Görüş Bildir
Haberler
Şimdiden Merakla Beklediğimiz Senenin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan 19 Yabancı Dizi

Şimdiden Merakla Beklediğimiz Senenin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan 19 Yabancı Dizi

theolonius
13.08.2019 - 01:22

Her birini büyük merakla bekliyoruz. 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Why Women Kill / 15 Ağustos

1. Why Women Kill / 15 Ağustos

Why Women Kill, birbirinden farklı karakterlere ve yaşam şekline sahip üç kadının hikayesini konu ediyor. 1960’larda yaşayan bir ev hanımı, 80’lerde yaşayan bir sosyetik ve 2018’de yaşayan bir avukat. Üçünün tek ortak noktası ise evliliklerinde ihanete uğramaları. Dizi kadının toplum içerisindeki rolünün yıllar içerisinde nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor. Desperate Housewives ile ekrana damgasını vuran Marc Cherry’nin yaratıcısı olduğu yapımın yürütücü yapımcılığını Cherry, Brian Grazer, Francie Calfo, Michael Hanel ve Mindy Schultheis üstleniyor.

Kaynak: beyazperde

2. The Dark Crystal: Age of Resistance / 30 Ağustos

2. The Dark Crystal: Age of Resistance / 30 Ağustos

Jeffrey Addiss ve Will Matthews‘ün yaratıcısı olduğu dizi, izleyicileri devasa sürüngenleri andıran zalim Skeksis’lerin hüküm sürdüğü Thra’ya geri götürüyor. Güçlerini Kara Kristal’den alan Skeksis’lerin zulmü altında ezilen Gelfing’lerin üç üyesi, bu zalim tiranlara karşı isyan ateşini yakmak için zorlu bir mücadeleye atılıyor.

Kaynak: filmloverss

3. Bob Hearts Abishola / 23 Eylül

3. Bob Hearts Abishola / 23 Eylül

Beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçiren Bob, hastanedeki Nijeryalı hemşire Abishola’ya aşık olur. Bunun üzerine olaylar gelişir.

Kaynak: 22dakika

4. All Rise / 23 Eylül

4. All Rise / 23 Eylül

Kusurlu bir hukuk sisteminin içindeki yargıçların, savcıların, mübaşirlerin, katiplerin ve kamu avukatlarının hayatlarını anlatacak. Adaleti sağlamak için uğraş veren bu insanların Los Angeles'ta devam eden hikayesi ekrana gelecek.

Kaynak: ranini

5. Prodigal Son / 23 Eylül

5. Prodigal Son / 23 Eylül

Prodigal Son, katillerin akıllarının nasıl çalıştığı konusunda uzman olan Malcom Bright’ı konu edinecek. Oldukça başarılı bir suçlu psikoloğu olan Bright’ın bu konudaki başarısı, zamanın en azılı seri katillerinden biri olan “The Surgeon” lakaplı babasına dayanacak. Malcolm Bright suçlu psikolojisi konusundaki yeteneğini NYPD’nin katilleri yakalamasında kullanacak.

Kaynak: birdizihaber

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bluff City Law / 23 Eylül

6. Bluff City Law / 23 Eylül

Bluff City Law, tartışmalı insan hakları davalarını üstlenen seçkin bir hukuk bürosunda yaşanan olayları konu ediyor. Genç bir kadın olan Sydney, annesinin ölümünün ardından büyük bir yıkıma uğrar. Annesinin yokluğu ile başa çıkmaya çalışan genç kız, bu sırada yıllardır görüşmediği babası Elijah ile yeniden iletişim kurar. Sydney, babasından gelen teklifi kabul edip, onunla birlikte hukuk bürosunda çalışmaya başlar. Bu süreçte, hem zorlu davaların altından kalkmaya hem de ilişkilerini onarmaya çalışırlar.

