Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 24 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 24 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

23.06.2022 - 22:35

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek dizi bulamıyorsan doğru yere geldin! 24 Haziran Cuma günü için korkudan bilim kurgu ve fantastiğe, komediden suça kadar birçok kategoriden farklı ve kaliteli önerilerle imdadına yetiştik!

Bu dizilere başlamadan önce ortalama bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Dilersen, hemen önerilerimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016-2017)

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016-2017)

Özet: Douglas Adams'ın kaleminden çıkan bu kaotik dizi, izleyenleri ilginç bir maceraya sürüklüyor. Sıradan bir hayatı olan Todd Brotzman için artık her şey çok farklı olacaktır. Bir otelde belboy olarak çalışan Todd, otelin çatı katındaki odada kalan milyoner Patrick Spring’in cesedini bulur. İş adamı öldürülmüştür ve bu korkunç olay Todd’un hayatını tahmin edemeyeceği kadar çok değiştirecektir. O artık bir işsiz aynı zamanda da cinayetin çözümüyle ilgilenen bir adamdır. Cinayet hakkında soruşturma başlatan amatör dedektif Dirk Gently, Todd ile tanıştığında onun bu cinayeti çözmekle sorumlu olduğunu inanır. Todd pek gönüllü olmasa da dedektif ile birlikte çalışmaya ikna olur. İkili artık karmaşık ve tehlikeli bir dünya ile karşı karşıyadır.

Oyuncular: Samuel Barnett, Elijah Wood, Hannah Marks

Yaratıcı: Max Landis

24 (2001-2010)

24 (2001-2010)

Özet: Emmy Ödüllü dizi, terörle mücadele örgütünü merkezine alıyor. Televizyonun en yenilikçi ve öncü dizilerinden her sezon yeni bir gün. Her bölüm gerçek zamanda bir saati işlerken, izleyiciler ajan Jack Bauer’i heyecan verici yeni bir gün boyunca takip ediyor.

Oyuncular: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard

Yaratıcı: Robert Cochran, Joel Surnow

Atiye (2019-2021)

Atiye (2019-2021)

Özet: Netflix Türkiye yapımlarından Atiye, mistik güçlere sahip bir kadını konu alıyor. Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel bir ressam olan Atiye adındaki bir kadının mistik hikayesini konu ediyor. Ailesi ve sevgilisi Ozan ile mutllu bir yaşamı olan Atiye'nin hayatı, bir gün dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği ziyaretle bambaşka bir hal alır. Atiye'nin bölgede yaptığı gezi sırdasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağlantı olduğuna dair bir sembol keşfeder. Bu gizeml olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, kendisine bambaşka bir kapı açan bu antik tapınakta geçmişini aramaya başlar. Atiye, geçmişin kapılarını araladıkça, geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Senolsun

Yaratıcı: Şengül Boybaş

İçeriğin Devamı Aşağıda

Extant (2014-2015)

Extant (2014-2015)

Özet: Güzel oyuncu Halle Berry'yi başrolde izlediğimiz yapım, gizemli bir uzay macerasını anlatıyor. Uzayda kaldığı ve birçok deneyim yaşadığı 13 ayın ardından dünyaya dönen astronot Molly Woods, akıl almaz bir şekilde hamile kaldığını fark eder. Bu sadece aile hayatındaki dengeleri değil, tüm dünya tarihini etkileyecektir.

Oyuncular: Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer

Yaratıcı: Mickey Fisher

Nightflyers (2018)

Nightflyers (2018)

Özet: Gizem ve aksiyon dolu bir uzay macerası daha! George R.R. Martin’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizide, küçük uzay gemisi The Nightflyer’ın uzayda çıktığı yolculuk konu ediliyor. Sekiz bilim insanı ve bir telepatı taşıyan gemi, güneş sisteminde keşif yolculuğu yaparken bir anda ürkütücü olaylar yaşanmaya başlar. Herkesin birbirini sorgulamaya başladığı gemide büyük bir hayatta kalma savaşı başlar. Dizinin oyuncu kadrosunda Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Eoin Macken, David Ajala, Jodie Turner-Smith

Yaratıcı: Jeff Buhler

Everything Sucks! (2018)

Everything Sucks! (2018)

Özet: Müzikleriyle ve renkli atmosferiyle dikkat çeken bu tatlı gençlik dizisi, 90'lı yılların Amerika'sında liseli bir genç olmayı gözler önüne seriyor. 1996 yılında Oregon’da geçen dizide, liseye yeni başlayan gençlerin hikayesi anlatılıyor. Öğrenciler, zamanlarının çoğunu geçirdikleri okulu daha katlanılabilir bir hale getirmenin yolunu arar. Okulda film çekmeye karan veren medya ve drama kulüpleri kıyasıya bir mücadeleye girişir. Ben York Jones ve Michael Mohan‘ın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Jahi Di’Allo Winston, Peyton Kennedy, Patch Darragh, Claudine Mboligikpelani Nako, Rio Mangini, Sydney Sweeney gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Jahi Di'Allo Winston, Peyton Kennedy, Patch Darragh

Yaratıcı: Ben York Jones, Michael Mohan

Room 104 (2017-2020)

Room 104 (2017-2020)

Özet: HBO'nun tek mekan dizisi, her bölümüyle farklı bir hikâye sunan bir antoloji yapımı. Bir oda ve sayısız olasılık. Jay ve Mark Duplass kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği dizi, bir otelin 104 numaralı odasında geçiyor. Her bölümde farklı karakterler ve farklı hikayelerin anlatıldığı dizi ayrı öykülerden oluşuyor. 

Oyuncular: Jennifer Lafleur, Hugo Armstrong, Ethan Kent

Yaratıcı: Mark Duplass, Jay Duplass

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot (2015-2019)

Özet: Emmy Ödüllü yüksek puanlı dizi, izleyenleri anında yakalayıp sürükleyici bir olay örgüsüne hapsediyor. Elliot, gündüzleri bir siber güvenlik şirketinde çalışan sıradan bir programcı, geceleri ise siber intikam peşinde koşan bir hackerdır. Bu asosyal ve sorunlu görünen gencin yolu bir gün bir yeraltı hack grubunun gizemli lideri ile kesişir.

Oyuncular: Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin

Yaratıcı: Sam Esmail

Mr. Mercedes (2017-2019)

Mr. Mercedes (2017-2019)

Özet: Bu gerilim dolu dizi, Stephen King'in sevilen romanından uyarlanıyor. Bill Hodges emeklilik günlerinin tadını çıkarmaya niyetli bir dedektiftir. Fakat Brady Hartsfield adlı sosyopat katilin kendisine yolladığı taciz mesajları ve işlediği cinayetler arttıkça emekliliğe ara verip bu katilin peşine düşer. Hofges, katile yaklaştıkça kendi geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacaktır. 

Oyuncular: Brendan Gleeson, Holland Taylor, Jharrel Jerome

Yaratıcı: David E. Kelley

Strike (2017 - )

Strike (2017 - )

Özet: Harry Potter serisiyle dillerden düşmeyen J.K. Rowling'in de senaristler arasında bulunduğu dizi, savaş gazisi özel dedektif Cormoran Strike ve yardımcısını konu alıyor. Strike, güvenilir yardımcısı Robin Ellacott'un yardımıyla vahşi cinayetleri çözer.

Oyuncular: Tom Burke, Holliday Grainger, Kerr Logan

Yaratıcı: Tom Edge, J.K. Rowling, Ben Richards

İçeriğin Devamı Aşağıda

Living with Yourself (2019)

Living with Yourself (2019)

Özet: Paul Rudd'un mizah anlayışına bir bakış sunan dizi, kendisiyle karşı karşıya geliyor. Miles hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığındaysa eşi, kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

Oyuncular: Paul Rudd, Aisling Bea, Ali Akbar Sepahi

Yaratıcı: Timothy Greenberg

Santa Clarita Diet (2017-2019)

Santa Clarita Diet (2017-2019)

Özet: Drew Barrymore ve Timothy Olyphant'ı başrolde izlediğimiz yapım, Joel ve Sheila'nın garip yaşam tarzını gözler önüne seriyor. Los Angeles’ta yaşayan evli çift Joel ve Sheila aynı zamanda şehrin en iyi emlakçılarıdır. Bir gün Sheila’nın yaşadığı büyük bir değişimin ardından çiftin hayatlarına ölüm ve yıkım kavramları girer.

Oyuncular: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson

Yaratıcı: Victor Fresco

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın