Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 23 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 23 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
22.06.2022 - 22:35

Dizi izlemek isteyip de hangi türden nasıl bir diziye başlayacağını bir türlü kestiremeyenlere için yine şahane önerilerimiz var.  'Ne izlesem?' sorusuna korku dizileri, bilim kurgu dizileri, suç dizileri, komedi dizileri, romantik diziler gibi türlerden seçtiğimiz dizilerle yanıt veriyoruz üstelik. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan 23 Haziran Perşembe günü için yüksek puanlı dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dead Set (2008)

Dead Set (2008)

Özet: Big Brother (bizdeki adıyla Biri Bizi Gözetliyor) evinde kalanlar, dış dünyada ne olup bittiğinden habersiz bir şekilde yarışmaya devam etmektedir. Bu sırada dünyada esrarengiz bir salgın baş gösterir. Salgının yarışmanın yapıldığı stüdyoya kadar yayılmasıyla olaylar çığırından çıkar.

Oyuncular: Warren Brown, Shelley Conn, Adam Deacon

Yaratıcı: Charlie Brooker

iZombie (2015-2019)

iZombie (2015-2019)

Özet: Liv adlı tıp öğrencisi zombiye dönüşür. Beyin yiyebilmek için adli tıpta iş bulan Liv, zamanla yediği beyinlerin sahiplerinin anılarını da görebildiğini keşfeder. Liv, bu durumu avantaja dönüştürmeye karar verir ve cinayet vakalarını çözmede polisle işbirliğine gider. 

Oyuncular: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli 

Yaratıcılar: Diane Ruggiero-Wright, Rob Thomas

Kingdom (2019-)

Kingdom (2019-)

Özet: Güney Kore'de yozlaşmanın baş gösterdiği bir krallık, sıra dışı bir salgın hastalıkla da mücadele etmektedir. İnsanlar zombilere dönüşmekte, ölülerse canavar olarak tekrar dirilmektedir. Kralın oğlu, tahtın veliahtı olan prens, halkını bu durumdan kurtarmak için mücadele edecektir. 

Oyuncular: Ju Ji-Hoon, Bae Doona, Kim Sungkyu

Yaratıcı: Kim Seong-hun

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Marvelous Mrs. Maisel (2017-)

The Marvelous Mrs. Maisel (2017-)

Özet: Miriam “Midge” Maisel adlı kadının hikâyesini anlatan dizi, 1960'lı yılların New York'unda geçiyor. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahiptir. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

Oyuncular: Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen

Yaratıcı: Amy Sherman-Palladino

The Nanny (1993-1999)

The Nanny (1993-1999)

Özet: Bir kozmetik satıcısı olan Fran Fine, işinden kovulduktan ve erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra, zengin bir dul adamın üç çocuğuna dadı olur. Zamanla olayların seyri de değişir.

Oyuncular: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis

Yaratıcılar: Fran Drescher, Prudence Fraser, Peter Marc Jacobson

Sexify (2021-)

Sexify (2021-)

Özet: Sexify'da cinsellik konusunda son derece tecrübesiz bir genç kız olan Natalia'nın hikâyesini izliyoruz. Natalia bilgisayar ve yazılım konusuna ne kadar hâkimse, cinsellik hakkında bildikleri de yok denecek kadar azdır. Bu durum üzerine Natalia, yakın arkadaşları Monika ve Paulina’nın da yardımıyla bir seks uygulaması oluşturmaya çalışır.

Oyuncular: Ewa Szykulska, Sandra Drzymalska

Yaratıcı: Piotr Domalewski

Boardwalk Empire (2010-2014)

Boardwalk Empire (2010-2014)

Özet: Nelson Johnson'ın 'Boardwalk Empire: The Birth, High Times, and Corruption of Atlantic City' adlı romanından uyarlanan dizi, 1920'lerde ABD'de yaşanan İçki Yasağı Yasası'nın yarattığı kaostan nasiplenen bir grup gangsterle politikacıların karmaşık ilişkisini anlatıyor.  

Oyuncular: Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Shannon

Yaratıcı: Terence Winter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beavis and Butt-Head (1993-2022)

Beavis and Butt-Head  (1993-2022)

Özet: 90'lı yılların bu efsane dizisi heavy metal müzik tutkunu iki genci odağına alıyor. Yıkık dökük, içinde sadece televizyon ve bir koltuk bulunan bir evde yaşayan Beavis ve Butt-head, başlarına buyruk bir yaşam sürer. Heavy metal ve hard rock müzik kültürünü hayatlarının merkezine koyan iki gence göre her şey ya süperdir ya da iğrenç. İkilinin hayatı üç temel şeyin etrafında döner; okula gidip gelmek, kızlarla zaman geçirmek ve tv izlemek. Bolca tv izleyen gençlerin gerçek dünyada karşılaştıkları bir şey televizyondan öğrendiklerine uygun değilse o mutlaka berbattır.

Oyuncular: Mike Judge, Dale Revo, Kristofor Brown

Yaratıcı: Mike Judge

Draia (1997-2001)

Draia (1997-2001)

Özet: Bir MTV yapımı olan dizi, akıllı ve acımasız bir genç kız olan Daria Morgendorffer'un kurgusal bir Amerikan kasabasındaki hikâyesini takip ediyor. Daria ve çevresinde olup bitenler dönemin kültür ve sosyal yaşantısına göndermeler içeriyor.

Oyuncular: Sarah Drew, Marc Thompson

Yaratıcılar: Glenn Eichler, Susie Lewis

The Boondocks (2005-2014)

The Boondocks  (2005-2014)

Özet: Chicago'dan büyükbabalarının yanına taşınan iki kardeşi, Riley ve Huey Freeman'ı odağına alan dizi, onların yaşadığı kültür çatışmalarını anlatıyor. Büyükbabanın asi kardeşlerle başa çıkma uğraşı da cabası.

Oyuncular: Regina King, John Witherspoon, Gary Anthony Williams

Yaratıcı: Aaron McGruder

İçeriğin Devamı Aşağıda

Travelers (2016-2018)

Travelers (2016-2018)

Özet: Günümüzden yüzyıllarca yıl sonrasında bir dönemdeyiz. Hayatta kalan bir grup insan, insanlığı çöküşe sürükleyen felaketi önlemek adına 21. yüzyıla doğru bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Onların bu kararlı duruşu belki de kaderimizi değiştirebilir. 

Oyuncular: Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper

Yaratıcı: Brad Wright

Manhunt (2017-)

Manhunt (2017-)

Özet: Manhunt adlı dizide bir FBI profil uzmanının, terörist Ted Kaczynski'nin izini sürmeye nasıl yardım ettiği anlatılıyor. Posta yolu ile gönderdiği bombalar ile saldırı düzenleyen Ted Kaczynski’nin peşine düşen FBI, bu süreçte bir suçlu profili uzmanı olan Jim 'Fitz' Fitzgerald’dan yardım alır. Fitz ekibe dahil olması ile birlikte eylemlerinden sonra gazetelere ve FBI’a bildirim gönderen teröristin profilini çıkarmaya başlar. Bu teknik, Kaczynski'nin yakalanmasında büyük yarar sağlayacaktır.

Oyuncular: Sam Worthington, Paul Bettany, Chris Noth

Yaratıcılar: Andrew Sodroski, Jim Clemente, Tony Gittelson

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onur

Sexify’ın 2.sezonu çıksa keşke 🫠

Thistle

Kingdom'un yeni sezonunu beklerken yaşlandık.