Görüş Bildir
Haberler
Sınavdır Geçer! Üniversite Sınavından Sonra Stresini Edis ile Atmaya Hazır mısın?

Sınavdır Geçer! Üniversite Sınavından Sonra Stresini Edis ile Atmaya Hazır mısın?

Sınav yaklaşıyor, gerginlik artıyor değil mi? Gerilecek bir şey yok, hepimiz bu yollardan geçtik! Tek yapman gereken şey kendinden emin bir şekilde sınava girip, soruları şıp diye çözmek... Sonrası senin için çok keyifli, çok farklı olacak! Eminiz... :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sınav gelip çattığında sakın ama sakın heyecana kapılma! Yüzüp kuyruğuna geldiğin bir andasın. Karamsarlık ve negatif düşünceler en büyük düşmanların bunu unutma.

Kendini olabildiğince rahatlat, sabah güzelce kahvaltını yap. Daha sonra kendini en rahat ve iyi hissettiğin kıyafetlerini giyip, evden erken bir vakitte çık. Stresi yaratacak etmenleri baştan ele. Sonrasında sınava gir, odaklan ve hallet! Çünkü sınavdan sonra parti var!

Sınavı bitirdikten sonra son dönemin bomba ismi Edis ile sınav stresine en güzelinden bir "bay bay" çekmek istemez misin?

Okan Üniversitesi sayesinde sınav stresini hiç düşünme. Son dönemin bomba isimlerinden Edis'in sahne alacağı After Party'de tüm stresini atabilir yeni eğitim döneminde yapacağın seçimlerin hakkında bilgi edinebilirsin.

İstersen biraz da etkinlikten bahsedelim! 1 Temmuz'da Bostancı Kültür Merkezi'nde yapılacak etkinliğe giriş çok kolay olacak.

Yapman gereken şey çok kolay! İlk önce Okan Üniversitesi'nin mobil uygulamasını telefonuna indir. Daha sonra giriş belgeni sistem üzerinden ekle ve Sınavdır Geçer After Party'e giriş hakkını kazan. Fuaye alanı etkinliklerinde geleceğin için bir adım atarken VR makinelerinden workshoplara kadar sınavdan sonra güzel bir gün geçir! Son olarak da Edis var... 😌🔥

Sınavdan sonra optiği ve kitapçığı yavaşça masaya bırak ve hemen telefonundan Okan Üniversitesi uygulamasına giriş yap. :)

Geleceğin hakkında en doğru kararı vermeden önce hem araştırma yapıp hem de eğlenmeye hazır ol!

Okan Üniversitesi sayesinde geleceğe atacağın adımı sağlam at! Yurt dışı imkanları, her öğrencinin hayalini kurduğu devasa bir kampüs hayatı ve üst düzey eğitim ile gelecek senin olsun...

Üniversite adayı gençlerle 1 Temmuz’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde buluşuyoruz!

Üniversite adayı gençlerle 1 Temmuz’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde buluşuyoruz!

7 bin üniversite adayı sınav sonrası stresini Edis konseriyle Sınavdır Geçer After Party’de atacak. İstanbul Okan Üniversitesi olarak üniversite sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
13
7
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın