Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş'ten 'Örümcek Ağı'na 6 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: 'Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş'ten 'Örümcek Ağı'na 6 Film Vizyonda

claude cahun
30.07.2023 - 10:23

Temmuz ayının son haftasında sinema salonlarında altı film vizyonda giriyor. 'Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş'ten 'Örümcek Ağı'na uzanan seçkide korkudan animasyona, komediden drama farklı türlerden yapımlar bulunuyor. 

Eğer detayları merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The First Slam Dunk

1. The First Slam Dunk

Özet: Ergenlik çağında bir genç olan Ryota Miyagi, trajik biçimde kaybettiği ağabeyinin ardından bir türlü toparlanamaz. Çelimsiz yapısıyla dikkat çeken Ryota, bir yandan ağabeyinin en basket yıldızı olma hayalini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da kendini keşfeder.

Oyuncular: Shugo Nakamura, Katsuhisa Hōki, Tetsu Inada

Yönetmen: Takehiko Inoue

2. Sürü (La Jauría)

2. Sürü (La Jauría)

Özet: Arkadaşı El Mono'yla birlikte suç işleyen Eliu, yakalanarak Kolombiya'da ormanın tam ortasında bir çocuk merkezine nakledilir. Çocukların hem terapi görüp hem de ellerinden gelen işleri yaptığı bu merkeze çok geçmeden El Mono da gelir. Onun bu gelişi, Eliu'yu kaçmak istediği geçmişiyle karşı karşıya getirir.

Oyuncular: Jhojan Estiven Jimenez, Maicol Andrés Jimenez Zarabanda, Wismer Vasquez

Yönetmen: Andrés Ramirez Pulido

3. Kaygısız Baş

3. Kaygısız Baş

Özet: İşinden kovulunca pılını pırtını toplayıp memleketi Kapadokya'ya dönen Murat, burada başı dertte olan kuzenleri Bedri ve Fehmi ile karşılaşır. Murat burada yeni bir iş kurmak isterken kuzenleri de paçayı kurtarma derdindedir. Peki olaylar nereye varacaktır?

Oyuncular: Burak Satıbol, Turgay Tanülkü, Ferdi Akarnur

Yönetmenler: İskender Bingöl, Taha Ulukaya

4. Lilith Cinleri

4. Lilith Cinleri

Özet: Bir gece yarısı uyandığında bebeğinin yanında olmadığı fark eden genç bir anne, onun Al Karısı olarak da bilinen Lilith tarafından kaçırıldığını öğrenir. Ancak onun amacı çok daha fazlasıdır. İnsanlarla cinler arasındaki büyük savaşır başlatmaya kararlı olan Lilith, ormanda topladığı cin kabilelerine savaş emri verir.

Oyuncular: Pınar Demiral, Berkant Aksoy, Furkan Avcı

Yönetmen: Özlem Yeşilyurt

5. Örümcek Ağı (Cobweb)

5. Örümcek Ağı (Cobweb)

Özet: Sekiz yaşındaki Peter, küçük bir kasabada ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Ne var ki küçük çocuk evin duvarlarının arkasından tuhaf sesler duymaktadır. Bu durumu ailesiyle paylaşsa da onlardan istediği desteği alamayan Peter, kendisinden bir şeyler saklandığından şüphelenmeye başlar.

Oyuncular: Lizzy Caplan, Antony Starr, Cleopatra Coleman

Yönetmen: Samuel Bodin

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş

6. Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş

Özet: Yolları yanlışlıkla Bulmaca Kulesi'ne düşen üç arkadaşın eve dönebilmek için kayıp kitapları bulmaları gerekmektedir. Bu sırada kulenin koruyucusu, çocukların ekip olarak çalışmasından çok etkilenir ve onlara çıraklık teklif eder. Ne var ki koruyucunun eski çırağı çıkıp gelir ve kuledeki hazineleri ele geçirmek için onu esir alır. Bunun üzerine çocuklar koruyucu kurtarmak için kolları sıvar.

Oyuncular: Olcay Yusufoğlu, Elif Koç, Özgür Ünsal

Yönetmenler: Ahmet Ercan, Ahmet Erdal

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın