Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Amir Khaan'ın Başrolde Olduğu 'Laal Singh Chaddha'dan 'Korku Evi'ne 6 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Amir Khaan'ın Başrolde Olduğu 'Laal Singh Chaddha'dan 'Korku Evi'ne 6 Film Vizyonda

claude cahun
12.08.2022 - 11:38

'12 Ağustos'ta sinemalarda hangi filmler var?' diye merak eden sinemaseverlere güzel haberlerimiz var. Sevilen oyuncu ve yönetmen Amir Khaan'ın başrolde olduğu 'Laal Singh Chaddha'dan haftanın öne çıkan korku seçeneği 'Korku Evi'ne 6 film vizyonda. Sizi hemen detaylarla baş başa bırakıyoruz.

İşte haftanın vizyon filmleri;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk ve Savaş (Traumfabrik)

1. Aşk ve Savaş (Traumfabrik)

Özet: Emil, ordudan döner dönmez işsizlik gerçeğiyle yüzleşir. Arkadaşının çalıştığı sette figüran olarak çalışmayan başlana genç adam, gönlünü dansçı bir kız olan Milo'ya kaptırır. Ancak randevulaştıkları yere gitmek için hazırlanan ikili kötü bir sürprizle karşılaşır. Berlin Duvarı'nın inşası genç âşıkları birbirinden ayırır. Peki aşk, tüm engelleri aşabilecek kadar güçlü müdür?

Oyuncular: Dennis Mojen, Emilia Schüle, Ken Duken

Yönetmen: Martin Schreier

2. Sıradaki Şarkı (Press Play)

2. Sıradaki Şarkı (Press Play)

Özet: İlişkilerinin temelinde müzik olan Laura ve Harrison, birbiriyle çok uyumlu bir çifttir. Fakat trajik bir kaza onların ayrılmasına sebep olur. Bunun üzerine Laura, sevgilisiyle birlikte kaydettikleri karışık kasetle zamanda geriye yolculuk yapabileceğini keşfeder ve Harrison'ı kurtarmak için kolları sıvar.

Oyuncular: Clara Rugaard, Lewis Pullman, Lyrica Okano

Yönetmen: Greg Björkman

3. Masal Şatosu: Gizemli Misafir

3. Masal Şatosu: Gizemli Misafir
  • IMDb puanı henüz belli değil.

Özet: Neşe, arkadaşlarıyla birlikte şahane bir partinin hazırlığıyla uğraşırken eve gizemli bir yabancı gelir. Bu misafir, kimsenin tanımadığı biridir. Ancak aslında kendisi bir prenstir, sadece hafızası silinmiştir. Prensin yaşadığı Masal Diyarı ise o dünyada kaldıkça neşeden uzaklaşıp kedere boğulmaktadır. Bunun üzerine Neşe ve arkadaşları prensi ait olduğu yere götürmeye karar veriler ve büyülü bir maceraya atılırlar.

Oyuncular: Gülse Göçer, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar

Yönetmen: Burak Kuka

4. Ma-Şer

4. Ma-Şer
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Hande, büyü üzerine hazırladığı tez çalışması hazırlayan bir üniversite öğrencisidir. Çalışmasında teorinin dışına çıkıp işi pratiğe de dökmek isteyen Hande, sahaftan bir büyük kitabı satın alarak arkadaşlarından kendisine büyü yapmalarını rica eder. Ancak işler kontrolden çıkar ve gençler kendilerini bir dizi tuhaf olayın içinde bulurlar.

Oyuncular: Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu

Yönetmen: Uğur Kaplan

5. Korku Evi (Behind You)

5. Korku Evi (Behind You)

Özet: Teyzelerinin yanına taşınan iki kız kardeş, gittikleri evde bazı tuhaflıklarla karşılaşırlar. Evde bulunan tüm aynaların üzerinin örtülü olması kızlara garip gelir. Kilitli olan bodrum katı da aynı bir gizemdir. Ancak bir gün kardeşlerden küçük olan gizlice bodruma kata iner ve buradaki aynanın örtüsünü kaldırır. Bununla birlikte geçmişin hayaletleri tekrar gün yüzüne çıkar. Kızların annesini ve teyzelerini rahatsız eden kötücül güçler artık serbesttir.

Oyuncular: Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg

Yönetmenler: Matthew Whedon, Andrew Mecham

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Laal Singh Chaddha

6. Laal Singh Chaddha

Özet: Bekar annesiyle arasında güçlü bir bağ bulunan Laal, hayatta tüm zorlukların üstesinde gelmiş güçlü ve de dik duruşlu bir adamadır. Hayatına giren yada yolunun kesiştiği herkesin kalbini kazanan Laal, tüm insanlara değer vermektedir. Bu filmde onun dokunaklı hikâyesine şahit oluyoruz.

Oyuncular: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Naga Chaitanya Akkineni

Yönetmen: Advait Chandan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın