve ilk restoranı Spago'yu açtı.

Oyuncular: Sean Connery, Paul Newman, Sidney Poitier

Yönetmen: David Gelb

Malefiz (2014)

Malefiz (2014)

IMDb: 6.9 

Özet: Malefiz, Uyuyan Güzel  hikayesinden uyarlanmış bir hikayedir. Ancak bu filmde Uyuyan Güzel masalının aksine olaylara Malefiz'in bakış açısından bakılır. Malefiz bir zamanlar mutlu bir şekilde yaşayan bir peridir. Fakat bir gün insanların içerisinde olduğu bir ordu topraklarını katledince intikam almak için kralın yeni doğan kızını lanetler. Filmde de kralın kızı Malefiz arasında geçen olaylar konu edinilir. 

Yönetmen: Robert Stromberg

Oyuncular: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley

Genç Gazeteciler (1992)

Genç Gazeteciler (1992)

IMDb: 6.9 

Özet: 1899'daki New York City'de gazeteci çocukların grevine dayanan bir müzikaldir. Genç gazete satıcıları patronları tarafından haksız bir şekilde sömürüldüğünde, değişimi yürürlüğe koymak için yola koyulurlar ve büyük şirketlerin acımasızlığıyla karşı karşıya kalırlar.

Yönetmen: Kenny Ortega

Oyuncular: Christian Bale, Bill Pullman, Robert Duvall

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Hazine (2004)

Büyük Hazine (2004)

IMDb: 6.9 

Özet: Benjamin Franklin Gates'in büyükbabası, babası ve şimdi de kendisi de bir hazine avcısıdır. Benjamin kimsenin inanmadığı bir hazinenin var olduğuna inanır ve kendisi için bir hazine haritası oluşturup büyük hazinenin peşine düşer. Ancak Benjamin, hazinenin peşinden giderken aynı zamanda düşmanlarıyla da mücadele etmek zorunda kalır. 

Yönetmen: Jon Turteltaub

Oyuncular: Nicolas Cage, Diane Kruger, Jon Voight

İlk Yenilmez (2011)

İlk Yenilmez (2011)

IMDb: 6.9 

Özet: Reddedilen bir askeri asker olan Steve Rogers, bir doz 'Süper Asker serumu' aldıktan sonra Kaptan Amerika'ya dönüşür. Ancak bir savaş yanlısını ve terör örgütünü devirmeye çalışırken Kaptan Amerika olmanın bir bedelleriyle yüz yüze gelir. 

Yönetmen: Joe Johnston

Oyuncular: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan

Cesur (2012)

Cesur (2012)

IMDb: 7.1 

Özet: Merinda okçuluk konusunda çok iyi olan deli dolu bir prensestir. Merinda aynı zamanda kızıl saçlıdır ve hem bu yüzden hem de kurallara karşı koyan bir kişilik olduğu için kendisinden hoşlanmayanlar da vardır. Merinda kendi kaderini belirlemek için Bilge Kadın'ın yanına gittiği sırada ortada korkunç bir lanetin olduğunu anlar ve laneti ortadan kaldırmak için tehlikeli bir yola koyulur.

Yönetmen: Steve Purcell, Mark Andrews, Brenda Chapman

Oyuncular: Beren Saat, Kelly Macdonald, Billy Connolly

Enkanto: Sihirli Dünya (2021)

Enkanto: Sihirli Dünya (2021)

IMDb: 7.2 

Özet: Encanto, Kolombiya dağlarında, büyülü bir evde, canlı bir kasabada, Encanto adı verilen harikulade, büyüleyici bir yerde gizli olarak yaşayan olağanüstü bir ailenin, Madrigallerin hikayesini anlatıyor. Mirabel hariç ailedeki herkesi bir süper gücü vardır ve sihirlerinden dolayı tehlikede olan Madrigal ailesinin tek umudu ailedeki tek normal olan kişi olur. 

Yönetmen: Charise Castro Smith, Byron Howard, Jared Bush

Oyuncular: Stephanie Beatriz, John Leguizamo, Wilmer Valderrama

Karayip Korsanları Üçlemesi // Pirates of the Caribbea Series (2006-2011-2017)

Karayip Korsanları Üçlemesi // Pirates of the Caribbea Series (2006-2011-2017)

IMDb: 7.3

Özet: Hayalet korsan Davy Jones (Bill Nighy) kan borcunu tahsil etmek için geldiğinde, Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp) kaderinden kaçmanın bir yolunu arar. Ancak, işler bir süre sonra eğlenceli bir hal almaya başlar tabii. İşin içine lanetler, girdaplar ve İngiliz emperyalizmi girecektir.

Oyuncular: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport

Yönetmen: Gore Verbinski

İçeriğin Devamı Aşağıda

X-Men 2 (2003)

X-Men 2 (2003)

IMDb: 7.4 

Özet: Mutant karşıtı Albay William Stryker, Profesör X'i kaçırıp okuluna saldırdığında, X-Men, onu durdurmak için baş düşmanları Magneto ile ittifak yapmak durumunda kalır.  Üstün mutantlara karşı mücadele ederken bir yandan da kişinin iç dünyasına yöneldiği bir filmdir. 

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen

Göçebe Diyarı (2020)

Göçebe Diyarı (2020)

IMDb: 7.3 

Özet: Altmış yaşlarında bir kadın, Büyük Durgunluk'ta her şeyini kaybettikten sonra, karavanda yaşayan bir modern zaman göçebesi olarak Amerika'nın batısında bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen: Chloé Zhao

Oyuncular: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May

Sevimli Canavarlar Üniversitesi (2013)

Sevimli Canavarlar Üniversitesi (2013)

IMDb: 7.3 

Özet: Mike Wazowski  ve James P. 'Sully' Sullivan arasındaki, Monsters Üniversitesi'nde geçirdikleri günlerde, çok iyi arkadaş olmadıkları zamanlardaki ilişkiye dair bakış açısı sunan bir filmdir. Aralarındaki dostluğun nasıl başladığını, birbirlerine nasıl alıştıkları konu edinilir. 

Yönetmen: Dan Scanlon

Oyuncular: Billy Crystal, John Goodman, Peter Sohn

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

IMDb: 7.9 

Özet: Sakaar gezegeninde hapsedilen Thor, Asgard'a dönmek ve güçlü ve acımasız kötü adam Hela'nın elindeki dünyasının yıkımı olan Ragnarök'ü durdurmak için zamanla yarışmak zorunda kalır. Thor, bir yandan özgürlüğünü geri kazanmaya diğer yandan da Asgad'ı kurtarmaya çalışır. 

Yönetmen: Taika Waititi

Oyuncular: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett

Galaksinin Koruyucuları (2014)

Galaksinin Koruyucuları (2014)

IMDb: 8.0 

Özet: Uzayın uzak noktalarında gizemli bir küre çaldıktan sonra, Dünya'dan Peter Quill, Suçlayıcı Ronan olarak bilinen kötü adam tarafından yönetilen bir insan avının ana hedefi haline gelir. Quill, Ronan ve ekibiyle savaşmak ve galaksiyi onun gücünden kurtarmak için galaksiyi kurtarmak için 'Galaksinin Koruyucuları' olarak bilinen bir uzay kahramanları ekibini oluşturur. Film de evreni gele geçirmeyi çalışan kişilerle mücedele eden bir grup suçlunun maceralarını konu ediniyor. 

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Panther (2018)

Black Panther (2018)

IMDb: 7.3 

Özet: T'Challa, babasının ölümünün ardından Wakanda Kralı olmuştur ve halkına sahip çıkması gerektiği için izole yaşamasına rağmen teknolojik açıdan gelişmiş ülkesine döner. Kral bir anda ihanet ve düşmanları ile karşı karşıya kalınca halkını kurtarmak ve düşmanlarını yenmek amaçlı zorlu bir mücadeleye girer. 

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o

Cruella (2021)

Cruella (2021)

IMDb: 7.3 

Özet: Estella, tasarımcı olma hayali olan ve bir dolandırıcılık çetesine dahil olan genç bir kadındır. Estella, Londra sokaklarında büyümüş bir kadındır ve bir gün ünlü ve acımasız modacı Barones von Hellman'ın yanında işe girer. Ancak ünlü modacı Estella'nın içindeki kötüyü çıkarmasına neden olur. Ünlü modacı Estella arasına geçen mücadeleyi konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry

Sensiz Olmaz (2000)

Sensiz Olmaz (2000)

IMDb: 7.4 

Özet: Bir plak dükkanı sahibi ve zorunlu liste yapımcısı olan Rob, devam etmekte olan da dahil olmak üzere ilk beş ayrılığını anlatıldığı bir filmdir. Rob'un kişisel ayrılıkları üzerinden kadın-erkek ilişkisine değinen bir yapımdır. 

Yönetmen: Stephen Frears

Oyuncular: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso

Mr. Banks (2013)

Mr. Banks (2013)

IMDb: 7.5 

Özet: Yazar Travers, Mary Poppins kitaplarını beyaz perdeye uyarlamak isteyen Walt Disney ile gönülsüzce görüştükten sonra çocukluğunu düşünür ve bazı acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Mary Poppins'in ortays çıkma serüvenünü ele alan bir filmdir. 

Yönetmen: John Lee Hancock

Oyuncular: Tom Hanks, Emma Thompson, Paul Giamatti

Star Wars Devam Üçlemesi (2015-2017-2019)

Star Wars Devam Üçlemesi (2015-2017-2019)

IMDb: 7.8

Özet: Kötü imparator Palpatine'in Darth Vader'ın elinde ölmediği keşfedildiğinde, isyancılar onun nerede olduğunu bulmak için neredeyse zamanla rekabet ederler. Finn ve Po, yeni bir imparatorluk kurmak için Direniş'e liderlik ederken Ray ve Kylo Ren ile kaçınılmaz bir yüzleşmeyi beklerler.

Oyuncular: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver

Yönetmen: J.J. Abrams

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gizli Sayılar (2016)

Gizli Sayılar (2016)

IMDb: 7.8 

Özet: Siyahi kökenli 3 kadının NASA'da büyük işlere imza atmasını ve uzay ile ilgili sorunlarını müthiş zihinleriyle çözdükleri problemleri konu edinen bir dizdir. Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson isimli üç kadının yaptıklarını ve NASA'ya kattıkları büyük değerleri anlatan biyografik bir filmdir. 

Yönetmen: Theodore Melfi

Oyuncular: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe

Avatar (2009)

Avatar (2009)

IMDb: 7.8 

Özet: Ay Pandora'ya farklı bir görev için gönderilen belden aşağısı felçli bir Denizci, emirlerini yerine getirmek ve evi olduğunu düşündüğü dünyayı korumak arasında kalır. Jake, abisini bir hırsızlık olayında kaybeder ve Pandora'ya gittiğinde burada tükenmekte olan bir halkın yaşadığını görür. Jake, bu evrene gittiğinde felcinin aniden geçtiğini fark eder ve burada Prenses Neytri ile Pandora'yı kendi yaşadığı, evi olan Dünya'dan korur. 

Yönetmen James Cameron

Oyuncular: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

Demir Adam (2008)

Demir Adam (2008)

IMDb: 7.9 

Özet: Bir Afgan mağarasında esir tutulduktan sonra milyarder mühendis Tony Stark, kötülükle savaşmak için benzersiz bir silahlı zırh takımı yaratır. Bu oluşturduğu zırh ile birlikte hem esirlikten kurtulur hem de hayatı bambaşka bir hal alır. 

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Robert Downey Jr., Terrence Howard, Gwyneth Paltrow

Yenilmezler Filmleri // The Avengers Series (2012-2015-2018-2019)

Yenilmezler Filmleri // The Avengers Series (2012-2015-2018-2019)

IMDb: 8.0

Özet: Avengers film tarihinin en kötü karakteri olan Thanos, tüm Sonsuzluk Taşlarını toplar. Bu gücü kötü bir amaca hizmet etmesi için kullanır tabii. Elini tek bir kerede şıklatmasıyla bütüüün canlıların yarısı yok olur. Hayatta kalan kahramanlar ise geri adım atmak durumunda kalır. 

Oyuncular: Robert Downey Jr. Chris Evans, Scarlett Johansson

Yönetmen: Joss Whedon

Alaaddin (1992)

Alaaddin (1992)

IMDb: 8.0 

Özet: Aladdin, zamanını Agrabah kentindeki pazar yerinden yiyecek çalarak geçiren fakir bir sokak çocuğudur. Maceraları, babası tarafından zorla evlendirilen Prenses Jasmine isimli bir kızla tanışmasıyla başlar. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan büyülü bir lamba aldığında aniden değişir. Farkında olmadan, sadece özgürlüğüne sahip olmak isteyen eğlenceyi seven bir cin ile tanışır. 

Yönetmen: John Musker, Ron Clements

Oyuncular: Scott Weinger, Robin Williams, Linda Larkin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncak Hikayesi Dörtlemesi // Toy Story Series (1995-1999-2010-2019)

Oyuncak Hikayesi Dörtlemesi // Toy Story Series (1995-1999-2010-2019)

IMDb: 8.3

Özet: Woody (Tom Hanks), oyuncak satıcısı Al McWiggin (Wayne Knight) tarafından evinden çalınır. ​​Buzz Lightyear (Tim Allen) ise gangsterleri geride bırakarak onu kurtarmaya çalışır. Ancak Woody, bir zamanlar popüler olan 'Woody's Roundup' adlı bir televizyon programında kendisinin aslında değerli bir koleksiyon olduğunu öğrendiğinde, atı Bullseye, Yodel'in Cowgirl Jessie'si (Joan Cusack) ve sadık arkadaşı Stinky Pete Prospector (Kelsey Grammer) ile yeniden bir araya gelir. O artık ayrılmak istemiyordur...

Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney

Yönetmen: John Lasseter

Hamilton (2020)

Hamilton (2020)

IMDb: 8.4 

Özet: Amerika'nın önde gelen kurucu babalarından biri ve ilk Hazine Bakanı olan  Alexander Hamilton'ın gerçek hayatının konu edinildiği bir filmdir. Orijinal Broadway kadrosuyla Richard Rodgers Tiyatrosu'ndan Broadway'de canlı olarak çekilmiştir. 

Yönetmen: Thomas Kail

Oyuncular: Lin-Manuel Miranda, Jonathan Groff, Daveed Diggs

Coco (2017)

Coco (2017)

IMDb: 8.4 

Özet: Müzik tutkunu müzisyen Miguel, ailesinin atalarından gelen müzik yasağıyla karşı karşıya kalır, efsanevi bir şarkıcı olan büyük-büyük-büyükbabasını bulmak için Ölüler Diyarı'na girer ve bu diyara gitmesi sandığından daha da zor ve macera dolu olur.

Yönetmen: Adrian Molina, Lee Unkrich

Oyuncular: Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Aslan Kral (1994)

Aslan Kral (1994)

IMDb: 8.5 

Özet: Genç bir aslan prens, babasını öldürdüğünü iddia eden zalim amcası tarafından sürüsünden kovulur. Amca demir bir pençe ile yönetirken, prens Savannah'ın ötesinde bir 'Geri kalan günleriniz için endişelenmeyin.' felsefesiyle yaşar. Genç aslan Simba, ormanda bir yandan yaşam mücadelesi verirken diğer yandan da yeni kurallar koyar. 

Yönetmen: Roger Allers, Rob Minkoff

Oyuncular: Matthew Broderick, Jonathan Taylor, James Earl Jones

Star Wars Orijinal Üçleme (1977-1980-1983)

Star Wars Orijinal Üçleme (1977-1980-1983)

IMDb: 8.6

Özet: Tüm zamanların en efsane yapımlarından biri olan Star Wars ile devam ediyoruz. Jedi ve Sith taraflarının bitmek bilmeyen savaşlarını anlatan bu seriler, öyle bir kurgusal evren yarattı ki bu verene bir kere düştüğünüzde kurtulmak çok zor olacak.

Oyuncular: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness

Yönetmen: George Lucas

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Beatles: Get Back (2021)

The Beatles: Get Back (2021)

IMDb: 9.0 

Özet: The Beatles, kuruluşu üzerinden yıllar geçse de hala dünyanın en iyi grupları arasındadır. The Beatles hakkında birçok doğru ve yanlış bilgiye internet üzerinde ulaşmak mümkündür. Bu belgeselde ise yanlış bilgi edinmek yerine kaynağından öğrenmek için izlenilebilecek bir belgeseldir. Program, 1969'un başlarında 1970 uzun metrajlı filmi 'Let It Be' için çekilmiş stüdyo için çekilen görüntülerden oluşmuş bir belgesel dizisidir.

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison

Diziler

Kaçış (2022-)

Kaçış (2022-)

IMDb: 5.1 

Özet: Bir araştırma için Ezidi köyüne giden gazetecilerin burada terör örgütü tarafında esir alınması sonucunda arkadaşlarını kurtarmak için çabalayan bir savaş fotoğrafçısının hikayesidir. Araştırma ekibi, arkadaşlarını terör örgütünün elinden kurtarmak için zorlu bir savaşın içerisine girerler. 

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın

Oyuncular: Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Levent Ülgen , Fikret Kuşkan, Aras Aydın, Leyla Tanlar

Ms. Marvel (2022-)

Ms. Marvel (2022-)

IMDb: 6.1 

Özet: Kamala Khan, Jersey'de yaşayan Müslüman Amerikalı, süper kahraman hayranı olan hayalperest bir genç kızdır. Kamala özellikle de Captan Marvel hayranıdır  ve ne okuluna ne normal hayatına bir türlü adapte olamayan birisidir. Bir gün süper güçleri olduğunu fark etmesiyle birlikte hayatı bambaşka bir hal alır. 

Yönetmen: Bisha K. Ali, Bisha K. Ali

Oyuncular: Iman Vellani, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher

Earth to Ned (2020-)

Earth to Ned (2020-)

IMDb: 6.5 

Özet: Ned, mavi tenli bir uzaylıdır ve teğmen Cornelius ile birlikte Dünya'yı istila etmek, ele geçirmek için araştırmaya gönderilirler. Ancak uzaylılar dünyaya geldiklerinde araştırma yapmak yerine popüler kültüre takıntılı hale gelirler ve dünyayı istila etmek için araştırma yapmak yerine bir talk-show sunarlar. 

Yönetmen: Bruce Leddy, Tom Stern

Oyuncular: Paul Rugg, Michael Oosterom, Colleen Smith

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Valet (2022)

The Valet (2022)

IMDb: 6.7 

Özet: Bir film yıldızı, evli bir adamla olan ilişkisini örtbas etmesi için sevgilisi olarak poz vermesi için Beverly Hills restoranında bir çalışan tutar. Vincent, Olivia ve Antonio'nun bir çift gibi davranmasını sağlamak için bir plan yapar ve bu plan sayesinde hem eşiyle hem de sevgilisiyle arası bozulmayacaktır. 

Yönetmen: Richard Wong

Oyuncular: Eugenio Derbez, Samara Weaving, Max Greenfield

Star Wars: Visions (2021-)

Star Wars: Visions (2021-)

IMDb: 7.0 

Özet: Dünyanın en iyi anime yaratıcılarından bazılarının yeteneklerini bu sevilen evrene getirdiği Star Wars antoloji serisidir. Her bölümde farklı bir hikayenin işlendiği Star Wars evrenine başka bir bakış açısı sunan bir dizidir. 

Yönetmen: Kenji Kamiyama

Oyuncular: Michael Sinterniklaas, Neil Kaplan, Adam Sietz

Monsters at Work (2021 - )

Monsters at Work (2021 - )

IMDb: 7.1

Özet: Harika bir yolculuğa çıkıyoruz! Monsters At Work, Mike ve Sulley, bir gün kahkahalarının çığlıklardan 10 kat daha fazla enerji ürettiğini keşfederler. Veee elektrik santralinin Monstropolis şehrini beslemek için tüm çocukların kahkahalarını toplamaya başlarlar...

Oyuncular: John Goodman, Billy Crystal, Ben Feldman, Mindy Kaling

Yönetmen: Bobs Gannaway

İyi Şanslar Charlie (2021-2014)

İyi Şanslar Charlie (2021-2014)

IMDb: 7.1 

Özet: Duncan ailesi, dördüncü çocukları Charlie'nin sürpriz doğumuna alışmaya çalışırlar. Ebeveynler Amy ve Bob işe döndüklerinde, son katkılarını üç büyük kardeşinin bakımına bırakırlar. Kardeşleri Charlie ile yaşadıklarının konu edinildiği bir Disney dizisidir. 

Yönetmen: Phil Baker , Dan Staley , Drew Vaupen

Oyuncular: Bridgit Mendler, Jason Dolley, Leigh-Allyn Baker

Obi-Wan Kenobi (2022)

Obi-Wan Kenobi (2022)

IMDb: 7.2 

Özet: Jedi Ustası Obi-Wan Kenobi, kaçırıldıktan sonra genç Leia'yı kurtarmak zorundakalır ve bu sırada Imperial Engizisyoncular ile şimdi Darth Vader olarak bilinen eski Padawan'ı tarafından takip edilir. Obi-Wan Kenobi'nin en yakınlarının karanlık kişiler tarafından ele geçirilmesiyle yaşadığı olayların konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Hossein Amini, Joby Harold

Oyuncular: Ewan McGregor, Moses Ingram, Vivien Lyra Blair

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

IMDb: 7.2 

Özet: 'Yenilmezler: Oyun Sonu' olaylarının ardından Sam Wilson/Falcon ve Bucky Barnes/Winter Soldier, yeteneklerini ve sabrını test eden küresel bir macerada bir araya gelirler. Marvel'ın sevilen karakterlerinin bir araya gelerek yaşadıkları maceraların konu edinildiği bir dizidir.  

Yönetmen: Malcolm Spellman

Oyuncular: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Wyatt Russell

The Book of Boba Fett (2021)

The Book of Boba Fett (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: Efsanevi ödül avcısı Boba Fett, eskiden merhum suç lordu Jabba the Hutt tarafından yönetilen topraklarda hak iddia etmek için Tatooine kumlarına döndüklerinde paralı asker Fennec Shand ile galaksinin yeraltı dünyasında gezinmesi konu edinilir. 

Yönetmen: Dave Filoni, Jon Favreau

Oyuncular: Temuera Morrison, Ming-Na Wen

Moon Knight (2022)

Moon Knight (2022)

IMDb: 7.4

Özet: Steven Grant, kendisine bir Mısır ay tanrısının yetkilerinin verildiğini keşfeder. Ancak çok geçmeden bu yeni güçlerin sıkıntılı hayatı için hem bir lütuf hem de bir lanet olabileceğini öğrenir. Stevan, bilinç kayıplarıyla boğuşan hediyelik eşya dükkanında çalışan sıran birisidir. Bir gün kişilik bozukluğu olduğunu ve Aasker Marc Spector ile aynı bedeni paylaştığını fark eder. Mısır'ın güçlü tanrıları arasında ölümcül bir gizemin içine itilirken diğer yandan da  karmaşık kimliklerinde gezinmelerini gerektiren bir dizidir. 

Yönetmen: Jeremy Slater

Oyuncular: Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy

Peki Ya...? (2021-)

Peki Ya...? (2021-)

IMDb: 7.4 

Özet: Marvel Sinematik Evreninden önemli anları keşfetmek ve onları baş aşağı çevirmek, izleyiciyi keşfedilmemiş bir bölgeye yönlendirmeyi amaçlayan bir dizidir. Marvel'daki olayların başka bir gerçeklikte farklı hikayelerde gerçekleşseydi karakterlerin ne yapacağını konu edinen bir yapımdır. 

Yönetmen: A.C. Bradley

Oyuncular: Jeffrey Wright

Hawkeye (2021)

Hawkeye (2021)

IMDb: 7.6 

Özet: Kate Bishop; babasına hayran, zengin bir iş insanının kızıdır. Babasının dikkatini çekebilmek için sürekli çaba sarf eden Kate bir gün annesini gittikleri tatilde kaybetmesiyle babasının gerçek yüzüyle karşılaşır. Babasının aslında dışarıdan göründüğü kadar iyi bir insan olmadığını fark eden Kate onu yakından takip etmeye başlar ve Ant-Man'in kızıyla birlikte Young Avengers grubuna dahil olur. Kate, Captan America ile birlikte kötüle karşı savaşmaya başlar.  

Yönetmen: Jonathan Igla

Oyuncular: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga

İçeriğin Devamı Aşağıda

Behind the Attraction (2021-)

Behind the Attraction (2021-)

IMDb: 7.7 

Özet: Dizi; Disney'in ilgi çekici noktalarına değinen, nasıl bu kadar popüler olduğuna ve hayranlarının ne şekilde bu kadar takıntılı bir şekilde Disney'i sevmeye devam ettiğini ele alan şirketin tarihine inen bir belgesel dizidir. Dizi, hayranların yanı sıra Disney Imagineers ve sahne arkasındaki diğer insanlarla röportajları da içerir.

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Paget Brewster, Dave Durham, Kim Irvine

High Fidelity (2020)

High Fidelity (2020)

IMDb: 7.7 

Özet: Nick Hornby'nin 'High Fidelity' adlı romanının uyarlanan bir müzik tutkununu konu edinildiği bir dizidir. Plak dükkanı olan, pop kültürüne takıntılı derecede hayran olan bir kadının hikayesinin yaşadıklarının anlatıldığı bir iştir.

Yönetmen: Veronica West, Sarah Kucserka

Oyuncular: Zoë Kravitz, Jake Lacy, Da’vine Joy Randolph

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011–2018)

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011–2018)

IMDb: 7.7 

Özet: Hayatı boyunca gerçek dünyada yaşayan Emma Swan, annesi olduğunu söyleyen bir çocukla karşılaşır. Storybrooke adlı bir kasabaya gitmesi gerektiğini söylenir. O geldiğinde, sözde oğlu Henry, ona gerçek dünyada bilinen tüm masal karakterlerini tuzağa düşüren bir laneti silecek olan kişinin kendisi olduğunu söyler. 

Yönetmen: Adam Horowitz, Edward Kitsis

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla

Ajan Carter (2015–2016)

Ajan Carter (2015–2016)

IMDb: 7.9 

Özet: Peggy Carter, hayatının aşkını kaybettikten sonra bekar yaşayan güzel ve genç bir kadındır. Sonrasında Peggy, gizli bir örgüt için çalışmaya ve özel görevlere katılmaya başlar. Captain America'nın spin-off'u olan bir dizidir. 

Yönetmen: Christopher Markus, Stephen McFeely

Oyuncular: Hayley Atwell, James D'Arcy, Chad Michael Murray

Reservation Dogs (2021-)

Reservation Dogs (2021-)

IMDb: 8.0 

Özet: Doğu Oklahoma'da doğal koruma alanında büyüyen dört Kızılderili genç hakkında bir komedi dizisidir. Gençleri para kazanma çabasını, Kaliforniya'ya ulaşmak için para biriktirme serüvenlerini ve talihsizliklerini konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Taika Waititi, Sterlin Harjo

Oyuncular: Devery Jacobs, Paulina Alexis

İçeriğin Devamı Aşağıda

WandaVision (2021)

WandaVision (2021)

IMDb: 8.0

Özet: Bu filmde, Iron Man ya da Kaptan Amerika kadar popüler olmayan Marvel karakterleri Wanda Maximoff ve Vision’ı 60’lar tarzında bir sitcomda izliyoruz. WandaVision filmi, olan biten her şeyin aslında pek de göründüğü gibi olmadığı mesajını veriyor.

Oyuncular: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn, Teyonah Parris

Yönetmen: Jac Schaeffer

Loki (2021 - )

Loki (2021 - )

IMDb: 8.3

Özet: Thor'un üvey kardeşi olan ve kendini yaramazlık tanrısı ilan eden Loki, Marvel Sinematik Evreni'nin son efsanelerinden biri. Sadece 6 bölümden oluşan bu dizi, Loki’nin alternatif bir versiyonunu anlatıyor. 

Oyuncular: Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw

Yönetmen: Michael Waldron

How I Met Your Mother (2005-2014)

How I Met Your Mother (2005-2014)

IMDb: 8.3 

Özet: Ted Mosby'nin 2030 senesinde geçmişe dönerek çocuklarına anneleriyle tanışma serüvenini anlattığı bir dizidir. Ted 27 yaşında bir mimar, Marshall ise Huku okuyan Ted'in en yakın arkadaşı ve Lily de Marshall'ın sevgilisidir. Barney ise kendine has grubun en sosyal üyesidir. Ted son olarak Robin ile tanışınca da arkadaş grubu tamamlanır ve dizide de beşli arkadaş grubunun dostluk ve güven ilişkilerinin işlenmesinin yanı sıra başlarına gelen olaylar da konu edinilir. 

Yönetmen: Craig Thomas, Carter Bays

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Alyson Hannigan

Dave (2020-)

Dave (2020-)

IMDb: 8.3 

Özet: Dave; 20'li yaşlarının başında tüm zamanların en iyi rapçisi olmanın kaderi olduğunu düşünen ve banliyöde yaşayan nevrotik kişilikli birisidir. Dave, en iyi rapçi hedefine ulaşmak için çevresindekileri de buna ikna etmek için çabalamaya başlar. 

Yönetmen: Dave Burd, Jeff Schaffer

Oyuncular: Dave Burd, Andrew Santino, Gata

The Muppet Show (1976–1981)

The Muppet Show (1976–1981)

IMDb: 8.4 

Özet: Kurbağa Kermit, sahne arkasında her zaman üzerinde olduğundan daha fazla drama olan kabare tarzı bir tiyatro evinin yöneticisidir. Komedyen özentisi ayılarla, Bayan Piggy'nin boğucu gelişmeleri, huysuz düzenli tiyatro patronları, cinayete meyilli şefler, çiftlik hayvanları ve haftalık konuk yıldızın hoş karşılanmasından oluşan bir dizidir. 

Yönetmen: Jim Henson

Oyuncular: Jim Henson, Frank Oz, Dave Goelz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dopesick (2021)

Dopesick (2021)

IMDb: 8.6 

Özet: Dizi, izleyicileri Purdue Pharma'nın yönetim kurulu odalarından sıkıntılı bir Virginia maden topluluğuna ve DEA'nın koridorlarına kadar Amerika'nın opioid bağımlılığıyla mücadelesinin merkezini ele alır. 

Yönetmen: Danny Strong

Oyuncular: Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg

What We Do in the Shadows (2019-)

What We Do in the Shadows (2019-)

IMDb: 8.6 

Özet: Staten Island'da 100 yılı aşkın bir süredir birlikte yaşayan dört vampirin günlük yaşamlarına bir bakış açısı sunulur. Ev arkadaşı olan bu dört vampirim modern hayatta yaşama çabalarının ortaya çıkardığı maceralardan oluşan bir dizidir. 

Yönetmen: Jemaine Clement

Oyuncular: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou

Simpson Ailesi // The Simpsons (1989 - )

Simpson Ailesi // The Simpsons (1989 - )

IMDb: 8.6

Özet: Uzun süredir devam eden bu anime komedi, adı yam olarak açıklanmayan bir eyalet olan Springfield şehrinden yaşayan bir aileye odaklanıyor. Simpsons'ın başkanı Homer, asla tipik bir aile babası değildir. Bir nükleer santralde çalışan Homer, ailesine rehberlik etmek için elinden gelenin en iyisini yapar ancak genellikle ailesinin ona liderlik ettiğini görür...

Oyuncular: Don Castellaneta, Nancy Cartwright, Harry Shearer, Julie Kavner

Yönetmen: James L. Brooks, Matt Groening, Sam Simon

Mandaloryalı // The Mandalorian (2019 - )

Mandaloryalı // The Mandalorian (2019 - )

IMDb: 8.8

Özet: The Mandalorian, Return of the Jedi ve The Force Awakens olayları arasında geçiyor. Bir ödül avcısı ve bebek Yoda’nın maceralarını anlatan bu mini dizi zekice kurgulanmış hikayesiyle tam bir görsel şölen.

Oyuncular: Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Chriss Bartlett

Yönetmen: Jon Favreau

İlginizi Çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
25
13
7
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isotlu-baklava

Bişi sormak istiyorum, bu star wars filmleri, pixar animasyonları vs internetten zaten ücretsiz izlenebiliyor. Neden disney+ alayım yani? Sadece diziler için... Devamını Gör

Ruhi Can

dizilerin hepsini izledik zaten :D biraz boş içerik türkiye'ye gelse de olur gelmese de :D

Zafer Unlu

Ben Turk halkinin para vererek izleyecegi tek sey futboldur diye biliyorum (Tv ve internetten), gerci onu da bedavaya getirirler... Geri kalan butun dizi, f... Devamını Gör

Culog

Selcuksports varken ona da para vermiyoruz :)

sarpantt2

Çok çeşit varmış kesin abone olurum. 🥰