Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Christopher Nolan İmzalı 'Oppenheimer'dan 'Barbie'ye 9 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Christopher Nolan İmzalı 'Oppenheimer'dan 'Barbie'ye 9 Film Vizyonda

claude cahun
23.07.2023 - 11:23

Sinemalarda bu hafta korkudan aksiyona, komediden drama birçok türden tam dokuz film yer alıyor. Seçkide en son 'Tenet'la ses getiren yönetmen Chirstopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi 'Oppenheimer', Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolleri paylaştığı Greta Gerwig imzalı 'Barbie' ve animasyon türündeki 'Resident Evil: Death Island' gibi filmler öne çıkıyor.

Eğer detayları merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Prenses ve Dracula (Koshchey. Pokhititel nevest)

1. Prenses ve Dracula (Koshchey. Pokhititel nevest)

Özet: Ölümsüz Drybone, yeraltı büyücüsü tarafından kaçırılma tehdidi altındadır. Bu sırada Kral Mercimek'in dünyayı ele geçirme planının bir parçası olarak savaşçı kızını kaçırmak zorunda kalan Drybone, hem kralı durdurmak hem de savaşçı kıza sevgisini ispatlamak için amansız bir mücadeleye atılır.

Oyuncular:

Yönetmen: Roman Artemyev

2. Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı (Chink: Khostatiy detektiv)

2. Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı (Chink: Khostatiy detektiv)

Özet: Bal Tepeleri'nde düzenlenecek geleneksel şenliğin arifesinde kasabanın simgesi olan Altın Arı Kovanı çalınınca onu bulmak Zıpır Dedektif'e düşer.

Oyuncular:

Yönetmen: Grigoriy Vozhakin

3. Paris Hatıraları (Revoir Paris)

3. Paris Hatıraları (Revoir Paris)

Özet: Prömiyerini Cannes Film Festivali'nin Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde yapan Paris Hatıraları, 2015 Bataclan saldırılarından ilham alıyor ve saldırıya maruz kaldıktan sonra yaşadığı travmayı aşmak isteyen bir kadının hikâyesini anlatıyor. 

Oyuncular: Virginie Efira, Benoît Magimel, Grégoire Colin

Yönetmen: Alice Winocour

4. Teftiş (The Inspection)

4. Teftiş (The Inspection)

Özet: Aile yaşamında ciddi problemler olan ve kendi geleceğini kendi inşa etmesi gereken Ellis, bunun için Deniz Piyadeleri'ne katılır. Burada çok zor şartlarda geçen eğitimlerden kendisine yöneltilen önyargılara pek çok sorunla karşılaşan genç adam, hayatını tümden değiştirecek bir destekle karşılaşır.

Oyuncular: Jeremy Pope, Gabrielle Union, Bokeem Woodbine

Yönetmen: Elegance Bratton

5. Uyanış (Chariot)

5. Uyanış (Chariot)

Özet: Sürekli tekrar eden gizemli rüyalarının anlamını çözmek için reenkarnasyon geçişinde rehberlik eden bir doktor olan Karn'a giden Harrison,  ona önceki hayatında sevdiği kadınla yaşadığı bir karşılaşmayı anlatır. Bu anlatılanlar üzerine hastası için endişelenen ve sistemde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu fark eden doktor, Harrison'ın geleceğini kurtarmak için elinden geleni yapmak zorundadır.

Oyuncular: John Malkovich, Thomas Mann (II), Scout Taylor-Compton

Yönetmen: Adam Sigal

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün

6. Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün

Özet: Nilgün, her ne kadar evlenme çağına gelse de zamanında ailesine cin musallat olduğu için asla evlenmemesi gereken genç bir kadındır. Bu olayları ciddiye almayan ve evlenen Nilgün, bir anda kendisini sonsuz bir kabusun içinde bulur. Tavsiye üzerine Kör Hoca'dan yardım alan Nilgün ve ailesi için tehlikeli ve karanlık bir yolculuk başlar.

Oyuncular: Merve Kurç, Nevzat Can Rüzgar, Ufuk Kaplan

Yönetmen: Metin Kuru

7. Resident Evil: Death Island

7. Resident Evil: Death Island

Özet: Aksiyon ve macera türünde işlenen ve animasyon olarak çekilen 'Resident Evil: Death Island'  açıklanamayan bir enfeksiyon salgınını araştıran Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirmesi İttifakı ajanı Chris Redfield ve ekibinin başından geçenleri anlatıyor.

Oyuncular: Kevin Dorman, Erin Cahill, Matthew Mercer

Yönetmen: Eiichirô Hasumi

8. Barbie

8. Barbie

Özet: Margot Robbie'nin Barbie'ye, Ryan Gosling'in Ken'e hayat verdiği Greta Gerwig imzalı 'Barbie' filminde kendisi mükemmelle özdeşleşen ancak yaşadığı dünyaya uyum sağlayamayan bir kadının, yeni bir dünya arayışı anlatılıyor.  

Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera

Yönetmen: Greta Gerwig

9. Oppenheimer

9. Oppenheimer

Özet: En son 'Tenet' filmi seyirciyle buluşan usta yönetmen Christopher Nolan'ın merakla beklenen son filmi 'Oppenheimer' nihayet gösterimde. İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen film Amerikalı bilim insanı J. Robert Oppenheimer'ın hikâyesini ve atom bombasının geliştirilmesindeki rolünü anlatıyor.

Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

Yönetmen: Christopher Nolan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kyle-reese

Bi halta yaramayan zorlama senaryolu tuhaf filmler..sinema artık kablolu yayınlarda malesef