Görüş Bildir
Haberler
Sezer Öztürk Sezonu Boş Geçti !

Sezer Öztürk Sezonu Boş Geçti !

Mustafa Murat ARSLAN
21.05.2014 - 11:55 Son Güncelleme: 21.05.2014 - 12:18

Sezer Öztürk Sezonu Boş Geçti !

Beşiktaş’ın sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği Sezer Öztürk, Süper Lig kariyerindeki en kötü sezonu geçirdi.

Siyah-beyazlı takımın hücum hattındaki sıkıntılarını gidermek için kadrosuna dahil ettiği tecrübeli oyuncu, yeni takımıyla Spor Toto Süper Lig’de 1 dakika bile oynama fırsatı bulamadı. Sezon başında gerçekleştirilen kamp çalışmalarında kaptan İbrahim Toraman ile kavga eden siyah-beyazlı futbolcu, bir sezonu kadro dışı konumda geçirmek zorunda kaldı.

Sezer Öztürk, yaşadığı bu şansızlık nedeniyle umutlarını yeni sezona bırakmak zorunda kaldı.

Sadece A2 Ligi’nde oynayabildi

Sezer Öztürk, Beşiktaş formasını sadece A2 Ligi’nde giyme fırsatı bulabildi.

Kadro dışı olması nedeniyle A takımıyla sezon boyunca antrenmanlara çıkamayan ve maçlarda forma giyemeyen siyah-beyazlı oyuncu, A2 Ligi’nde Kardemir Karabükspor ve Kartalspor ile oynanan karşılaşmalarda oynayabildi. Kardemir Karabükspor ile yapılan karşılaşmada 51 dakika sahada kalan ve 2 gol atan Sezer, Kartalspor karşısında ise 88 dakika forma giydi.

Devre arasında bıçaklandı

Siyah-beyazlı oyuncu, geride kalan sezonda bir şansızlığı da Almanya’da bıçaklanarak yaşadı.

Almanya’nın Köln şehri yakınlarındaki Velbert’te bıçaklanan Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga ve kadro dışı kalmasının yanı sıra bu olayla sıkıntılı bir dönem geçirdi.

Büyük takımlarda istediğini bulamadı

Süper Lig’de Manisaspor ve Eskişehirspor formalarıyla yıldızını parlatan tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ve ardından Beşiktaş gibi büyük takımlarda umduğunu bulamadı.

2009-2010 sezonuna Manisaspor formasıyla başlayan ve daha sonra Eskişehirspor’a transfer olan Sezer, 22 lig mücadelesinde görev aldı. Tecrübeli oyuncu, bu sezonda 1 kez gol sevinci yaşadı.

2010-2011′de Eskişehirspor formasıyla Süper Lig heyecanı yaşayan Sezer Öztürk, 29 kez sahaya çıktı. Bu sezon 8 de gol atan ve büyük takımların dikkatini çeken tecrübeli futbolcu, 2011-2012 sezonu başında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Sarı-lacivertli formayla ilk sezonunda sadece 6 lig mücadelesine çıkabilen Sezer, 2012-2013′te ise 9 karşılaşmada 2 gol sevinci yaşadı.

Manisaspor formasıyla bir sezon 1. Lig’de forma giyen Sezer Öztürk, 2007-2008′de 18, 2006-2007′de ise 20 Süper Lig maçına çıkmıştı.

Eski takımlarında toplam 89 kez Süper Lig maçına çıkan tecrübeli oyuncu, Beşiktaş formasıyla ise karşılaşmalara çıkma fırsatını bulamadı.

Teknik heyetin kararını bekliyor

Sezer Öztürk, yeni sezon için teknik heyetin vereceği raporu ve bu yönde çıkacak kararı bekleyecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, daha önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İbrahim Toraman’ın yanı sıra bu oyuncunun gereken cezayı çektiğini ve takıma katkı yapıp yapmayacağına bakacaklarını aktarırken, siyah-beyazlı oyuncu da alınacak karara göre kariyerini belirleyecek.

SPOR1903/AA

Kaynak: http://www.spor1903.com/sezer-ozturk-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın