Görüş Bildir
Haberler
Siirt Maden Faciası: 14. Cenazeye Ulaşıldı...

Siirt Maden Faciası: 14. Cenazeye Ulaşıldı...

ATKN
24.11.2016 - 15:01 Son Güncelleme: 27.11.2016 - 23:14

17 Kasım'da Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelan sonucu toprak altında kalan bir işçinin daha cenazesi çıkarıldı. Ekipler, enkaz altındaki 2 işçiye ulaşmaya çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Maden köyünde 17 Kasım'da meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçiler için başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Arama kurtarma köpeklerinin alandaki çalışmaları sırasında tepki verdikleri bölgede, ekipler henüz kimliği tespit edilemeyen bir işçinin cenazesine ulaştı.

Toprak altından çıkarılan cenaze, otopsi ve kimlik tespiti için Siirt Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

2 işçiyi arama faaliyetleri devam ediyor

2 işçiyi arama faaliyetleri devam ediyor

Ekiplerin, enkaz altındaki 2 işçiye ulaşmak için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. 

Arama kurtarma çalışmalarında biri dün akşam olmak üzere daha önce 13 işçinin cenazesi çıkarılmıştı.

İşçiler ve işçi yakınları maden şirketini suçlamıştı

Faciada yakınlarını kaybedenler ve burada çalışan işçiler, madende daha önce benzer kazalar olduğunu, meydana gelen çatlakların toprakla kapatıldığını ve kazanın göz göre göre geldiğini söyleyerek maden şirketini suçlamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raheanne

1 hafta oldu neredeyse, hala nasıl çıkartılamıyorlar anlamıyorum.. Her gün 1 kişi çıkarta çıkarta bitecek galiba.. Allah yardımcıları olsun, onun dışında yar... Devamını Gör

Eddy Ga

100 - 200 kişi ölecek ki millet riyakarca üzülsün, saçma sapan Tweet atsın. Politika'nın maymunları açıklama yapsın. 3 - 5 tane milleti kesmiyor artık. Geçim... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

olan sana bana oluyor. senin benim gibi basit insanlara olyuor. sorumlularin basina hicbir sey gelmiyor. insan hayati ne kadar da ucuz.