Görüş Bildir
Haberler
Şimdiden Merakla Beklenen Senenin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan 17 Yabancı Dizi

Şimdiden Merakla Beklenen Senenin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan 17 Yabancı Dizi

theolonius
21.03.2018 - 11:00

Her birini büyük merakla bekliyoruz. 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Krypton / 21 Mart

1. Krypton / 21 Mart

Superman efsanesinin öncesini anlatacak ve ünlü kahramanın kökenlerine inecek yeni yapım, kahramanımızın dedesini merkeze alacak. Sürgünde olan El ailesi, Krypton gezegenine adalet ve umut getirecek. Dizi, bilinen en büyük süper kahramanın doğumundan önce gezegendeki büyük karmaşayı ve ailenin mücadelesini seyirci ile buluşturacak.

2. Alexa & Katie / 23 Mart

2. Alexa & Katie / 23 Mart

Alexa ve Katie iki yakın arkadaştır. Gençler liseye başlayacak olmanın heyecanı içerisindedir. Fakat Alexa’nın büyük bir sağlık sorunu vardır. Genç kız kanser hastasıdır ve bunu herkesten saklar. En büyük korkusu okula başladığında herkesin hastalığını öğrenmesidir. Alexa, bu zor günlerini ailesinin ve en yakın arkadaşı Katie’nin desteği ile geçirir. İki sıkı dost her şeye ve herkese karşı birlikte mücadele etmeye hazırdır.

3. O Mecanismo / 23 Mart

3. O Mecanismo / 23 Mart

Brezilya’da yaşanan gerçek hikayelerden esinlenilen dizide; küçük bir grup dedektifin tarihin en büyük yolsuzluklarından birini keşfetmesini ve bu olayın çevresindeki insanlar üzerinde yarattığı etkileri konu ediliyor. Elena Soarez’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmenliğin José Padilha üstleniyor. Başrollerinde Selton Mello, Carol Abras, Enrique Diaz’ın yer aldığı The Mechanism’in oyuncu kadrosunda ayrıca Lee Taylor, Antonio Saboia, Jonathan Haagensen, Alessandra Colasanti, Leonardo Medeiros, Otto Jr., Susana Ribeiro bulunuyor.

4. Trust / 25 Mart

4. Trust / 25 Mart

Milyarder iş adamı John Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu İtalyan mafyası tarafından kaçırılır. Çocuğun geri verilmesi için fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. Fakat cimriliği ile bilinen Jeap Paul Getty istenen fidyeyi fazla yüksek bulduğu için ödemez. Oğlunu kurtarmak isteyen anne Gail, bir çözüm bulmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Bu süreçte çocuğun hayati tehlikesi her saniye artmaktadır.

5. Barry / 25 Mart

5. Barry / 25 Mart

Başrolünde Bill Hader'ı izleyeceğimiz dizi, Barry isimli eski bir askerin kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde bulmasını oldukça komik bir dille anlatacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Terror / 26 Mart

6. The Terror / 26 Mart

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi 1847 yılında geçiyor. Kraliyet Donanması, Northwest Passage’ı bulmak için tehlikeli bir yolculuğa atılır. Sınırlı kaynaklarla zorlu koşullarda yaşamaya çalışan insanlar gittikçe umudunu yitirmekte günden güne paranoyaklaşmaktadır. Kraliyet Donanması’nın keşif yapmak için çıktıkları yolculukları zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüştür.

7. Splitting Up Together / 27 Mart

7. Splitting Up Together / 27 Mart

Lena ve Martin'in evlilikleri boşanmalarıyla birlikte yeniden canlanır. Aynı evde yaşamaya devam eden çift, evin kullanım alanlarını anlaşmalı bir şekilde paylaşır. Bir kişi üst katta kalıp çocuklara bakarken, diğeri misafir odasında yaşar. Her hafta dönüşümlü olarak bu şekilde yaşamaya devam ederler. Lena'nın kardeşi Maya ise, onun yeni bekar halini benimsemesi için tüm desteğini vermektedir.

8. Alex, Inc. / 28 Mart

8. Alex, Inc. / 28 Mart

Bazen, tüm yumurtalarınızı aynı sepete koymanız gerekir; ya çok başarılı olacaksınız, ya da evsiz kalacaksınız. Alex Schuman (Zach Braff) da ABC’nin yeni komedisi “Alex, Inc.”de tam olarak onu riske ediyor. Başarılı radyocu olan Alex her şeye sahiptir; saygıya, kendini seven bir eşe ve 2 çocuğa. İşinden istifa edip, hayalini yani kendi şirketini kurmaya çalıştığında; yapmaya çalıştıklarının düşündüğü kadar kolay olmadığını kısa sürede fark edecektir.

9. The Last O.G. / 3 Nisan

9. The Last O.G. / 3 Nisan

15 yıllık cezasının ardından hapisten çıkıp özgürlüğüne kavuşan Tray, dışarıdaki dünyanın nasıl değiştiğini görünce şoke olur. Tray, Brooklyn'deki doğup büyüdüğü mahalleye geri döner ve eski sevgilisinden ikiz çocukları olduğunu ancak eski sevgilisinin yokluğunda başka bir adamla evlenmiş olduğunu öğrenir. Tray, çocuklarıyla tanışmak ve onları geç de olsa maddi manevi desteklemek ister. Ne var ki çok büyük maddi sorunları vardır. Talihsiz adam, hapishanede öğrendiği numaraları gerçek hayatta kullanmaya karar verir.

10. Deep State / 5 Nisan

10. Deep State / 5 Nisan

Easton, eski bir casustur. Ölen oğlunun intikamını almak için oyuna geri dönmeye karar verir ve kendisini  bir istihbarat savaşının ve Orta Doğu'da dalga dalga yayılacak bir kaostan çıkar sağlamaya çalışan bir komplonun ortasında bulur. Bu kaotik ortamda Easton'un yolu zeki istihbarat ajanı Leyla Toumi ile kesişir. Easton, oğlunun ölümünün sebeplerini araştırdıkça dünyanın en tehlikeli ülkelerinin istihbarat servislerinin arasındaki ürkütücü bağları ortaya çıkarmaya başlar. 

Britanya, ABD, İran, Lübnan ve Fransa'da geçen ve entrika dolu dizinin başrollerinde, geçtiğimiz yıllarda BAFTA Ödülleri'nde de aday gösterilen ve eleştirmenlerden tam puan alan Mark Strong ve Karima McAdams yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lost in Space / 13 Nisan

11. Lost in Space / 13 Nisan

1960'ların klasik bilimkurgu dizisi Lost in Space’ın modern yorumu olan yapım günümüzden 30 yıl sonrasında geçiyor. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde Robinson ailesi daha iy bir dünyada yaşamaya hak kazanır. Geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Fakat yolculuk sırasında beklenmedik olaylar gerçekleşir ve rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburi işin yapmak zorunda kalan Robinson ailesi, evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıktaki bu yerde hayatta kalmak için savaşır.

12. Sweetbitter / 6 Mayıs

12. Sweetbitter / 6 Mayıs

Stephanie Danler’ın aynı isimli ünlü romanından uyarlanan dizide Tess’in hikayesi konu ediliyor. 22 yaşında genç bir kadın olan Tessi yeni bir hayat kurmak için tek başına New York City’e taşınır. Manhattan’ın en görkemli restoranlarından birinde eğitim görmeye başlayan Tess, para ve deneyim kazanmak için atıldığı bu yolculukta bilmediği bir dünya ile karşılaşır. 

Ella Purnell’in Tess karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Caitlin Fitzgerald, Tom Sturridge, Paul Sparks, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jasmine Mathews gibi isimler yer alıyor.

13. Patrick Melrose / 12 Mayıs

13. Patrick Melrose / 12 Mayıs

David Nicholls tarafından kaleme alınan Melrose serisi, kötü bir çocukluğun ardından anılarını geride bırakan aristokrat bir hayat süren Peter Melrose’un hayatını konu alıyor. Dizide Melrose'un çocukluğuna, aile hayatı, aristokratik yaşamı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu döneme değiniliyor. 

Dizinin her bir bölümü Melrose’un bir anısını anlatacak. Güney Fransa’dan 60’lar New York’una süren hikaye 2000’ler İngiltere’sinde son bulacak. Öykülerin adı; Never Mind, Bad News, Some Hope, Mother’s Milk ve At Last olacak.

14. Cloak & Dagger / 07 Haziran

14. Cloak & Dagger / 07 Haziran

Süper güçlerinin farkına varan iki gencin birbirlerine aşık olması ve daha sonrasında işlerin iyice karışarak her iki gencin de birer süper kahramana dönüşmesini konu alacak dizi, 1980'li yıllarda popüler olmuş iki karakteri de ilk kez çizgi roman dışında görmemizi sağlayacak. 

Aşina olduğumuz süper kahramanların aksine, süper güçlere sahip kötülerle karşılaşmayacak olan ikili, daha çok uyuşturucu ve silah ticareti ile ilgilenen şehir mafyalarıyla uğraşacak diyebiliriz.

15. Dietland / 4 Haziran

15. Dietland / 4 Haziran

Sarai Walker’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide toplum tarafından yaratılan güzellik algısı ve insanların kilo verme takıntılarına değinilecek. Julianna Margulies ve Joy Nash’ın başrolünde yer aldığı dizide Margulies, hırslı bir magazin editörü olan Kitty Montgomery karakterini canlandıracak. Joy Nash ise dizede uzun süredir kilo vermeye çalışan ve bunun için ameliyat olmak üzereyken iki feminist grubun rekabetinin arasında kalan Plum Kettle’i oynayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yellowstone / 20 Haziran

16. Yellowstone / 20 Haziran

Yellowstone’da, Montanalı çiftçi aile Duttonların hikayesini ele alınıyor. Kevin Costner’ın Amerika’nın en büyük arazilerinden birinin sahibi olan John Dutton karakterini canlandırdığı dizide, her kesimden çeşitli saldırılara maruz kalan Dutton çiftliği üzerinden dönemin Amerikasında yaşanan güç savaşları anlatılıyor. Taylor Sheridan’ın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Gil Birmingham, Jefferson White, Gretchen Mol gibi isimler yer alıyor.

17. Tom Clancy's Jack Ryan / 31 Ağustos

17. Tom Clancy's Jack Ryan / 31 Ağustos

Tom Clancy'nin romanlarına dayanacak. Başrolde John Krasinski'nin yer aldığı dizinin kadrosunda Abbie Cornish, Timothy Hutton, Wendell Pierce ve Ali Suliman da yer alıyor. Ayrıca Homeland ve Prison Break gibi pek çok dizide yer alan Türk oyuncu Numan Acar da altıncı bölümün kadrosunda görünüyor.

Lost'un patronlarından Carlton Cuse'un hazırladığı dizinin bölümleri birer saat sürecek. Jack Ryan tehlikeli bir göreve atanacak ve teröristlerin gizli iletişim sistemini çözmesi gerekecek. Böylece kendisini tehlikeli bir kumarın ortasında da bulacak.

Yorumlardan Bonus: The Rain (Yayın tarihi belirsiz)

Yorumlardan Bonus: The Rain (Yayın tarihi belirsiz)

Orjinal dizileri ile sürekli gündemde olan Netflix, ilk defa İskandinavya yapımı ile karşımızda! Borgen’den Jannik Tai Mosholt, The Great Bear’dan Esben Toft Jacobsen ve Dicte’den Christian Potalivo‘nun yaratıcılığını üstlendiği The Rain, biyolojik bir felaketten 10 yıl önce çıkmış Kopenhag‘da geçiyor.

İki kardeşin, babalarından kalma bir not defterinin rehberliğinde, bu tehlikeli ve virüs dolu yeni dünyada Danimarka’da hayatta kalma çabalarını anlatan The Rain, kardeşlerin yol boyunca tanıştığı kişiler ile ilişkileri üzerine yoğunlaşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
47
9
9
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeldas

oyuncuların isimlerine baktıkça sabırsızlanıyorum... #6 ya ait romanı okumuştum. öyle bir yazım dili vardı ki, temmuz ayında okurken o buzullar yüzünden res... Devamını Gör

yeldas

yazarı dan simmons.. terör bir kraliyet araştırma gemisi. kuzeybatı geçidine araştırma yapmak için gidiyorlar. yolculuk sırasında pek çok facia yaşanıyor ve ... Devamını Gör

batuhan cimen

trıst 👌 lost in space 👍

hkocatas7

Netflix yapımı olan The Rain'ni unuttunuz.. Çıkış tarihi 13 Nisan diye biliyorum.

theolonius

hatırlatma için teşekkürler. bonus olarak eklendi. :)