Kaynak: beyazperde

7. Emergence / 25 Eylül

7. Emergence / 25 Eylül

NBC’nin yeni projesi karakter odaklı bir gerilim dizisi olacak ve Tolman’ın canlandıracağı bölge şerifinin hayatına odaklanacak. Kasabada yaşanan gizemli bir kaza sonrasında, olayın yakınlarında bulunan ve hiçbir şeyden haberi olmayan küçük bir çocuğun şerif tarafından bulunmasıyla olaylar gelişecek. Şerifin kazayla ilgili yürüteceği soruşturma onu çok daha büyük bir komploya çekecek ve dizinin konusu böylece şekillenecek.

Kaynak: birdizihaber

8. Stumptown / 25 Eylül

8. Stumptown / 25 Eylül

Portland eyaletinin Oregon kentinde yaşayan eski bir ordu mensubu olan Dex Parios'un karmaşık bir aşk hayatı, devasa bir kumar borcu ve başını beladan çıkaramayan bir erkek kardeşi vardır. Borçlarından kurtulmak ve kardeşinin sicilini temizlemek için özel dedektif olarak çalışmaya başlayan Dex'in maceralarını 2019-2020 dizi sezonu başladığında izleyeceğiz. 

Kaynak: postkolik

9. Sunnyside / 26 Eylül

9. Sunnyside / 26 Eylül

Başrollerinde Kal Penn, Diana Maria Riva ve Joel Kim Booster‘in bulunduğu, Parks and Recretaion‘un yapımcılarından Matt Murray; The Good Place yapımcılarından Mike Schurikilisinin arkasında bulunduğu Sunnyside, bir dönem oldukça güçlü Garrett Modi, tüm gücünü kaybettikten sonra ABD‘ye göç eden bir gruba “Amerikan Rüyası” hayallerini gerçekleştirmek için yardım etmeye başlamasını konu ediniyor.

Kaynak: birdizihaber

10. Carol's Second Act / 26 Eylül

10. Carol's Second Act / 26 Eylül

Carol, eşinden boşanmıştır ve iki çocuğuyla beraber yaşamaktadır. Bu sırada mesleği olan öğretmenlikten emekli olur ve hayali olan mesleği yapmak ister: Doktorluk. Bunun için 50 yaşından sonra stajyer doktor olur ve yaşının yarısında bulunan doktorlarla birlikte çalışmaya başlar.

Kaynak:  22dakika

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Unicorn / 26 Eylül

11. The Unicorn  / 26 Eylül

 Wade, çok sevdiği eşini kaybetmesinin ardından zor günler geçirmektedir. Bu sırada ona ailesi ve arkadaşları destek olur. Ayrıca Wade’in bakmaktan sorumlu olduğu iki tane de kızı vardır. Tek başına onları da idare edebileceğini kanıtlamak zorundadır. Onlarla birlikte yeni bir hayata başlamaya çalışır.

Kaynak: 22dakika

12. Perfect Harmony / 26 Eylül

12. Perfect Harmony / 26 Eylül

26 Eylül Perşembe günü başlayacak bir kahkaha efektsiz komedi dizisi Lesley Lake Webster’in (Speechless) yaratıcısı olduğu dizinin yapımcısı 20th Century Fox Television.

Kadroda Bradley Whitford, Anna Camp, Will Greenberg, Tymberlee Hill, Geno Segers ve Rizwan Manji yer alıyor. Eskiden Princeton Üniversitesi’nde müzik profesörü olarak görev alan bir adam beklenmedik şekilde küçük bir kasabadaki kilise korosunun yönetmenliğini üstlenir.

Kaynak: 22dakika

13. The Politician / 27 Eylül

13. The Politician / 27 Eylül

Hikaye; yedi yaşından beri ABD Başkanı olma hayalleri kuran Santa Barbara, Kaliforniyalı zengin öğrenci Payton Hobart'ın (Ben Platt), Saint Sebastian Lisesi'nin öğrenci başkanı olarak seçilmek için verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Hobart; bu amacına ulaşabilmenin yanında başarıya giden yolda yürümeye devam etmek ve Harvard'a girebilmek için zekasıyla acımasız sınıf arkadaşlarını alt etmek; bunu yaparken de kendi ahlaki değerleri ve özenle oluşturduğu imajından ödün vermemek zorundadır.

Kaynak: diziler

14. Bless the Harts / 29 Eylül

14. Bless the Harts / 29 Eylül

Emily Spivey'in yaratıcısı olduğu yeni dizinin seslendirme kadrosunda Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian Bell ve Ike Barinholtz yer alıyor. Güney bölgesinde yaşayan bir grup insan Amerikan rüyasının getirdiği statüyü ve zenginliği yaşamakta zorlanmaktadır. Ancak farkında olmadıkları şey aslında arkadaş, aile ve kahkaha olarak zengin olduklarıdır.

Kaynak: ranini

15. Almost Family / 2 Ekim

15. Almost Family / 2 Ekim

Avustralya dizisi Sisters’ın uyarlaması olacak. 3 kız kardeşin hikayesini anlatacak.

Kaynak: 22dakika

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Batwoman / 6 Ekim

16. Batwoman  / 6 Ekim

Batwoman, karanlık Gotham sokaklarında geçiyor ve sosyal adaleti sağlamak için Batwoman adıyla harekete geçen Kate Kane’in yolculuğunu konu ediniyor.

1956’da okurla buluşan Batwoman karakteri DC evreninin ilk lezbiyen süper kahramanı olarak biliniyor. Üstün yeteneklere sahip bir savaşçı olan Kane, Gotham’ın en ünlü kahramanı Batman’dan esinle kişisel servetini suça karşı savaşmak için kullanıyor.

Kaynak: ntv

17. Nancy Drew / 9 Ekim

17. Nancy Drew / 9 Ekim

Nancy Drew, lise mezuniyetinin ardından üniversiteye başlamaya hazırlanan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Nancy, hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırlanan genç bir kızdır. Üniversiteye başlayacak olmanın heyecanı içinde olan Nancy, üniversiteye gitmek için doğup büyüdüğü kasabayı terk etmek zorunda kalır. Ancak bu sırada ailesinde meydana gelen bir trajedi, Nancy’nin hayatının değişmesine neden olur. Genç kız, yaşanan trajedinin ardından kendisini sırlarla dolu bir soruşturmanın içerisinde bulur.

Kaynak: beyazperde

18. On Becoming a God in Central Florida / 25 Ekim

18. On Becoming a God in Central Florida / 25 Ekim

“On Becoming a God in Central Florida” konu olarak 1992’de Orlando’da geçen bir hikayeyi takip ediyor. Su parkında çalışan sıradan bir işçi olan Krystal Stubbs kendini bir anda Founders American Merchandise (FAM) adlı milyarder oluşumun içinde bulur. Daha iyi bir hayata kavuşmak için çabalayan Krystal bu yolda en sevdiklerini feda etmek zorunda kalacaktır. Dizinin senaryosu Esta Spalding tarafından kaleme alınıyor.

Kaynak: beyazperde

19. The Mandalorian / 12 Kasım

19. The Mandalorian / 12 Kasım

The Mandalorian, Yeni Cumhuriyet'in otoritesinin ulaşamadığı dış uzayda yaşayan yalnız bir silahşörün hikayesinin anlatıldığı, Demir Adam serisinde Happy karakteri olarak tanıdığımız Jon Favreau'nun yapımcılığını üstlendiği bir seri olacak. Bu silahşörün üstünde, efsanevi paralı asker ve kelle avcısı Boba Fett'in giydiği ikonik zırhın bir benzeri bulunacak. 

Kaynak:  webtekno

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
19
10
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BERK ANDIÇ

Toplasan bir tane dizi etmiyor.

Fatih Öztürk

8. Stumptown / 25 Eylül. Cobie Smulders için izleriz. 16. Batwoman / 6 Ekim Bir resim koymuşsunuz ama bunu siz mi yaptınız batwoman'ın başrolü bu abla değil